Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

engin55

Harun55

Oyuncular sahaya cikti 2. Yari baslamak uzere... Kadro ayni..

Lusage

AlıntıTakımımız Ergotelis ile oynuyor...

Samsunspor'umuz Hollanda kampındaki 3. hazırlık maçında Yunanistan Süper Ligiini geçen sezon 7. bitiren Ergotelis ile Gardelen sahasında oynuyor. Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz, Asbaşkanımız ve Futbol Şubesi Sorumlumuz Suat Çakır, Halkla İlişkiler'den Sorumlumuz Aykut Çepni ve Halkla İlişkiler ile Sosyal Sorumluluk Proje Sorumlumuz Savaş Boyar'ın da izlediği maça gurbetteki taraftarlarımız yoğun ilgi gösterdi. Kırmızı-Beyazlı bayraklarla renkli görüntüler oluşturan gurbetçilerimiz ekibimize 90 dakika boyunca destek verdi.

Dostluk havasında geçen karşılaşmaya Samsunspor'umuz çok hızlı başladı. Sağlı sollu ataklarla rakibini daha ilk dakikalarda bunaltan Samsunspor'umuz 9. dakikada Burak ile kaleyi yokladı.  18. dakikada  Selim'in uzaktan sert şutu dışarı çıktı. 33. dakikada  Ufuk'un ceza alanı içindeki sert şutu direğin dibinden autu buldu. Samsunspor'umuzun baskısı 39. dakikada golü getirdi. Bu dakikada Başaran'ın soldan kanattan ceza alanına indirdiği topu Burak şık bir plase vuruş ile ağlara gönderdi: 1-0. 41. dakikada Shashıashvılı'nın sert şutunu kalecimiz Ahmet mükemmel bir refleksle kornere çeldi. 44. dakikada Ufuk'un sert şutunu kaleci son anda köşeden çıkardı ve devreyi 1-0 önde kapadık.

Stad: Gardelen

Hakemler: Wım Brunsvuurt, Martyn Deleust, Joost Rutgers

Samsunspo, Ahmet, Başaran, Voldomiro, Bahia, Kemal, Selim, Pal Lazar, Murat, Hakan Bayraktar, Burak, Ufuk

Ergotelis: Pırson, Sarrıs, Shashıashvılı, Kandılakıs, Wısıo, Gılberto, Romano, Kırıakıdıs, Leal, Koutsıanıkoulıs, Evangelou.

salihcakir

Levent beyin hollanda izlenimi ve analizleri vardi gecenlerde paylastigi. Hoca 3-4-3 sistemini oturtmaya calisiyorum. Dortlunun saginda onclik pal lazar, alternatifi adem diger kanatta ise orhan ve basaran kapisiyor. Geri uclude valdomiro ve bahia garanti. Ucuncu isim olabilmek icin ersin ve kemal kapisiyor.
Harun bugun onbirde kemal mi var ersin mi?

Harun55

Alıntı yapılan: samuray - 27 July 2011, 19:57:02
bkaşaran sol bek pal lazar sağbek mi oynuyor 3.4.3 mü oynuyor takım kendi görüşün kısaca bi yorumlayabilirsen tşk

Evet 343 system uygulaniyor..
Pal lazar sag bek sol bek basaran bahia valdo kemal central

sersa

yirmiuc

domingez var mı kadroda?
hiçbir maçta oynamadı galiba daha.

Harun55

Dk.49 ergitellis 1-1 yapti Dk.53 gol basaran samsunsporumuz 1-2 galip

Lusage

Harun55

Arkadaslar herkeze cevap veremiyorum onemli olan seyleri yazmaya calisiyorum takim gayet guzel oynuyo bunu bilin telefon iyi cekse daha ayrintili yazacagim ama iste napalim...
Kusuruma bakmayin..:)

samsunspor.co.nr

Harun,Eline gönlüne sağlık arkadaşım verdiğin bilgiler için.

Selamlar.

Harun55

Alıntı yapılan: yirmiuc - 27 July 2011, 20:09:02
domingez var mı kadroda?
hiçbir maçta oynamadı galiba daha.

Dominguez samsunda burda degil..

uqur55

Harun55

Idmanlari izliyemedim ama paslasmalar cok hosuma gitti simdi biraz maca donim beyler hadi yazarim yine saygilarimlaa !!

Lusage