Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

davidsavage

Desiqner

Arkadaşlar Bir Mail Bombardımanı yapsak TRT'ye maçı yayınlaması için ?? Ankaragücü maçını izleyemedik bari bunu izleyelim rahat rahat...

sersa

Alıntı yapılan: davidsavage - 08 August 2011, 17:41:37
Tv verir inşallah maçı.

Ankaragücü maçında Atilla Cebeci diğer hazırlık karşılaşmalarınıda ekrana getiricez büyük ihtimal demişti arayıp sormak lazım :)

samuray

aman, aman bu iş kanal s attilaya kaldıysa hiç ümitlenmeyelim ankaragücü maçında fıtık ettiler biz samsun dışında olan taraftarları yeterince t.r.t verirse süper olur

samsunum

keşke şu ankarada ki turnuvaya katılsaydk .trt 3 canlı verecekmiş maçları.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Ayberk - 08 August 2011, 00:02:31
İlk baştan pembe hayaller kurdurduklarında da inanmamıştım, hayal kırıklığı da yaşamadım haliyle. Ama bu takım şu haliyle belki kızacaksınız ama -herkesin bildiği ama söylemekten çekindiğini söylüyorum- küme düşmeye adaydır. Hayır, dünkü maçla alakalı olarak söylemiyorum. 1 ay var takım oyununun üstüne koyabilir. Ama kağıt üstünde baktığımızda rakiplerimizden 1 adım gerideyiz. Hele ilk 10 falan hedefi diyorlar ya  buyuk_sehir manisa_spor antalya_spor eski_sehir ankara_gucu bu takımlar kaliteli kadrolara sahip.  bursa_spor gazi_antep kayseri_spor bunları saymadım bile.  sivas_spor şike davasına düşmese de işi çok zor.  ordu_spor miy_x kapalı kutu, bomba transfer falan hikaye ligde görcez onları. Ama ne yazık ki bu takımlardan bir artımız yok bana göre. Tek avantajımız Petkoviç, isteyen kızsın, isteyen nasıl "küme düşmeye adayız" dersin desin bana... Ama düşüncem budur

Düsme adayi oldugumuz gayet dogal birsey.Yeni Lige ciktik,yeni lige cikan takim hep düsme adayi olur.M.I.Y veya ordu düsme adayi degilmi?Takim komple degisti.Yeni Yönetim ve Hoca geldi.Belki iskelet kadroyu tutabildik ama system degisti.Hoca yeni geldigine burda konusuluyordu systemin oturmasi biraz sürer ligde ilk 5hafta istemedigimiz sonuclar alabiliriz diye.Herkes sabirdan bahsediyordu.Hazirlik maclarinda bile bu sabri gösteremedik.

Bu yazdiklarimla takim cok iyi hersey yolunda demek istemiyorum,ama elestirmek icin daha erken oldugunu düsünüyorum.

GökhanÇağlar

arkadaşlar ne küme düşmesi yapmayın,bu kadar karamsar olmayalım..biz böyle düşünürsek başkaları ne der hakkımızda..ben Petkoviç e güveniyorum hoca sistemi oturtmaya çalışıyor herşey çok güzel olacak inşallah..

radikal-fma

istanbul olimpiyat stadına nasıl ulaşabiliriz toplu taşımayla kadıköyden

sersa

Yeni sezon hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'mizde devam eden Samsunspor'umuzun sabah antrenmanı saat 10.00'da başladı. Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic, ısınma koşusu bitiminden sonra futbomcularımıza yarı sahada top tekniği çalıştırdı. İkili mücadelelere sırasında sık sık oyunu durduran Teknik Direktörümüz, futbolcularımızı uyararak pozisyonlarda daha aktif olmalarını istedi. Kondisyonerimiz Paolo Rangoni'nin kültür fizik hareketleri yaptırdığı oyuncularımız, antrenmanın sonunda hareket halindeyken kaleye bol bol şut çekti. 1 saat 30 dakika süren sabah antrenmanı bitiminden sonra oyuncularımız şok havuza girdi.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2440

fanatik samsunsporlu

09 August 2011, 17:17:35 #684 Son düzenlenme: 09 August 2011, 17:34:15 salihcakir
hoca adem ve orhanı kesmez inşallah.18 de bile yoktu son maçta
başaranın tekniği orhana göre iyi ama zayıf kalıyor orada

isyan

samuray

Alıntı yapılan: radikal-fma - 08 August 2011, 19:32:53
istanbul olimpiyat stadına nasıl ulaşabiliriz toplu taşımayla kadıköyden

