Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

cembaba

Sıkıntı olduğu belliydi. Hiç kimsenin konsantrasyonu yoktu maçta

furkan5534

Alıntı yapılan: samuray - 07 August 2011, 19:09:42
haftaya pazara  geliyor maç çıplak gözle bi izlemeye gidelim maç olimpiyat stadında olur herhalde i.b.b maçlarını orda oynuyor
pazar mi Mac.super gideriz kesinmi Peki

jurista

Kazım Yılmaz'ın söylemine göre 6 Trilyon yeni parayla 6 milyon TL kendi cebinden vermiş.Süper lige ayak bastı vs federasyon ve diğer kurumlardan gelen parayla en az 10 trilyon eder.

Kulübün borçlarının ciddi bölümü kamuya olan borçtu.O da torba yasa ile yapılandırıldı.

O zaman 10 trilyon nereye harcandı merak ediyorum.

erhan55

"Sıcak soğuk ben anlamam ama o dediğinizden bende var." "Bomba 4-5 transfer yapacaz hedefimiz ilk sene ilk 5 daha sonraki 5 sene içinde de şampiyonluk. Taraftarlarımız bu sözlerimizde ne kadar ciddi olduğumuzu transferlerimizi yaptıktan sonra anlayacaklar."

Bu sözleri hatırlayan var mı? Hala bu adamlardan bir umudu olan var mı? Güveni sarsılmayan var mı? Ortada sorun olmadığını düşünüp hala bu adamları savunan var mı?
1 ay önce dedim BAŞKALARININ DESTEĞİYLE BİR YERLERE GELENLER DESTEK ÇEKİLİNCE SIRTINI YASLAYACAK DUVAR ARADI TEK YÜREK SÖYLEMLERİ EN İYİ İŞARETİYDİ. SONRASINDA DA SSERSERİ MAYIN GİBİ SAÇMA DAVRANIŞLAR,SÖYLEMLER VE KIVIRMALAR GELDİ,ŞİMDİ DE ÇATLAKLAR DUYULMAYA BAŞLANDI. UMARIM KORKULARIMIZ BOŞA ÇIKAR AMA SONUMUZ İYİ GÖRÜNMÜYOR. LİG BAŞLAYANA KADAR İNŞALLAH DÜZELTİRLER.

Ayberk

İlk baştan pembe hayaller kurdurduklarında da inanmamıştım, hayal kırıklığı da yaşamadım haliyle. Ama bu takım şu haliyle belki kızacaksınız ama -herkesin bildiği ama söylemekten çekindiğini söylüyorum- küme düşmeye adaydır. Hayır, dünkü maçla alakalı olarak söylemiyorum. 1 ay var takım oyununun üstüne koyabilir. Ama kağıt üstünde baktığımızda rakiplerimizden 1 adım gerideyiz. Hele ilk 10 falan hedefi diyorlar ya  buyuk_sehir manisa_spor antalya_spor eski_sehir ankara_gucu bu takımlar kaliteli kadrolara sahip.  bursa_spor gazi_antep kayseri_spor bunları saymadım bile.  sivas_spor şike davasına düşmese de işi çok zor.  ordu_spor miy_x kapalı kutu, bomba transfer falan hikaye ligde görcez onları. Ama ne yazık ki bu takımlardan bir artımız yok bana göre. Tek avantajımız Petkoviç, isteyen kızsın, isteyen nasıl "küme düşmeye adayız" dersin desin bana... Ama düşüncem budur

atakumlu83

twitter

beşnumara

Yönetim daha gelmeden Samsunspor'un para sıkıntısı olmaz bu sene dedi ama işler planladığı gibi gitmedi.Zamanında böyle açıklama yaptığı için Erkurt Tutu gibi kapı kapı dolaşıp kombine satmıyor para istemiyor...Eee nasıl olacak ya bu iş? Bu zamana kadar transferlerin tamamıyla bitmesi gerekirdi.Ligler ertelendi ama transferi bitirmediğimiz için sıkıntı devam ediyor.
Allah aşkına akıllı olun spor bakanımız var.Birileri zamanında spor bakanlığının kaymağını çok yedi.Biz avucumuzu mu yalayacağız >:(

AhmetDenizci

Az önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la görüştüm hazırlık maçı cumartesi günü yani ayın 13ünde saat 7de dedi.

özkan

Başlığın sezon öncesi samsunsporla nasıl kafa buluruz dönemi çalışmaları olarak değiştirilmesini talep ediyorum  :kafa: :kafa: :kafa:

Gerici yönetim,Gerici beyinler,EN BÜYÜK SAMSUNSPOR !

fanatik samsunsporlu

emre

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 08 August 2011, 12:36:32
Az önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la görüştüm hazırlık maçı cumartesi günü yani ayın 13ünde saat 7de dedi.

bu nasıl bir mantık tam iftar saatine maç koyuyorlar.iftarı stadda yaparız,sahurada ancak döneriz olimpiyattan.

ali ihsan

ErkÇay55

Alıntıgalip öztürk desteğini çekti mi acaba

bu saatten sonra öztürk'ün samimiyetine inanmıyorum.köstek olmasın destekde istemiyoruz.açıkçası bu dönemde bana göre en büyük kötülüğü yaptı takımımıza destek olacam deyip kıvırdı Samsunsporluluk bu olmasa gerek :(

sersa

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 08 August 2011, 12:51:28
Haydaaa maç Pazar değil miydi ?

Samsunspor İBB ile Olimpiyat stadında karşılaşacak.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsunspor, 9. hazırlık karşılaşmasını Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB) ile yapacak.

Samsunspor takımı, Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma için Cumartesi günü saat 13.15'de Onur Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'a gidecek ve aynı gün saat 23.50'de THY uçağıyla Samsun'a dönecek.

kaynak:http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=32955