Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Savcılık tarafından sorguları tamamlanan Serdar Kulbilge (A.Gücü kalecisi) , Seyit Kalender (TFF çalışanı) ve Zeki Mazlum (TS Stadı'nın güvenlik işlerini yapan firmanın sahibi) tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Stoper

Şike , Bjk kelimeleri yan yana gelince aklıma şu tezahürat geldi ;

Şikenin rengi her yerde ayni
Formanin rengi siyahla beyaz
Orda juventus burda beşiktaş.
Beşiktaşın köpekleri paraya muhtaç.

En iyi bildigim tezahüratlar biridir (=

emre

Bursa'lıların bestesi,bir kaç gündür benimde dilime dolandı ama şike gökkuşağı gibi oldu artık her renkten var  ;D

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 14 July 2011, 16:19:47
Beşiktaş'tan şok karar!
Futbolda şike operasyonu çerçevesnde Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu ve asbaşkan Serdal Adalı'nın tutuklanması sonrası başkan Yıldırım Demirören şok bir karar aldı.

14 Temmuz 2011 Perşembe - 15:55
NTV Spor'un son dakika haberine göre Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, futbolda şike operasyonunda aklanana kadar geçen sezon İBB'ye karşı kazanılan Türkiye Kupası'nı federasyona iade etti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören saat 14:30'da Mehmet Ali Aydınları'ı makamında ziyaret etti ve şike soruşturması tamamlanana kadar Türkiye Kupası'nı federasyona verdi.

Dün gece geç saatlerde Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu şike yaptıkları iddiası ile tutuklanarak Metris cezaevine gönderilmişti.

http://www.sporx.com/futbol/sorusturma/besiktastan-sok-kararSXHBQ240278SXQ

tebrikler.. yalnız bu küme düşürülmeyeceğiniz anlamına gelmesin medya da bu anlama taşımasın.alayınız düşeceksiniz inşallah..

Kupayı iade etmekle olmuyor! Öyle olsa Fener bayıla bayıla verir Şampiyonluğuda Şampiyonlar ligi hakkınıda yeterki küme düşmeyelim diye.
8JK nin bu tavrı hırsızlık yaptıktan bir süre sonra yakanmış hırsızın  parayı iade edeyim yeterki beni hapse atmayın demesine benziyor. (Ya o hırsız yakalanmasaydı)
Bu ülkede Hukuk, Adalet varsa. Bu rezalete bulaşan hangi takım olursa olsun derhal düşürülmeli. Ben şuna eminim malum 4 takım haricinde bu işe bu şekilde bulaşan hangi anadolu takımı olursa olsun bugün Bankasyayı boylamıştı.
Federasyon dirayetli bir karar alıp bu takımları düşürürse derhal düşürmeli düşüremezse birdaha düşüremez, eğer olurda bu takımları ligin ortasında düşürürse ozaman tam bir rezalet olur. Çünkü ligden düşürmekle kalmıyor birde eksi puan ile başlama cezası verme gibi bir durumda ortaya çıkıyor. Ozaman ligden düşürdükleri takımların hem bu senesini heme hemde gelecek sezonlarınıda heba etmiş olurlar. Düşürdükleri takımlar 3 sene Süperlig yüzü göremezler...

Samsunspor için lütfen bu tür senaryolardan bahsetmeyin bu yürek dayanmaz birsene daha Tavşanlı'ya Akhisar'a Kartal'a :rulet:

veis

anlamsız demeçler veriliyor zaten.beşiktaş kulübü ts nin şampiyon oldugunu ve haketdigini yazıp bir de kutlama mesajı yayınladı.ardından 2 gün geçti bu çook temiz kulüp beşiktaş meger kupayı at karşılıgında almış.hadi temiz degilsin niye demeç veriyorsun.üstüne üstlük bugün kupayı iade ediyor ve resmen şike yapıldıgını belirtiyorsun.kaldıki ibrahim akın ve iskender alan itiraf edtikden sonra.

emre

bunlar bu zamana kadar hep tahmin ettiğimiz şeylerdi yeni yasalar öncü oldu ortaya çıkmasına yalnız bu federasyonla hiç bir şey olmayacağı aşikar. bazılar M.A.A. nın federasyon başkanlığına geldiğine pişman olduğunu falan düşünmüş bence bile bile geldi bu göreve ya da getirildi.

