Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

1 gün süre ile siteye üyelik kabulu baslamistir.

Tribundergi.com

bundan sonra her ayın başında üyelik alımı yapacaklarmış.

maço

Alıntı yapılan: muhalif - 01 August 2011, 14:57:56
1 gün süre ile siteye üyelik kabulu baslamistir.

Tribundergi.com

bundan sonra her ayın başında üyelik alımı yapacaklarmış.
şöyle haberler verme sitede yaa.

görmek istediklerine özelden yolla  al_sana

kabacevizli55

Serkan

harbiden sefa yani tebrik ediyorum seni... :kafa:

ahmetsefa55

bu sıte hiç demokratik değil  :(

kamuri

Alıntı yapılan: kamuri - 01 August 2011, 00:29:17
ya aklıma bişey geldi madem stadımızın dışı kırmızı beyaza boyancak bizde şehrin değişik yerlerini boyayalım kırmızı beyaza benim hep aklımda olan ve neden kırmızı beyaz değil dediğim bi yer ağabali köprüsündeki viyadüğün altı saçma saçma renkler var ya koprunun altında bi organizasyon yapıp kendi imkanlarımızla o köprünün altını boyayamazmıyız kırmızı beyaza hem şehrin merkezinde herkes görmüş olur kırmızı beyaz sevdamızı yapamazmıyız bi organizasyon ;)
sitedeki büyüklerimiz duysunlar bizi ;)  yapalım kendimize yakışanı boyayalım kırmızı beyaza bizler gönüllüyüz yeter ki siz ön ayak olun

cembaba

kamuri

ya bu şehirdeki ts formalı kanını s.ktiklerim çoğaldımı bana mı öyle geliyo bugun kısa bi süre içinde 5_6 tane gordum >:( hatta bi kaçına omuz felan attım ama donup bakmadılar :kafa: yoksa ramazanın ilk günü temzi bi dayak yiyeceklerdi :kafa: hiç bi renkten nefret etmiyorum ya bordo maviden ettiğim kadar onları görünce sinirlerim ayağa zıplıyo :kafa:

Ayberk

samsunum

fındık

Van'da askeri araca saldırı  01.08.2011 16:36  DHA

Van'ın Başkale ilçesi Gedikbaşı köyü yakınlarında konvoya ateş açıldı. 3 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Ayrıca köye gitmekte olan konvoyun arkasında bulunan Başkale Kaymakamı Bilgihan Bayer ile korumasının da yaralandığı belirtildi

BU mübarek günde bizi dinden imandan çıkartıcaklar . allah sen bize sabır ver  ama nereye kadar sabır onu bilemem  :o

5trawberry

İçim kan ağlıyor.
Ne desem bilemiyorum..

3-5 çakal sürüsü, hem dağda hem mecliste hem sokaklarda herşeyi ele geçirdi.

Allah'ım...  :(

kumköylü ahmet

ALLAH`im Mekanlarini Cennet eylesin insallah..Ailelerine Bassagligi diliyorum.Kelimin Bittigi An Bu Olsa Gerek

samuray

Alıntı yapılan: 5trawberry - 01 August 2011, 17:16:35
İçim kan ağlıyor.
Ne desem bilemiyorum..

3-5 çakal sürüsü, hem dağda hem mecliste hem sokaklarda herşeyi ele geçirdi.

Allah'ım...  :(        o çakallar bu kadar yüz verenlere lanet olsun

Ahmeti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bilindiği üzere, Spor
Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunun başlama tarihini
9 Eylül'e ertelemiştir. Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı bu karar üzerine
Samsunspor Yönetim Kurulumuz, İndirimli Kombine Bilet
satışı tarihini 15 Ağustos 2011 tarihine kadar uzatmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Samsunspor Yönetim Kurulu