Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

sadece55

Taraftar bu sene Süper Lige çok renk katacak..Özlemiştik damgamızı vurmalıyız artık

red_white

arkadaşlar dün forvet hattında çok zayıftık zenkeye adım attırmadılar bi 10 kilo daha vermesi lazım diye düşünüyorum.Burak çalık hareketli pres yapan bir oyuncu direk olarak ilk 11 de olmasa bile takımımıza katkı yapacaktır.Güngörenden gelen hakan'ı beğendim ancak biraz daha kendisini geliştirmesi lazım.Sinan ayar dün çok hareketliydi kendisini geliştirmiş gerçekten ancak defans yönü zayıf onuda geliştirirse çok daha iyi olacak.Bahia'nın kumaşı gerçekten iyi soğuk kanlı, kenan ve ersine göre çok daha hızlı bir oyuncu.Selim teber henüz takıma alışamamış pek oyunda göremedik kendisini.Dün bence takımın yıldızı Ufuk Bayraktardı karabük defansını ipe dizdi resmen...  bunun dışında maçta fazla yorumlanacak birşey yoktu.Sonuçta bir kaç senedir süper ligde oynayan ve genel sistemi oturmuş bir karabükle oynadık kesinlikle ezilmedik ancak ileri uçta daha iyi organize oldular... Takımımıza mutlak suretle forvet lazım...
Başkanla yaptığımız kısa sohbette forvet alacaklarını söyledi.İsa turan ise karabük gibi bir takımla kafa kafaya mücadele ettik ileri uçta zayıftık dahada iyi olacağız dedi.
Turgay futbolda beni mutlu etmesede şu trabzon maçında sizin için trabzonuda tribünlerinide bombalayacağım demesiyle gönlümüzde taht kurdu  :D

yasemin 5516

ne kadar hazırlık maçı olsada yenilmek insanı üzüyor :(

erhan55

birkaç senedir süperligde oyanayan karabük mü? adamlar tarihleri boyunca bir geçen sene süperligde oynadılar. kaldıki ne kadar oynarsa oynasın bizim takım daha takım değil malesef. eksikleri çok. transfer bitmedi. bunda da vlade'in suçu yok diyebiliriz. belki daha fazla ısrar etmeliydi. ama en başında gider yapmak istememiştir. isa ona da acele etme daha geç kalmadık ince eleyip sık dokuyoruz diye masallar anlatmıştır.

red_white

Alıntı yapılan: erhan55 - 11 July 2011, 23:41:06
birkaç senedir süperligde oyanayan karabük mü? adamlar tarihleri boyunca bir geçen sene süperligde oynadılar. kaldıki ne kadar oynarsa oynasın bizim takım daha takım değil malesef. eksikleri çok. transfer bitmedi. bunda da vlade'in suçu yok diyebiliriz. belki daha fazla ısrar etmeliydi. ama en başında gider yapmak istememiştir. isa ona da acele etme daha geç kalmadık ince eleyip sık dokuyoruz diye masallar anlatmıştır.

bir kaç sene lafın gelişi ayırca tarihleri boyunca ilk kez mi oynuyorlar iyi bir araştır istersen. Şu anda iyi yada kötü bir yorum yapmak doğru olmaz şahsi görüşüm bende beğenmedim ancak bir maçtada yargılamak istemedim.Yoksa kimsenin dediği beni bağlamaz gelemeyen arkadaşlar merak etmiştir o yüzden isanında dediklerini yazdım.  ;)  açıkcası dünkü oynanan oyunla süper ligde kalmaya oynayan bir takım görüntüsü verdik çoğumuzun morali bozuldu.. inancım o ki dahada iyi oluruz inş ancak transfer şart golcümüz malesef yok şuanda

erhan55

Alıntı yapılan: red_white - 11 July 2011, 23:56:08
bir kaç sene lafın gelişi ayırca tarihleri boyunca ilk kez mi oynuyorlar iyi bir araştır istersen. Şu anda iyi yada kötü bir yorum yapmak doğru olmaz şahsi görüşüm bende beğenmedim ancak bir maçtada yargılamak istemedim.Yoksa kimsenin dediği beni bağlamaz gelemeyen arkadaşlar merak etmiştir o yüzden isanında dediklerini yazdım.  ;)  açıkcası dünkü oynanan oyunca süper ligde kalmaya oynayan bir takım görüntüsü veririz inancım o ki dahada iyi olacağız ancak transfer şart golcümüz malesef yok şuanda

ben senin yazdıklarına demedim. isa iki günde bir ya gazetelerde ya da yerel tvde aynı lafları söylüyor. senin yazdıklarınla alakası yok o lafımım. bu kadro ve yönetimle işimiz zor. külliyen boş hava oldukları belli oldu. kongredeki kasılmalar açıklamalar yerini bulmadı. allah yardımcımız olsun

red_white

dediğim gibi dün benim ve birçok arkadaşımın morali bozuldu umarım henüz hazır olamayışımızdandır yoksa turgayla hakan koçarslanla olacak iş değil malesef... adamlar zenkeye adım attırmadı kitlediler kımıldayamadı bile

erhan55

zenke'nin adı çıktı şimdi mevcut kadroya göre zaten her takım zenkeyi kıskaca alsa erciyes maçı gibi adam yerinden kıpırdayamaz biz de en fazla 1 puana oynarız. ki zenke o zamana göre şimdi daha da kilolu.

Dartagnan

Alıntı yapılan: red_white - 12 July 2011, 00:05:36
dediğim gibi dün benim ve birçok arkadaşımın morali bozuldu umarım henüz hazır olamayışımızdandır yoksa turgayla hakan koçarslanla olacak iş değil malesef... adamlar zenkeye adım attırmadı kitlediler kımıldayamadı bile

zenkenın durumuna hıc sasırmadım.Bırde hazırlık macı.Super lıgde ki macları düşünmek istemiyorum :)

hacettepeli

zenke ayı gibi kardeşim yaa :kafa: gittikçe kilo alıyor ne biçim sporcudur anlamadım.  :suslen:

brigand

zenke gerçekten disiplinsiz bir futbolcu. olgun düşünebileceğini hiç sanmıyorum. kendine hiç dikkat etmiyor. her gördüğümde dahada kilo almış alıyor. insan bir form tutar kilo verir. şu kampı iyi değerlendirir. ama o hala yeri garanti sanıyor. o yüzden çok sağlam bir forvet şart ! bunu kesip atması lazım

hacettepeli

yeri garantiyse takımın da ligdeki yeri garanti bence  :rulet:

GurbetciFanatik

celebi

Desiqner