senin asbaşkanın şikeden dolayı tutuklanacak,sen kulup başkanı hiç bir şeyden haberin yok temizlenene kadar kupayı alın diyeceksin.şerefli takım ayakları falan filan... bana hepsi planlanmış şeyler gibi geliyor.Olayı şahsiye bağlayıp,tüpçüyü aklayıp kulübü yakmayacaklar guya. Fenerbahçe'nin tek şansı bence mahkemenin sonuçlanmamasıydı onu kullanıp yine fb yi en az zararla bu işten çıkarmaya çalışıyorlar. ben federasyon başkanın türk futbolunu en az zararla bu işten çıkaracağız demesinden bunları anlıyorum.

artık doğrularla yanlışlar birbirine fena halde karışmış durumda Türk futboluna darbe şart  :) asıl korkum milli takımın avrupa kupasına gidememe ihtimali.

veis

federasyon eger azcık dürüst ve saglamsa

fenerbahçe:şike yapmak ve teşvik primi vermek
beşiktaş:    şike karşılıgı at vermek
trabzon.     şike teklifinde bulunmak ve niyetlenmek
eskişehir:    şike yapmak maç satma
bucaspor:   şike yapmak maç satmak
sivasspor:   şike yapmak satmak
düşürsün aşagıda görelim.

Sol Açık

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 14 July 2011, 17:03:35
Iste bu hislerle,bir üyesi oldugum samsunspor.biz samsunspor taraftar platformunun üyelerini ve site yöneticilerimizi "KRAL CIPLAK"  adli icinde bulundugumuz duruma dair endise ve düsüncelerimizin yer aldigi bir bildiriyi yayinlamayi   ve bunu basta türkiyemiz olmak üzere tüm dünyayla evet tüm dünyayla paylasmayi öneriyorum...

İsmi başka olabilir ama ben de aynısını önermiştim ve halen anlamlı olduğunu düşünüyorum. Elbette din-siyaset meselelerini karıştırmadan...  ;)

Alıntı yapılan: Sol Açık - 14 July 2011, 14:27:10
Bu arada iki link:

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/44192/bu-kirli-duzene-dahil-olmayalim
http://www.teksas.org/

Uzun uzun yazmayacağım, özetle Bursaspor taraftarının yaptığı bence çok doğru ve bizim de bu tür bir açıklama yapmamız gerekir...

veis

13 asker ölmüş kıçlarına soksunlar kupalarıda atlarıda teşvik primlerinide

mehmet yılmaz

http://www.trt.net.tr/televizyon/sayfa/canli.aspx?kanal=TV3

İsmail başkan TRT 3'te.
Yorum yapıyor.

Çok cesur bir adam gerçekten de. Çarşı'nın çok masum olduğunu düşünmüyorum diyor. Yöneticinin bildiğini onlar bilmiyor muydu dedi.

Lusage

Alıntı yapılan: Musti - 14 July 2011, 17:12:55
Bazıları kupa için ŞEREF'ini verir, bazıları ŞEREF için kupasını..!

Madem çok şerefliler İlhan ile Tümer'i neden bizden kaçırdılar. Madem Şerefliler neden Samsunspor'umuzu görmezden gelip direkt Kemalle transfer görüşmesi yapıyorlar?

Geçsinler bu ayakları. Yusuf yusuf oldular. Bakın biz kupayı geri verdik. Bizi düşürmenize gerek kalmadıya getiriyorlar..

mehmet yılmaz

Benim futbolla bir alışverişim yok
nisan 2011'den önce de bu işler vardı, diğerleri kurtulmuş oldu
vicdanen ne kadar doğru dedi
eski bir hakem itiraf etti ( sadık ilhan )

Musti

Alıntı yapılan: Lusage - 14 July 2011, 20:22:44
Madem çok şerefliler İlhan ile Tümer'i neden bizden kaçırdılar. Madem Şerefliler neden Samsunspor'umuzu görmezden gelip direkt Kemalle transfer görüşmesi yapıyorlar?

Geçsinler bu ayakları. Yusuf yusuf oldular. Bakın biz kupayı geri verdik. Bizi düşürmenize gerek kalmadıya getiriyorlar..

Alıntı yapılan: Musti - 14 July 2011, 17:21:27
Evet zaten o yüzden paylaştım. Kavram karışıklığı içinde bir cümle kurmuşlar. Tamamen atar-gider olsun diye kelime oyunlarıyla bir laf etmişler ama asıl anlatmak istediklerini yanlış manalara gelecek şekilde kelimelere dökmüşler.

Ortada bir "ŞEREF" vardıysa bile kaybedildikten sonra ne kadar uğraşsan geri getiremezsin.

;)

mehmet yılmaz

Sadık İlhan vakasını anlatıyor.

Lusage

Musti@ Alıntıyı sen yaptığın için sana demiş gibi oldum ama sana demedim.  ::)