Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

berusa55

Hazırlık maçı da olsa galip gelmek bu kadar zor olmasa gerek. Yine 90.dak yine gol ve hakikaten keyif kaçırıyor bunlar artık!

furkan5534

skor problem degıl belkı ama neden sureklı 90. dk ?? bunun bi sebebi olmalı 3 maçtır 90. dk da yıkılıyoruz

Ayberk

Bizim topçuların pestili çıkıp, nefesi kesiliyor olmasın?

cembaba

O kadar olumsuz konuşanlardan sonra, Levent Bey'in yazısını okudum. Çok dolu ve aydınlatıcı. Teşekkürler kendisine.

berusa55

O değil de biz bu berabere kaldığımız maçlarda Zenke, Ekigho ve Dominguez'i oynatabilseydik hepsini almıştık belki de maçların. Çok talihsiz bir durum bu oyuncuları kampta kullanamamak. Vize olayı tam bir fiyasko.  :(

Lusage

Alıntı yapılan: berusa55 - 28 July 2011, 00:41:04
O değil de biz bu berabere kaldığımız maçlarda Zenke, Ekigho ve Dominguez'i oynatabilseydik hepsini almıştık belki de maçların. Çok talihsiz bir durum bu oyuncuları kampta kullanamamak. Vize olayı tam bir fiyasko.  :(

Ve çok şükür ki ligler ertelendi. Takım uyumu taktik alışımı derken ne olacağımız belli değildi. Şimdi hiç yoktan futbolcular maçlarda daha sağlam basacaklar. Ayrıca bu da yönetimin kulağına küpe olmuştur. Bir daha ki kamp döneminde icine cücüne herşeyi araştırır öyle kamp yeri bulurlar.

Harun55

Alıntı yapılan: Lusage - 28 July 2011, 00:55:56
Ve çok şükür ki ligler ertelendi. Takım uyumu taktik alışımı derken ne olacağımız belli değildi. Şimdi hiç yoktan futbolcular maçlarda daha sağlam basacaklar. Ayrıca bu da yönetimin kulağına küpe olmuştur. Bir daha ki kamp döneminde icine cücüne herşeyi araştırır öyle kamp yeri bulurlar.

Adi üstünde hazirlik maçlari..herkez deneniyor..superligde ilk 11 i kurabilmek icin herkez isini yapiyo ve iyiki 1 ay uzatildi ligler..sadece avantajimiz bu yani..
Ben sahsen oyunu begendim, guzel top ceviriyorlar, paf takimdan gelen Basaran Saracoglu cok iyi bir performans gösteriyor bu gidisle orhanin yerini alabilcek gibi yani o sekil.. !
Sag kanattada Pal Lazar ve Adem Alkasi savasi var..

Hazirlik maçlari hic bir takim ama hic bir takim 100% oynamaz..Samsunsporun elinde cok guzel oyuncular var..Bunlarla inanin bana superligde cok basarili olcaktir..

uqur55

celebi

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: muhalif - 27 July 2011, 21:00:20
yahu defansla neden oynamasın hazırlık macı bu adı ustunde 1 ay var lıgın baslamasına.10-0 kazansak nolur mutlu mu olacaksınız hayret bıse
balık baştan kokar.7 hazırlık maçı hepsi hemen hemen tat vermedi sonuç itibari ile.amaç bence bu maçları oynarken kazanmayıda alışkanlık haline getirilmesi lazım.aksi halde  ligde böyle gelir böyle gider....( şunada eminim bank asyadaki kadromuz şuanki takımdan  oynadığı futbol bence daha iyiydi.(

isyan

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 28 July 2011, 17:43:55
balık baştan kokar.7 hazırlık maçı hepsi hemen hemen tat vermedi sonuç itibari ile.amaç bence bu maçları oynarken kazanmayıda alışkanlık haline getirilmesi lazım.aksi halde  ligde böyle gelir böyle gider....( şunada eminim bank asyadaki kadromuz şuanki takımdan  oynadığı futbol bence daha iyiydi.(
Takim'i hazirlik kampinda seyrettiniz'mi ?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 28 July 2011, 17:43:55
tamam

GökhanÇağlar

hazırlık maçlarını kazansak iyiydi ama skora takılmayalım..bence iyi yoldayız..zaten çoğu maçı forvetsiz oynadık..

Harun55

arkadaslar aksama fotoraflari yüklemeye planliyorum..kusuruma bakmayin biraz bekletecegim sizi..
BUYUK SAMSUNSPOR TARAFTARI !!!

Kadir ÇELEBİ

iyi yolda olduğumuz aşikar fakat gol yollarında sıkıntı yok gibi görünüyor ve oynanan maçlarda attıyoruz bir o kadarda yiyoruz sıkıntı burada oynanan hazırlık maçlarında forvet bölgesinin oyuncuları olmaması belki ortasahayı daha fazla boşlamamıza sebep olmuştur diye düşünüyorum buda rakibe yarıyor dolayısıyla liglerin uzaması çok iyi oldu tam kadro olarak ilk çıktığımız hazırlık maçını merakla bekliyorum.