Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Efsane Başkan işte!

Sadece sportif başarı değil, günü kurtarmak değil yarını da düşünüp planlamak ve DÜRÜST olmak!

Musti

Ahh ah. Özlüyoruz büyük başkan.

ahmetsefa55

Serbest bırakıldılar!

Şike soruşturması kapsamında mahkemeye sevkedilen Serdar Kulbilge, Seyit Kalender ve Zeki Mazlum, serbest bırakıldı!

berusa55

Sadri Şener'in kefaletle serbest bırakıldığını duyan Fenerbahçe Yönetimi, Aziz Yıldırım için kesenin ağzını açtı: 3 milyon Euro + 2 genç futbolcu...  :)

brigand

Pazartesi günü Uefa ile Tff son noktayı koyacak olaylara.  Uefa sonunda el koydu galiba olaya. ilk etapta Tff 'na bıraktılar ama olay büyüdü bizimkiler sapıttı. baktılar olacak gibi değil , el attılar. tahminim beklenen de radikal kararların alınabileceği yönünde.

KotuCocuk55

Büyük baskan futbol camiasina ders verdi resmen..Cok önemli mesajlar verdi yine gönülleri feth etti.Adamligini gösterdi ve samsunun cocuklarina yine rol model oldu..Zannediyorumki sitedeki yeni nesil baskani tanimiyor yada anlamiyor galiba..

Hakkaten efsanesin Ismail Baskan!!! Iyiki senle ayni takimi tutuyorum!

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: Sol Açık - 14 July 2011, 18:14:54
İsmi başka olabilir ama ben de aynısını önermiştim ve halen anlamlı olduğunu düşünüyorum. Elbette din-siyaset meselelerini karıştırmadan...  ;)

Usta ismin hic önemi yok,dogrusu tabiki icine din ve siyaset karistirmamak ben o yazimda baska bir konuyada dikkat cekmek istedim basinda da özel bir not diye belirttim..

Görüyorumki ayni fikirde olan insanlar var peki bu konuda nasil somut bir calisma yapabiliriz? Yada site yetkilileri böyle bir calismaya yesil isik yakip zaman ayirabilirlermi?

Musti

AlıntıKulüpler yeni sezon için 180 milyon lira aldı, 1 hafta sonra şike operasyonu başladı

Spor Toto Süper Lig'de sezon öncesi 18 kulübe yayın gelirlerinden verilen ayakbastı parası şike operasyonundan 1 hafta önce kulüplerin kasasına girdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 24 Haziran tarihinde kulüplere toplam 180 milyon lira verirken, Türk futbolunu sarsan şike operasyonu da 3 Temmuz tarihinde başladı. Yeni sezonun yayın gelirlerinin yüzde 35'i ise sezon başlamadan ödendi.

Yayın gelirlerinden sezon öncesi kulüplere 180 milyon liralık ödeme yapan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2011-2012 sezonunun erken başlaması nedeniyle bu sezon ayakbastı parasını 24 Haziran tarihinde ödedi. TFF, her kulübe 10 milyon liralık ödeme yaparken 3 Temmuz tarihinde de şike operasyonu başladı. Yeni sezon öncesi hazırlıkları ve transfer çalışmalarında kullanılan 180 milyon lira ise liglerin ertelenmesi veya şike operasyonunda adı geçen takımların küme düşürülmesi halinde kulüplerden geri istenecek. Böylelikle Türk futbolunu sarsan şike operasyonu kulüplerin mali yapısını da bozacak.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/18265866.asp?gid=384

Eğer ligden düşen olursa bir daha belini doğrultması çok zor görünüyor.

Kadir ÇELEBİ

hürriyetin haberi bana göre çok kışkırtıcı ne demek kulüplerin mali yapısını bozacak diyemiyormusunuz 3 kulübün strateji ve planlarını altüst ettti.. Anadolu kulüpleri borcu olan ve olmayan olarak ikiye ayrıldıktan sonra gelirleri eşit hemen hemen boş versenize bana göre alınacak en olumlu( ts. fb.bjk. küme düşürülmesi) karar bizi mali anlamda etkilesede  Adalete güveniyorum. suçlular cezasını çekmeli gerek şahıs gerekse bağlı olduğu kulüpler çerçevesinde..

Ekrem

Ne yani klüplerin mali yapısı bozulacak diye bu olanlar hesabı sorulmayacakmı

KotuCocuk55

Zaten kulüpler bu mali yapiya yillarca sike yaparak gelmisler,simdi durumlari bozulacak..Böyle devam etsin adamlar sike yapmaya ve carki cevirmeye diyolar yani..

Inanilir gibi degil!

isyan

Yayin gelirlerinden gelen hak ettigimiz parayi, ben baska takimlar $ike yaptigi icin geri verecem haa  ;D Yok daha neeler
LigTv'nin kulüplere verdigi para geri istenecek ne demek arkadas ?

minci

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 17 July 2011, 16:45:09
Yayin gelirlerinden gelen hak ettigimiz parayi, ben baska takimlar $ike yaptigi icin geri verecem haa  ;D Yok daha neeler
LigTv'nin kulüplere verdigi para geri istenecek ne demek arkadas ?
Hiç öyle şey olmaz. Digitürkün yaptığı sözleşmede FB, GS, BJK ligden düşmeyecek diye bir maddemi var. Buca, Konya ve Kasımpaşa nasıl düştüyse onlarda pekala düşebilir. Yayıncı kuruluş bunu hesaplamayıp bir hata yaptıysa bunun bedelini ben niye ödeyeyim. Onlara bir akıl vereyimde zararlarını kurtarsınlar bari. Gitsinler zararlarını kim şike yaptıysa onlardan karşılasınlar.

kalptenþimþek

haberi dikkatli okursanız sorun yok..

1927

Düşürülecek takımlardan verilen para geri alınacak ;) Bizlik bir durum yok.

Bence bu işi UEFA çözer, öteki türlü ahbap-çvuş ilişkisiyle sümen altı etmek isteyebilirler bazı şeyleri.
Bizim için saldır UEFA
lalalaylalylalalalay... :)