Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Öküzlük baki kalacak bunlarda; utanmazlar ya! Başkanları şike suçlamalarıyla metriste daha neyin protestosunu yapıyorsunuz!

yilmazselcuk55

facede yazdıklarına bakın az  videoyu paylaşmışlar altına Var mı Kadıköy Deplasmanına G*TÜ Yiyen ? yazmışlar

ooo  ooo geri zekalılar ooo ooo gerizekalılar

Ayberk

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 22 July 2011, 00:28:02
facede yazdıklarına bakın az  videoyu paylaşmışlar altına Var mı Kadıköy Deplasmanına G*TÜ Yiyen ? yazmışlar

ooo  ooo geri zekalılar ooo ooo gerizekalılar

Seneye Akigolar çok sağlam deplasman yapacak bunlara :D

Sioux

Türkiye'nin en büyük tribün grubu Bolulu Yarenler inletir Kadıköy'ü.

samet_55

bunların hakkından göztepe tribünleri gelirrr):):):

Serkan

Alıntı yapılan: samet_55 - 22 July 2011, 08:48:45
bunların hakkından göztepe tribünleri gelirrr):):):

hakkından gelincek bir şey yok stada inenlerin çoğu resim çekilmeye çalışıyor; aklında da ulan akşam face fotoğrafı yapsam kaç beğeni alır geliyor..

AntZ

Alıntı yapılan: davidsavage - 21 July 2011, 22:59:17
Maç sahaya seyircinin girmesi üzerine yarıda kaldı,shakhtar kulubu açıklama yapmış hemen Türk futbolunun imajı bayağı zedeleniyor maalesef  :(
http://shakhtar.com/en/news/17895

Sahadaki olaylar hadi "arkadaşların acıları vardı" diye Ukrayna'lılara açıklanmaya çalışılabilir de, sayfadaki yorumları nasıl açıklarız bilmiyorum. Bizi dünyaya rezil etmekten başka işe yaramıyorlar, her konuda  :(

binikalamadım

yahu tuttuğu takımı bu kadar sevmeyen , tuttuğu takıma bu kadar zarar vermeye çalışan başka bir taraftar örneği var mıdır dünyada bilmiyorum...5 maç saha kapatma ve seyircisiz oynama cezası alabilirler...Türkiye bütün dünyaya rezil oldu fbliler sayesinde...normal bir ülkede yaşasak fb taraftarı gidip Aziz YILDIRIM ı protesto eder istifa istifa sesleri yükselir...şike yaptın bizi rezil ettin diye yanlız bırakılır...bunlar şikeci başkana her türlü destekte bulunuyor...şike yaptığı için takımları küme düşeceği için teşekkür ediyorlar şikeci başkanın maskesini takıp tüm bu pislikleri yüceltiyorlar...taraftarın biride kaleyi fethetti hayırlı olsun bütün dünyaya karşı...

berusa55

"Her türlü küme düşürülmeyi hakediyoruz"un en son versiyonunu izledik dün akşam. Az kaldı biraz daha sabretsinler!

SamsunSpor5599

sadece55

Bu Kazım YILMAZ adam yahu...Siteye baksanıza çok hassas oldu sitemiz gerçekten

Stoper

Alıntı yapılan: Umut - 22 July 2011, 16:18:50
TRT'den alınan program bilgisine göre ; Samsunsporumuzun Spor Toto Süper Ligine yükselme belgeseli 25 Temmuz 2011 günü saat 20:30'da TRT-3 Spor Kanalında "Zaferin Öyküsü" adı altında yayınlanacaktır. Taraftarlarımıza saygıyla duyrulur.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2394

140 bin kişilik facebook sayfası bu haberi yayınlasa fena olmaz.

umit

Mersin için yaptıkları belgeseli izlemiştim, fena değildi.güzel bir belgesel olur umarım.

berusa55

Zaytung'dan inciler... Biraz gülelim  ;)

-> Yazın work and travel yapmayı planlayan üniversite öğrencisi, Özdadaşlar Turizm'de muavin olarak işe başladı...  ;D

-> "Zaten benim gerçek adım da Furkan Fındıkoğlu" diyen İbrahim Akın hastaneye sevkedildi...  ;D ;D

-> Geçen yıl açtıkları hatıra ormanının yerini unuttuklarını söyleyen Karaöğnek Belediye Başkanı, arama çalışmalarına hız verdi. Bölge halkından yardım isteyen başkan, "üç tane birbirine benzeyen ağaç çok fazla büyümüş olamazlar" dedi...  ;D ;D ;D

-> Evinde günaşırı değişiklik yapan Feride Aysan (36), oturma grubunu kaybetti...  ;D ;D

-> Kuvvet ve dayanıklılık antrenmanı yapan Galatasaray'da Gökhan Zan, takımdan ayrı mesir macunu yedi... :D :D

-> Babası tarafından güldürülmeye çalışılan 6 aylık bebek, geçirdiği sinir krizi sonucunda tedavi altına alındı...  :D :D

-> Spor tesisi açılışında belediye başkanının penaltısını kurtaran kalecinin sözleşmesi tek taraflı olarak feshedildi...  ;D ;D ;D

-> Kredi notu "dcc" ye düşme ihtimali olan Yunanistan'ı yaz okulu korkusu sardı...  ;D ;D

-> Şampiyonlar Ligi Ön Elemesinde Benfica ile eşleşen Trabzonspor şike soruşturması bitene kadar ikinciliğini iade etme kararı aldı...  :D :D ;D ;D

Burak

kıskandım bende o zamaaaan bende krampon.net ' ten incileri bildiriyorum  :) :) :) :)

--Gaza gelip Muslera'nın formasını alan genç taraftar, halı saha maçında kaleye geçmekten kurtulamadı.

--Hugo Almeida'nın "Abi kupayı elimizden almeidanız iyiydi" demesi üzerine kendisine Türk vatandaşlığı kapıları sonuna kadar açıldı.

--Süper kupa ve lig tarihlerinde değişiklik olmayacağını bildirdikten birkaç gün sonra ikisinin de ertelendiğini acıklayan M.Ali Aydınlar; ÖSYM Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

--Kazanılan kupaların yerlere düşürülmesi, ezilmesi, iade edilmesi üzerine FIFA dünya genelindeki bütün kupa maçlarını erteledi.

--Ted Koleji antrenöründen yürek burkan açıklama: "Takımda o kolej havasını yakalayamadık

--Şike iddiaları nedeniyle uzun süredir Fenerbahçe hakkında ağız tadıyla transfer haberi yazamayan Fotomaç, savcılıktan delilleri istedi

--Rıdvan Dilmen: "Ankara'da 50 tane Bebe bulursun

--FIBA'nın artık takımların uluslararası turnuvalara 14 oyuncuyla katılacağını açıklaması üzerine Athena grubu müziği bırakma kararı aldı.

--Metris Cezaevinde gerçekleştirilen olağanüstü kongrede Aziz Yıldırım 2 yıllığına koğuş ağası seçildi."

"--Kasımpaşaspor'un şike soruşturması sonuçlanana kadar 18.ciliği iade etme çabası sonuçsuz kaldı