Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

SAMSUNLU ORUMA 55

Bizimkiler uyku da kardeşim bırakta uyusunlar çok çalıştılar :evet:

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: seskat - 13 July 2011, 19:54:21
adamların resmi sitesi harıl harıl calışıyor. Bizimkiler ölece aval aval bakıyor  :kafa:

Maç danimarkada doğaldır. Maç Samsunda olsa resmi site olmasa bile haberexen de yayınlanırdı. Zaten maç Samsunda olsa bizde stadyumda olurduk  :evet: :D

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: seskat - 13 July 2011, 19:54:21
adamların resmi sitesi harıl harıl calışıyor. Bizimkiler ölece aval aval bakıyor  :kafa:
resmi sitede büyük gelişme var geçen seneye göre çok daha güncel..

samuray

Alıntı yapılan: red_white - 11 July 2011, 13:50:39
arkadaşlar dün forvet hattında çok zayıftık zenkeye adım attırmadılar bi 10 kilo daha vermesi lazım diye düşünüyorum.Burak çalık hareketli pres yapan bir oyuncu direk olarak ilk 11 de olmasa bile takımımıza katkı yapacaktır.Güngörenden gelen hakan'ı beğendim ancak biraz daha kendisini geliştirmesi lazım.Sinan ayar dün çok hareketliydi kendisini geliştirmiş gerçekten ancak defans yönü zayıf onuda geliştirirse çok daha iyi olacak.Bahia'nın kumaşı gerçekten iyi soğuk kanlı, kenan ve ersine göre çok daha hızlı bir oyuncu.Selim teber henüz takıma alışamamış pek oyunda göremedik kendisini.Dün bence takımın yıldızı Ufuk Bayraktardı karabük defansını ipe dizdi resmen...  bunun dışında maçta fazla yorumlanacak birşey yoktu.Sonuçta bir kaç senedir süper ligde oynayan ve genel sistemi oturmuş bir karabükle oynadık kesinlikle ezilmedik ancak ileri uçta daha iyi organize oldular... Takımımıza mutlak suretle forvet lazım...
Başkanla yaptığımız kısa sohbette forvet alacaklarını söyledi.İsa turan ise karabük gibi bir takımla kafa kafaya mücadele ettik ileri uçta zayıftık dahada iyi olacağız dedi.
Turgay futbolda beni mutlu etmesede şu trabzon maçında sizin için trabzonuda tribünlerinide bombalayacağım demesiyle gönlümüzde taht kurdu  :D
dilin sürçtü galiba arkadaşım karabük daha geçcen sene çıktı süper lige yorumun için teşekkür

twitter

takılmayın bu kadar ufak şeylere bence

kanal s falan verse güzel olurdu fakat tv2sport dahil veren kanal yok sanırım maçı

red_white

Alıntı yapılan: samuray - 13 July 2011, 19:57:25
  dilin sürçtü galiba arkadaşım karabük daha geçcen sene çıktı süper lige yorumun için teşekkür

sonraki yazıya bakarsan cevap orada. geçen sene ve bu sene demek istedim bir kaç sene derken lafın gelişi... ayrıca çokta önemli birşey değil   ;)

SAMSUNLU ORUMA 55

13 July 2011, 20:09:18 #141 Son düzenlenme: 13 July 2011, 20:12:48 SAMSUNLU ORUMA 55
Tifo fra Brøndby - agf
Brondby Taraftarı Kareografi Yapıyor  :D paylaşıyım dedim ;D

ngonge

Danimarka'da ligler bu hafta başlıyor, Brondby'nin son hazırlık maçı. Ondan eşit şartlarda değiliz.

http://da.wikipedia.org/wiki/Kjeld_Rasmussen_Cup

Bu kupanın 2011 maçını oynuyoruz, muhtemelen davet edildik bu maç için.

mehmet yılmaz

Daha birkaç sezon önce Siirt JetPa ile, Fatsaspor'la, T. Karadenizspor'la hazırlık maçları yaptırılacak kadar üzücü günler yaşıyorduk. Çok şükür, özümüze döndük. Bu yüzden tek maç için Danimarka'ya gitmenin ne gereği var dememek lazım. Brondby gibi D.Markanın 1 numaralı kulübünün davetlisi olmak güzel bir şey. Bize yakışan da bu tür maçlar zaten. Sözde büyükler gibi gidip de Almanya'nın köy takımlarıyla oynayıp 10-11 gol atmak gibi bir saçmalığın peşinde de koşmuyoruz.

emre

adamlar bu kupa için önceki yıllarda Juventus, PSV,Auxerre gibi takımlarla oynamışlar.

mehmet yılmaz

İlk defa duydum adlarını  :D :D :D

Madem işin ucunda kupa var, penaltılarla da olsa alalım bari maçı. Müzemizde bir de Rasmussen Kupası olur...

yirmiuc

Alıntı yapılan: ngonge - 13 July 2011, 20:13:15
Danimarka'da ligler bu hafta başlıyor, Brondby'nin son hazırlık maçı. Ondan eşit şartlarda değiliz.

http://da.wikipedia.org/wiki/Kjeld_Rasmussen_Cup

Bu kupanın 2011 maçını oynuyoruz, muhtemelen davet edildik bu maç için.

Daha önce Juventus, PSV gibi takımlarla oynamışlar bu kupada.
Hazır gitmişken kupayı almadan dönmeyelim :)

GökhanÇağlar

seskat

hadin koclar, 22 dk kaldı, alın şu rasmusen midir nedir, o kupayı  :kanka:

kabacevizli55

adamlar facabookda sayfalarında  heralde hayıflanıp duruyolardı samsunspor kim diye felan
bu rasmunsen o malum rasmunsen değildir umarım