Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Lusage

Alıntı yapılan: germencisse - 27 July 2011, 13:17:45
Kırmızı beyazın aşkına saldır Benfica, koy şu travzona  :holey:

Geçen sezon Kırmızı - Beyaz Liverpool çaktı bunlara.

Bu sezonda Kırmızı - Beyaz Benfica çakacak. Anyayı Konyayı görecekler yine :D

emre

germencisse

Alıntı yapılan: Lusage - 27 July 2011, 13:21:31
Geçen sezon Kırmızı - Beyaz Liverpool çaktı bunlara.

Bu sezonda Kırmızı - Beyaz Benfica çakacak. Anyayı Konyayı görecekler yine :D

İnşallah bakacaz artık,tek temmennimiz  :)

germencisse

Alıntı yapılan: Umut - 27 July 2011, 13:34:42
Errea Outlet'te indirim olduğunu duymasaydım, Rus Pazarında Benfica forması bulabilirsem bu maç günleri o formayla dolanacaktım ama yattı o iş.  :D Onun yerine errea'dan bişeler bakacam. Ama gönlümüz Benfica  >l<

Errea outlet'de Benfica forması her gelene hediye ediliyor zaten.. ;D

isyan

Bugün Saviola'dan gol bekliyorum, PES'de beni hic mahcup etmemistir  :)

Ayberk

O değil de beyler, Bari forması gayet hoştu yaa :) :evet: ;D

ibo055

Kaleci değil tekvandoçu

Brezilya'da oynanan bir futbol maçında rakip futbolcuya uçarak tekme atan kaleci rakibinin boynunu kırdı.

Ülkedeki Barao de Cocais kenti yakınlarındaki madenci kasabası Belo Horizonte'de Sport Recife ile Gustavo Vasco da Gama takımları karşı karşıya geldi. Konuk ekip 3-1 öndeyken oyun durdu. Rakibe sinirlenen Sport Recife kalecisi, Gustavo Vasco da Gama oyuncusu Elivelton'a doğru koşarken kick-boksçu gibi uçarak tekme attı. Boynundan tekmeyi yiyen futbolcu yere yığılırken, hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde omurga travması geçirdiği boynunda kırık olduğu tespit edildi. Rakibine acımasızca saldıran kaleci gözaltına alınırken, maç tatil edildi. :redcard:

Lusage

AlıntıPFDK Kararları - 27.07.2011    27.07.2011
PFDK Kararları - 27.07.2011

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 27.07.2011 tarih ve 2 sayılı toplantısında almış olduğu karar aşağıda belirtilmiştir.

FENERBAHÇE SPOR Kulübünün, 21.07.2011 tarihinde oynanan FENERBAHÇE - SHAKTAR DONETSK özel futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE SPOR Kulübünün, TFF'den izinsiz pankart ile sahaya çıkmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verilmiştir.

Bursa yapınca elinizden geleni ardınıza koymayın. Örnek olacak daha kimse türkiyeye futbol terörü yaşatamayacak diyin. Ama Fenerbahçe yapınca en az cezayla kurtarması için elinizden geleni yapın.. Sayamadım ben MAA rezilliinin kaçıncı perdesi bu?

ahmetsefa55

Herkes Samsunsporlu doğacak

Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz, bundan sonra Samsun'da doğacak çocukları hastanelerde ziyaret edeceklerini, Kırmızı-Beyazlı patik, atkı ve çeşitli hediyelerle Samsunspor sevgisini onlara aşılayacaklarını söyledi.Her fırsatta kulüp taraftar ilişkisinin en üst seviyelere çekilebilmesi için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Türkiye'de bir ilki planladıklarını söyledi. 'Doğuştan Samsunsporluluk' bilincinin oluşturulmasına yönelik çalışmaların kurulan komite tarafından yürütüldüğünü belirten Başkan Yılmaz, "Samsun'da dünyaya gelen çocukları hastanelerde ziyaret edip onlara Kırmızı-Beyazlı patik, atkı ve temsili hediyeler vereceğiz" dedi.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=79452

Ertuğrul Sağlam

27 July 2011, 16:55:47 #20454 Son düzenlenme: 27 July 2011, 16:59:33 6 Ertuðrul Saðlam
Başkanımızdan kamuoyuna açıklama

Büyük bir şeref ve onurla yürütmekte olduğum Samsunspor Kulübü Başkanlığı'ndaki amacım hem sportif hem de sosyal başarılarla ülkemizde adından söz ettiren bir Samsunspor yaratarak ilimizin marka değerini yükseltmektir.

