13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

atakumlu83

walla eger kemal gıderse seneye bız kesın bank asyadayız cunku ben defansa fazla guvenmıyorum

55_OrHaN_55

Bu kemal olayı iyice sıktı, ne olacaksa olsun artık...

twitter

ne olacaksa olsun değil kalsın abi ya

bizide bu işe okey demeye getirdiler düşünsenize lig bittiğinde kemalin ts'ye gittiğini nasıl ateş püskürürdük

altunay

Başkan Yılmaz; "Bizim verilecek futbolcumuz yok"
Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, bazı gazetelerde Trabzonspor'un futbolcuları Kemal Tokak'ı almak için kendileriyle temasta olunduğuna dair çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.
14.08.2011 19:21:02    

Başkan Yılmaz, Samsunspor Kulübü'nün herhangi bir kulübe satacak futbolcusunun olmadığını belirtti. Samsunspor'un transfer konusunda bildiği yolda ilerlediğini vurgulayan Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, "Kemal Tokak'ın transferiyle ilgili çıkan haberler tamamen asılsızdır. Böyle bir görüşmemiz kimseyle olmamıştır. Bu tamamen yalan haberdir. Böyle bir haberi yazmadan önce keşke bizden de bir görüş alsalardı. Ancak şunu net bir şekilde söylemek istiyorum; Samsunspor'un kimseye ne takas yoluyla ne para yoluyla verecek futbolcusu yoktur" dedi.

emre

Tamamen olayların gelişimi taraftara yansıtılması ve ulusal(!) medyanın saçma sapan haberler yapmasıyla tüm oklar Kemal'in üstüne toplanıyor. Hatırlayalım sezon içerisinde ahlakını,karakterini sürekli övdüğümüz çocuk bu.

Bence Kemal'in aklı da fikri de burada,Samsunspor'da, öyle olmasaydı şu an başka bir takıma çoktan imza atmıştı.Böyle bir adamı yalan haberler,asılsız duyumlara,saçma yorumlara harcamamalıyız. Sonuna kadar güveniyorum Kemal'e.

Kodalak

Alıntı yapılan: emre - 15 August 2011, 17:16:20
Tamamen olayların gelişimi taraftara yansıtılması ve ulusal(!) medyanın saçma sapan haberler yapmasıyla tüm oklar Kemal'in üstüne toplanıyor. Hatırlayalım sezon içerisinde ahlakını,karakterini sürekli övdüğümüz çocuk bu.

Bence Kemal'in aklı da fikri de burada,Samsunspor'da, öyle olmasaydı şu an başka bir takıma çoktan imza atmıştı.Böyle bir adamı yalan haberler,asılsız duyumlara,saçma yorumlara harcamamalıyız. Sonuna kadar güveniyorum Kemal'e.

bence yanlış düşünüyorsun başka takımlara  imza atamamasının nedeni sözleşmesinin olması,oyundan atılınca kenar yönetimle nasıl ağız dalaşına girdi hpimiz gördük,

haaaa kemalin adamlığına zaten bişi diyen yok ama artık bu çocuk burdan gitmek istdiğini bağırıyor resmen,forma çekimlerinde yüz ifadesine baksan oradan anlıyorsun nasıl bir ruh hali içind olduğunu

umit

kemal'e güvenimiz sonsuz ama bu yöneticiler korkutuyor beni :-\

emre

Alıntı yapılan: Kodalak - 15 August 2011, 17:24:35
bence yanlış düşünüyorsun başka takımlara  imza atamamasının nedeni sözleşmesinin olması,oyundan atılınca kenar yönetimle nasıl ağız dalaşına girdi hpimiz gördük,

haaaa kemalin adamlığına zaten bişi diyen yok ama artık bu çocuk burdan gitmek istdiğini bağırıyor resmen,forma çekimlerinde yüz ifadesine baksan oradan anlıyorsun nasıl bir ruh hali içind olduğunu

Abi bence illa gidicem diyen adamı ne kadroda tutarlar ne de hazırlık maçında her maç oynatırlar. Kemal'in aklı karışıksa yönetimin aldığı ücrette iyileştirme yapmamasından ve sözleşmesini uzatmamasından karışıktır. Kemal giderse bu yönetim suçudur ki onlar da hiç bir şekilde satılmayacağını söylediler.

