Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

samuray

kötü kokuyor süper lig daha neler çıkacak bakalım bazı spor yazarları islam çupi koyu bi f.b.dir f.b cumhuriyeti diye yazyabiliyor yok futbolda kaos olurmuş yok f.b.siz lig olmazmış falan filan ya hayret ne demek f.b çumhuriyeti bu bile suç ya bunlar küme düşürmüyecekler herhalde bayağı bi yaygara koparmaya başladılar bazı yazarlarda keyseri erciyes örneğini vererek küme düşürülse bile x bi takımla anlaşıp süper lige de kalma teorileri üretiyorlar istanbul takımlarından biriyle

KotuCocuk55

alayina comolokko kazim baskan cok yasa..Konuyla alakasi yok ama bizim baskan her konuda dürüstce söylüyor fikrine bana cok güven veriyor seviyorum adami,cok babacan bir durusu var...

KotuCocuk55

Su yalaka carsi  dün aziz yildirim tutuklaninca trabzonun serefli sampiyonlugunu kutlariz yazimisti bugün ne yazacak acaba sazanlar...Türkiye büyüdü,ekonomi iletisim gelisti ,istanbul anadolu farki her gecen gun kapaniyor ve kocaniz samsunspor mekanina geri döndü bekle bizi kahpe bizans yillarca caldiginiz sampiyonluklarimizn hesabini soracaz

kuzey55

Kazım başkan da diğerleriyle bir oldu o da bu oyuna ortak oldu resmen...hepimiz tek ses tek yürek ne demek? fb,eses,sivas,ibb,ts şike dolayısıyla çoğunun yönetici,futbolcu,başkanları içerde...bunlarla mı tek yüreksin? ben kabullenemiyorum arkadaş.bunlarla tek yürek olunmasını şikecilerin savunulmasını kabullenemiyorum...

hacettepeli

11 July 2011, 20:30:33 #379 Son düzenlenme: 11 July 2011, 20:33:43 dakota55
Alıntı yapılan: dakota55 - 11 July 2011, 19:49:52
iddia edilen şeylerin çoğu basının uydurması ve efsanelerden oluşuyor. çünkü dosya gizli deniliyor, gizli olan bir şeyi nasıl herkes bilebilir ki. tv'de bir avukatın dediğine göre tutuklamalar da delillerin kaybolmaması için yapılıyor yani kesin suçlu oldukları için değil. şu an bu şike soruşturması altında gözaltına alınan ve hapse atılan hiç kimsenin suçu ispatlanmış değildir. suçu ispatlanana kadar da kimse suçlu değildir.
arkadaşım şikeci olup olmadığını nereden biliyorsun daha adalet bu karara varmadı. hukuk devletiyiz hissiyat ve önyargı devleti değil. suçlu oldukları zaman başkanı rahat rahat ve haklı olarak eleştirirsin.

kuzey55

tabi ya adamlar tatil amaçlı metristeler zaten.kesinleşmemiş miş mişşş...

hacettepeli

kesinleşseydi federasyon fb'yi şampiyonlar ligine gönderir miydi?

5trawberry

Türkiye'de şike serbest artık.

Türk futbolunun ruhuna el fatiha.

kalptenþimþek

TFF karar için delil bekliyor ama!

Alıntı yapılan: 18:51 | 11 Temmuz 2011
Mahkeme TFF'ye delil göndermeyecek!
b]Şike iddiaları kapsamında Avrupa Kupaları maçlarından önce bir karar vermek için savcılık ve emniyetten delillerin gönderilmesini bekleyen Türkiye Futbol Federasyonu'na ise şu aşamada belgelerin gönderilmeyeceği belirtildi. Belgelerin gönderilmemesine gerekçe olarak ise[/b], "Şike soruşturması kapsamında federasyonda görevli bazı isimlerin de şüpheli olarak yer alması" gösteriliyor.
Milliyet.com.tr

GurbetciFanatik

Ben Türkiyenin hukuk islerini fazla bilmem ne yalan söylim.
Ancak tutuklu olsa bile Yargi sonucu yada karari verene kadar o tutuklu kisi veya kisiler sucsuz degilmiler ???
Yani sucu kanitlayana kadar herkes sucsuz ben öyle biliyorum ????
Mesela Yargi karari vermeden Federasyon karar verebilirmi yok o düssün yok bu düssün yok onun sampiyonlugu alinsin gibilerden.
Aydinlatirsaniz sevinirim.

ahmetsefa55

aslında mantıklı olan mahkeme kararını beklemek.ancak bu da cok uzun surebılır.bu surecte canı yanan takımlar olabılır.bugun ızledıgım bır tv programında savcının ıddıanamesnın beklendıgını soyledıler.ondan sonra bır karar verılebılırmıs.ee pekı lıgın 3 haftasında fenerı lıgden dusurdun.şampıyonlar lıgıne kım gıtcek ? yada dusuremedın yemedı.o zamanda uefa fıfa oyle bır ceza verırkı bır daha belını dogrultamazsın.aslında tff ye de hak vermek lazım ıslerı zor.ıkı ucu b..klu değnek...

kuzey55

çok zor değil tffye göre karar vermek.kendileri fb li oldugu için fenerin menfaatleri ağır basıyor onlar için.bizim başkanın da bunlara destek vermesi çok canımı sıktı.

cany

aslında  fener_bahce nin gönüllü düşmesi lazım. 1 sene geçerse belki olaylar soğur falan yeniden dönerler. şimdi her deplasman tezahüratlardan pankartlardan kurtulamayacaklar

ahmetsefa55

11 July 2011, 21:52:36 #388 Son düzenlenme: 11 July 2011, 22:04:30 ahmetsefa55
Alıntı yapılan: kuzey55 - 11 July 2011, 21:45:31
çok zor değil tffye göre karar vermek.kendileri fb li oldugu için fenerin menfaatleri ağır basıyor onlar için.bizim başkanın da bunlara destek vermesi çok canımı sıktı.
nası zor degıl abı.aynısını bıze oldugunu dusun.emnıyetın topladıgı bılgılere gore kume dusuruluyoruz.ne dusunursun ? once bı mahkeme olacak.karar kesınlesecek.ondan sonra ne olacaksa olacak.bızım baskanın aralarında sivrilmemesi çok doğru bir hareket bence.

edit : tribundergi Tribun Dergi
SON DAKIKA - Gözaltina alinan Trabzonspor Asbaskani Nevzat Şakar rahatsizlanarak hastaneye kaldirildi.

edit2 : tribundergi Tribun Dergi
SIKE OPERASYONU - Trabzonspor yurtdisi kampinda olan Caner Cuvalcioglu ve Hasan Yener yarin ifadeleri alinmak üzere Emniyet'e getirilecek.

kalptenþimþek

kasım ayında yargı şikenin müspet oldğu yönünde karar verirse asıl ozaman tam bir kaos olacaktır.. düşecek takımlarınen az iki sezonları gidecek..üstüne bi de şikeci damgası yiyecekler beter olacaklar..