Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Özgür hemşomuz hayatta allta kalmaz. Emek işin zor dostum ;)

samsunum

kocaelisporun facebook sayfası pkk lıların eline geçmiş.inş bizim fan sayfasınıda hacklemezler

yilmazselcuk55

Samsunspor'da Hedef UEFA

Samsunspor'un Hırvat hocası Petkovic, çok kaliteli bir kadrolarının olduğunu söyleyerek, "Önemli transferler yaptık. Çok yönlü ve mücadeleci bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Hedefimiz bu sezon başında tüm acemilikleri bir kenara bırakıp ligin korkulan ekiplerinden birisi olmak. Sadece ligde büyük takımların gözünü korkutmak bizim hedefimiz değil. En büyük hedefimiz, Samsun'da UEFA Avrupa Ligi maçı oynamak. Bunun içinde çok çalışmamız gerekecek" dedi.

Yönetimin büyük bir özveri ile çalışmasını, kendisi için önemli bir şans olarak değerlendiren Hırvat teknik adam, "Bizim için önemli olan önce futbolu sevmek. Oynadığınız futbolu severseniz, ondan zevk alırsanız, işte o zaman hedefe ulaşırsınız. Yönetimimiz çok büyük özverilerle bu kadronun oluşmasını sağladı. Şimdi onlara borçluyuz. Borcumuzu da en iyi şekilde ödemek zorundayız" şeklinde konuştu.

TARAFTAR SABIRSIZLANIYOR
Futbolda şike soruşturması nedeniyle TFF tarafından liglerin 1 ay kadar bir süre ile ileri bir tarihe ertelenmesi futbolseverleri de etkiledi. Samsunsporlu taraftarlar, takımlarına destek olabilmek ve tribünlerdeki yerlerini alabilmek içinde sabırsızlanıyorlar. Kırmızı beyazlı takımın taraftarları, ligin başlamasıyla birlikte 19 Mayıs'ı tıka basa doldurarak, takımlarına destek olacaklarını da iddia ediyorlar. 

http://santrahaber.com/haber/Samsunspor-da-Hedef-UEFA/55907

King1965

Hazırlık maçında çakma Orduspor
şu haberı okudukca ınsan gulesı gelır yaa :)

Alıntıhttp://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18445054.asp?gid=381

kabacevizli55

akkuş lokanta 100metre geride
Alıntı yapılan: King1965 - 09 August 2011, 10:45:39
Hazırlık maçında çakma Orduspor
şu haberı okudukca ınsan gulesı gelır yaa :)

twitter

fanatik samsunsporlu

ilker aktaş ta yalağını geçmiş azize.

fanatik samsunsporlu

en güzelini de ahmet şahin söylemiş."iyiki gittin kurtulduk senden".adam herşeyin farkında

sersa

Karadeniz'in en büyük özel hastanesi olarak hizmete açılan Medicana Samsun Hastanesi 2011-2012 sezonunda Samsunspor Kulübü'nün sağlık sponsorluğunu üstlendi. Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz, Medicana Yatırım Ortağı Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Yönetim Kurulu Üyeleri  Ahmet Ölmez ve Ahmet Şenocak ile birlikte Nuri Asan Tesisleri'mizdeki Yönetim Binası'nda biraraya geldi.

Medicana  Yatırım Ortağı, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez ile sponsorluk anlaşmasını imzalayan Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz, anlaşmanın 1 Eylül 2011 tarihinden itibaren geçerli olacağını söyledi ve "Türkiye'de özel hastaneciliğin öncülerinden olan Medicana Hastaneler Grubu ile böyle bir sponsorluk anlaşması yapmanın mutluluğu içindeyiz. Anlaşma gereği, Medicana Sağlık Grubu, futbolcularımızın sağlık problemleriyle ilgilenecek, teşhis ve tedavisini yapacak" dedi.

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez de Samsunspor'a sağlık desteği vermenin  gururunu yaşadıklarını belirterek, "1 Eylül itibariyle Samsunspor'un sağlık sponsorluğu görevini Medicana olarak üstlenmiş durumdayız.  Gönülden bağlı olduğumuz, Samsun'un en önemli markası olan Samsunspor'a ve Medicana Sağlık Grubu'na bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2441

King Of The North

Arkadaşlar bu hastanenin sicili çok bozuk, sunduğu sağlık hizmetleri kaliteli olabilir amaAcil Sağlık Hizmetlerinden tutun da kanser hastalarına kadar, hatta hastan hastanede ölmüşse bile vatandaşı soyup soğana çeviriyor, lütfen sağlık problemleri olanlar buradan randevu almadan önce kesinlikle sağlam garanti alsınlar yoksa taburcu esnasında yoluyorlar vatandaşı. O yüzden bu habere sevinemedim açıkcası, inşallah gidenler de şifa bulurlar...

kalptenþimþek

sersa

SSKLA

Türk Telekom'dan Başkanımıza ziyaret...

Türk Telekom Samsun Bölge Müdürü Ahmet Yanbay ile Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Türk Telekomspor Kulübü Başkanı Yüksel Şahinkaya, Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz'ı Nuri Asan Tesisleri'mizdeki Yönetim Binası'nda ziyaret etti.  Müdür Ahmet Yanbay, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyemiz ve Genel Sekreterimiz Haluk Tan ile Hakkı Bayrak'ın da hazır bulunduğu görüşmede, Başkanımız Kazım Yılmaz'a, Spor Toto Süper Lig'de Samsunspor'a başarılı olması temennisinde bulundu.

Başkanımız Kazım Yılmaz da Yanbay ve Şahinkaya'ya, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti ve Samsunspor'un Süper Lig'de başarılı bir sezon geçirmesi için Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte büyük çaba gösterdiklerini söyledi.

Kaynak : Samsunspor.org.tr

samuray

ba hastanenin ortaklarından veya sahibi kimler bilen varmı sorunun cevabı o zaman çıkar ortaya

AntZ

Alıntı yapılan: samuray - 09 August 2011, 18:56:25
ba hastanenin ortaklarından veya sahibi kimler bilen varmı sorunun cevabı o zaman çıkar ortaya

Borsan (Adnan Ölmez) Medicana Samsun Hastanesi'nin ortağı

Borsan hastane inşaatına başladı, daha sonra Medicana ile ortaklık anlaşması yaptılar.