Tüm iyi niyetli gayretlerimle  sürdürmekte olduğum çabalar bazı kesimlerce  engellenmeye ve kulübümüz yıpratılmaya  çalışılmaktadır. Şuana kadar Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübümüze 3 milyon 600 bin TL gönderilmiş, bunun haricinde de kulübümüze 6 milyon TL tarafımın şahsı hesabından aktarılarak kulübümüzü hak ettiği noktaya getirmek için  çaba sarfetmekteyim. Bu amaçla transfer ettiğimiz bir futbolcunun menajerlik ücreti altında  tamamen şahsi hesabımdan  kulübümüzün hesabına yatırıp havale ettiğim 42 bin tutarındaki EURO ilgili hesaba ulaşamayıp kulübün hesabına geri geldiği esnada bu anı fırsat bilerek Samsunspor Kulübü'nün Mali İşler'den Sorumlu Eski Yöneticisi Ömer Çoruh tarafından haciz edilmiştir.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2414

Adı anılan şahıs ile yapılan görüşmelerde durumun hassasiyeti izah edildiği halde kendisi için önemli olmadığı bu parayı  alacağını beyan ederek kulübümüzün yıpratılması için bir gayret içerisinde olduğu anlaşılmıştır. Şimdi siz kamuoyuna soruyorum; Samsunspor Sevdalılığı bu mudur? Fırsat tellallığı yaparak bu tür davranışlarla kulübümüzün önünü tıkamaya çalışan şahısların, ne kulübümüze ne de şahsıma zarar vermeye güçleri yetmeyecektir.

Samsunspor Kulübümüzün menfaati adına bu hacizi koydurup da ısrarcı olanların yapmış olduğu dönemdeki tüm hesaplar tarafımdan incelemeye alınacaktır. Tüm bu yaşanan gelişmeleri Samsun kamuoyunun vicdanına sunmayı görev kabul ediyorum.

doðan

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 27 July 2011, 16:55:47
Başkanımızdan kamuoyuna açıklama

Büyük bir şeref ve onurla yürütmekte olduğum Samsunspor Kulübü Başkanlığı'ndaki amacım hem sportif hem de sosyal başarılarla ülkemizde adından söz ettiren bir Samsunspor yaratarak ilimizin marka değerini yükseltmektir.

Tüm iyi niyetli gayretlerimle  sürdürmekte olduğum çabalar bazı kesimlerce  engellenmeye ve kulübümüz yıpratılmaya  çalışılmaktadır. Şuana kadar Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübümüze 3 milyon 600 bin TL gönderilmiş, bunun haricinde de kulübümüze 6 milyon TL tarafımın şahsı hesabından aktarılarak kulübümüzü hak ettiği noktaya getirmek için  çaba sarfetmekteyim. Bu amaçla transfer ettiğimiz bir futbolcunun menajerlik ücreti altında  tamamen şahsi hesabımdan  kulübümüzün hesabına yatırıp havale ettiğim 42 bin tutarındaki EURO ilgili hesaba ulaşamayıp kulübün hesabına geri geldiği esnada bu anı fırsat bilerek Samsunspor Kulübü'nün Mali İşler'den Sorumlu Eski Yöneticisi Ömer Çoruh tarafından haciz edilmiştir.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2414

Adı anılan şahıs ile yapılan görüşmelerde durumun hassasiyeti izah edildiği halde kendisi için önemli olmadığı bu parayı  alacağını beyan ederek kulübümüzün yıpratılması için bir gayret içerisinde olduğu anlaşılmıştır. Şimdi siz kamuoyuna soruyorum; Samsunspor Sevdalılığı bu mudur? Fırsat tellallığı yaparak bu tür davranışlarla kulübümüzün önünü tıkamaya çalışan şahısların, ne kulübümüze ne de şahsıma zarar vermeye güçleri yetmeyecektir.

Samsunspor Kulübümüzün menfaati adına bu hacizi koydurup da ısrarcı olanların yapmış olduğu dönemdeki tüm hesaplar tarafımdan incelemeye alınacaktır. Tüm bu yaşanan gelişmeleri Samsun kamuoyunun vicdanına sunmayı görev kabul ediyorum.

a.k baska söz yok

sersa

Kimin ne olduğu ortaya çıkıyor  :kafa:

erkutdem55

.ok bile bazılarından daha temiz oluyor.Ne kadar uğraşırsanız uğraşın öldürmeyen acı güçlendirir.Avrupa'ya da gideceğiz,zamanı gelince şampiyonluğa da oynayacağız.

Musti

Bu nasıl pişkinliktir. İnsanda hiç utanma arlanma olmaz mı. Ayıptır günahtır yazıktır yahu. Bu kulüp içerden yediği darbeyi başka bir yerden yememiştir bu güne kadar herhalde. Allah bin belasını versin. Aldığı alacağı paranın hayrını göremesin inşallah.

GökhanÇağlar

vay be Kazım başkan 6 milyon aktarmış külübe..