13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

erhan55

ben diğer başlıklarda da yazdım bu yönetime gram güvenmiyorum arkadaşlar. külliyen yalanla geldiler yalanla da devam ediyorlar. başkasının desteğiyle gelen destek çekilince kime yalakalık yapacağını şaşırdı garip garip açıklamalar yapıyor. gitsin aziz'i ziyaret etsin kemal'in babası ile masaya oturacağına.

jean

Madem uzatmiyorsun sat neyi bekliyon bedavami yollican illa

55.hakan

Bu olaylardan sonra Kemal'de o takımlara gitmek istemez gibime geliyor.

GökhanÇağlar

yönetim neyi bekliyor anlayamıyorum..iki yabancı stoper alacagına önce elindeki adama sözleşme imzalat,Kemal bu takımda kalmalı.

maço

Alıntı yapılan: minci - 11 July 2011, 19:40:05
Söylediklerinizi anlamadım. Biraz daha ayrıntılı bir şekilde yazarmısınız?

kusura bakmayın geç gördum.

demek istediğim kesinlike yerel gazetelerle irtibata gecıp taraftarın ne kadar kemalın takımda kalmasını ıstedıgını belırtmelıyız.

samsun kamuoyu bılmelı, yonetımın ne yapmaya çalıştığını

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: maço - 12 July 2011, 12:09:59

kusura bakmayın geç gördum.

demek istediğim kesinlike yerel gazetelerle irtibata gecıp taraftarın ne kadar kemalın takımda kalmasını ıstedıgını belırtmelıyız.

samsun kamuoyu bılmelı, yonetımın ne yapmaya çalıştığını

bu sene oynayıp seneye gideceğine şimdi satsınlar gitsin. aksi taktirde sözleşme uzatsınlar. satarsak hiç olmazsa para kazandık deriz içimiz yanmaz.

s_uzunkaya

12 July 2011, 15:17:59 #876 Son düzenlenme: 13 July 2011, 13:48:16 slazenger
 yönetim ne yapmaya çalışıyor olabilir? ? ? ? geçen sene 135 bin tl alan birine gene geçen sene 450 bin tl alan birinden daha fazla para veremeyeceği için kemalin bunu anlayışla karşılamasını istiyor olabilir. kemal ne kadar kabiliyetli,hırslı,parlak bir futbolcu olursa olsun takım dengelerini koruma açısından yönetimin bunu istemesi gayet mantıklı. daha öncede dedik kemal bizim için ne kadar önemliyse  kemal için de bu takım çok daha önemli. insan süperligde  sevildiği,tutulduğu,kendini iyi hissettiği bir ortamda daha iyi gösterebilir. o zaman kemalin yapacağı tekşey var, eğer akıllıysa, eğer samsunsporun prensiplerine karşı bir tutum içinde bulunmak istemiyorsa, eğer bu sene ekstradan kazanmak istediği 300 bin tl. yüzünden kendini daha pişmeden hiç bilmediği ortamlarda riske atmak istemiyorsa yönetimin teklifini kabul edecek. öbür türlüsü ne olur? samsun en az 5 milyon euro ya satabileceği kemali bu sene 3 milyon euroya ancak satar. samsunsporun kaybı en az 2 miyon euro olur. kemalin kaybı ise?
   banane kemalin kaybından  al_sana

55(tuncay)55

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Burak

ittirin bir zahmet  :kafa: :kafa: :kafa:

Musti

Eğer şu anda sözleşme yenilemezlerse sezon ortasında en az 1.5 milyona imzalamak zorunda kalırız. Tabii şimdi 1 milyonu vermeyen yönetim o zaman daha yüksek bir meblağı verir mi bilinmez.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Burak - 12 July 2011, 23:24:48
ittirin bir zahmet  :kafa: :kafa: :kafa:
nası yanı

alperen

kabacevizli55

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

ahmetsefa55

Dartagnan

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

:gooolll =  trabzon_spor