Olay öyle bir noktaya geldi ki herkesi bıktırdılar bu konuda, ne olacaksa olsun,gitcekse gitsin dedirtiyor. Bence taraftara bu imajı veren yukarıda da dediğim gibi sadece saçma sapan haberler,duyumlar falan filan...Yoksa sorun olmayacak,taraftar sadece Kemal'in sözleşmesinin hala neden uzatılmadığını tartışacaktı.

Süper ligde daha çok medya önünde oldukları için trabzona gitmek istiyor beşiktaşa imzaladı hayali galatasaraymış gibi daha çok haber çıkacaktır.

LisandroLopez

Başkanı Kemal konusundaki kararlı tutumu yani ''kesinlikle satmıyoruz'' deyişi nedeniyle ayrı bi seviyorum.
Yalnız bu adamın yeri 4 lü savunma da sağ stoper.Başka şekilde istediğin verimi alamazsın Kemal'den.

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 16 August 2011, 13:55:14
1- Kemal ile masaya oturup anlaşır sözleşmesini uzatırsın.
2- Bir bedel belirlersin o bedeli verene istersen satarsın
3- Sözleşmesi sürdüğü için bir sezon daha ister oynatıp istersen kenarda oturtup bırakırsın.

Biz herşeye taraftar gözü ile bakıyoruz. Birde futbolcu gözü ile bakmayı denesek belki doğruları göreceğiz. Profesyonel futbolcu bizim gözümüzle bakmaz trabzon ile Samsunspor taraftarları arasında soruna.
Kemal transfer edilirken bonservis vermemişsin, anlaştığınız rakam üzerinden 2 yıllık sözleşme imzalamışsın ve verdiğin ücretin kat kat fazlasını hak edercesine oynamış ve Süperlig'e çıkmamızda çok büyük katkısı olmuş, aldığı ücret ile diğerlerinin önerdiği ücreti kıyasladıktan sonra biz taraftarların hissiyatını düşüneceğini sanmıyorum.
Kemal veya profesyonel futbolcuların %90 için Samsun, trabzon, Bursa, Ankara olmuş ne önemi var kim fazla verirse gönülleri orada ve olmakta zorunda. Kemal Samsunlu olsa belki bazı şeyleri söylemeye hakkımız olur ama şu durumda: Kalırsa alkışlar desteklerim, gidersede yolun açık olsun derim...

s_uzunkaya

17 August 2011, 13:07:11 #955 Son düzenlenme: 17 August 2011, 19:43:54 slazenger
 bu kemal hakkında olan bitenleri, ne kemalle konuşmama ma ne babasını tanımama ma ne yönetimin ne dediğini bilmememe rağmen açık seçik  anlattığım zaman kemale toz kondurmayan arkadaşlar beni terbiyessiz itham etme gafletinde bulunan arkadaşlar ve bu bana yöneltilen suçlamarı beğenen onaylayan arkadaşlarrrr!!! ya imzalatın ya satın yada paf lige yollayın dediğimde vefasızlıkla suçlandığım zamanı, sanki bozguncuymuşum gibi itham edilerek terbiyessizlik yaptığım söylendiği zamanı hatırlarsınız herhalde.... doğru birdir, yönetimi tebrik ederim....kemal tıpış tıpış gelecek. bu saatten sonra onu kimsede almaz. ilk devre belki takımda göremiyceğiz ama abi özür nereyi imzalıyoduk diyecek. biz kimsenin futbol hayatını bitirmiyoruz paf takımına yollamakla, sadece doğruları görmesi için yardım ediyoruz....

altunay

kimse samsunspordan büyük değildir gidecekse gitsin artık

ibrakadabra55

Çok gitmek istiyorsa yolun açık olsun Kemal.
Süper Lig'e çıkarken verdiğin emekler için teşekkürler.

twitter

:sag :sag :sag :sag :sag

özkan

Kemalle ilgili sadece vay be demek istiyorum.Bir tahsin nelere kadir.Ne güçlü adammış a.koyim.Bir tahsin koca maraton trübününü birbirine kattı.