çok ters bi yerde olimpiyat stadı ikitelli organize mahmutbeye en yakın ulaşma noktan metrobüsle olabilir yenibosnada inip olimpiyat stadının önünden geçen altınşehir minübüsleri veya otobüsleri soracan veya çevreyolundan tem den giden otobüs varmı kbilmiyorum mahmutbeye varsa eğer daha kolay ordan sonrası

fanatik samsunsporlu

yok kardeşim bazıları cevap niteliğinde çok ters mesajlar yazıyorlar.insanın canı sıkılıyor.sen de kusura bakma iyi geceler

berusa55

BÜYÜK FARK VAR

10 Ağustos 2011 / 11:49
Genç oyuncu Murat Yıldırım, "Hocamızın bize öğrettiği oyun sistemini her geçen gün daha iyi anlıyor ve daha iyi öğreniyoruz. Özellikle ilk yaptığımız hazırlık maçı ile son oynadığımız Ankaragücü hazırlık maçı arasındabüyük bir fark olduğunu gördük" dedi

TAKIM OLUYORUZ
Murat Yıldırım, ''Her antrenmanda, her çalışmada daha iyi bir takım oluyoruz, zaman içinde daha başarılı olacağız'' dedi.''Samsunspor olarak yeni hocası ile yeni oyuncuları ile artık yeni bir takım olduk'' diyen Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'de büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını vurguladı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla büyük bir yol katettiklerini dile getiren Yıldırım, şöyle devam etti:

BÜYÜK FARK VAR
''Öncelikle Bolu, Hollanda kampı ve bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar takımımız için çok iyi geçti. Bu kamplarda uyum sorununu büyük ölçüde aştık. Hocamızın bize öğrettiği oyun sistemini her geçen gün daha iyi anlıyor ve daha iyi öğreniyoruz. Özellikle ilk yaptığımız hazırlık maçı ile son oynadığımız Ankaragücü hazırlık maçı arasında büyük bir fark olduğunu gördük. Giderek iyi bir takım olduğumuzun farkındayız.''

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=61306

Ayberk

Alıntı yapılan: piskopat samsunsporlu - 08 August 2011, 18:53:10
Düsme adayi oldugumuz gayet dogal birsey.Yeni Lige ciktik,yeni lige cikan takim hep düsme adayi olur.M.I.Y veya ordu düsme adayi degilmi?Takim komple degisti.Yeni Yönetim ve Hoca geldi.Belki iskelet kadroyu tutabildik ama system degisti.Hoca yeni geldigine burda konusuluyordu systemin oturmasi biraz sürer ligde ilk 5hafta istemedigimiz sonuclar alabiliriz diye.Herkes sabirdan bahsediyordu.Hazirlik maclarinda bile bu sabri gösteremedik.

Bu yazdiklarimla takim cok iyi hersey yolunda demek istemiyorum,ama elestirmek icin daha erken oldugunu düsünüyorum.

Dikkat ederseniz yazımda takımın sisteminden, oyunundan ziyade transferlerdeki fiyaskodan bahsettim. Bana göre takım sınıf atlatacak pek oyuncu alınamadı. Hatta geçen seneki kadrodan keşke Agbetu kalsaydı demiyor muyuz? Sol kanada o ayarda bile oyuncu alamadık farkındaysanız. Ordu ve Mersin zaten düşme adayı, bu da gayet normal evet ligde ilk seneleri olduğu için. Bizim tecrübemizle arada fark yaratmamız gerekiyordu. Bana göre pek kayda değer bir farkımız yok. Onlar daha kariyerli futbolcular aldı, kağıt üstünde daha iyi gibiler transferde. Benim anlatmak istediğim bizim onlarla aramızda fark oluşturabilecek tek faktörün Petkovic ve Samsunspor ismi olduğuydu. Ligdeki diğer takımlarla da bir kıyas yaptım. Mersin Ordu Biz ve Sivas'ı ayrı yere koydum, bunun ne demek olduğu da apaçık ortada tekrar telaffuz edip de insanların içini karartmak istemem saygılar