Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

55_samsun_55

valla benimde aklıma son 2 maçımız geldi hemen aman diyelim

binikalamadım

Alıntı yapılan: Lusage - 14 July 2011, 10:28:29
"
CandasTolga: Şİke Soruşturması kapsamına alınacak 6'ncı takım bu yıl Süper Lig'e çıkmış bir başka kulüp."

Ulan Hüseyin inşallah bi boklar karıştırmamissindir....

MİY in adı geçti daha önce ondan bahsediyor herhalde

alınacak kararların ertelenmesi kötü oldu TFF elimizde bilgi belge yok diyor yanlış yapıyor gittin emniyetten adliyeden brifing aldın...çünki öbür türlü gerçekleşirse bütün ülke futbolu güme gider bu çok büyük bir risk ve sorumluluk pek hayra alamet değil yani...düşünün bu sene Samsunspor şampiyon oluyor lig bitiyor tescilleniyor UEFA ya Avrupada mücadele edecek takımlar bildiriliyor tam bu zamanlarda da mahkeme sonuçlanıyor ve şike ispatlanıyor...böyle bir durumda UEFA derki ey Türkiye sana 5 sene takoz koydum benden uzak dur içindeki pislikleri temizle gerekenleri yap sonra görüşelim bana bunlarla gel...Yazık değil mi böyle bir durumda Samsunspora ve diğer takımlara büyük bir ihtimallede böyle bir kaos yaşanacak Avrupada...

Lusage

Mersin değilmiş. O daha önce soruşturma kapsamına alınmış.

Ollivanders

binikalamadım

55.hakan

Alıntı yapılan: Lusage - 14 July 2011, 10:54:34
Mersin değilmiş. O daha önce soruşturma kapsamına alınmış.
Mersin kapsama alındı da soruşturma yapılmadı ki

Lusage

Alıntı yapılan: hakanelgun - 14 July 2011, 10:56:57
Mersin kapsama alındı da soruşturma yapılmadı ki

Ben tweetleyenin yalancisiyim.

fındık

Fanatik

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz "koğuş sorumlusu" oldu. Koğuşun idaresinden ve cezaevi yönetimiyle ilişkilerinden sorumlu olan Odyakmaz bulunduğu koğuşun idarecisi konumunda. Kaleci Korcan ise cezaevi jargonunda "getir-götür işlerini yapan kişi" olarak bilinen "meydancı" olarak görevlendirildi. Ümit Karan ise "çaycı" olarak görevlendirildi. Bülent Uygun ise koğuşta kalan tutukluların kantinden yapacakları alışverişler için kullandıkları fişlerin sorumlusu oldu.
>l< :D :D

s_uzunkaya

14 July 2011, 11:24:01 #503 Son düzenlenme: 14 July 2011, 11:33:51 slazenger
ahanda ben sildim, ama hep aklımın bi köşesindeydi bu konu.... ümitden çaycı olurmu yaa, santrofor değilmiydi o  :hnk:

mehmet yılmaz

Bu gibi şeylerin yazılmasını hiç doğru bulmuyorum. Şampiyon unvanı elden gitti, neden öyle bir şey yapılsın?
Kendi forumumuzda bile bizimle ilgili aslı astarı olmayan şeyleri yazmak hiç doğru değil.
Bir başka forumda birisi gelip, Samsunspor son 2 maçını satmış, Kalpar Antep'le Rizeye vermiş yazsa adama dünyanın lafını ederiz.
Samsunspor, bu gibi işlere bulaşmadığı için küme düşmüş bir takımdır zaten, bizim alnımız açık, başımız dik. Lütfen yazmayın böyle şeyler.

cezayir55

gerek yok ki antep zaten bizi yenerdi :)

cezayir55

lutfen bu konuyu kapatalim arakdaslar samsunsporun adi bu islerle gecmiyor bizim sitemizi takip edenler gercekmis gibi algilayip dedikodu yapabilirler

Ollivanders

Son maçları inceleseler ne olacak. Zaten Bank Asyaya şampiyonluk parolasıyla başlamadık. ilk 6 ya bile razıydı bizim yönetim. Ama şartlar bizi ilk 2 ye taşıdı. Son 2 maç kala garantiledik. Şampiyonluk evet önemliydi ama ilk 6 hedefini bile koyamayan yönetimin son 2 maçta şampiyonluk için boyle işlere karışacagını hiç sanmıyorum.

cezayir55

evet aynen oyle ayica biz butun maclari yuegimiz agzimizda izledik

s_uzunkaya

yok aga kapanmazzz  :D...arkadaşlar sildik kapattık..cinçıkcinçıkcinçık yallahyallahyallahhh :deli: