Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Stoper

SON DAKIKA - Trabzonspor Asbaskani Nevzat Sakar, ifade vermek icin KKTC'den Istanbul'a geliyor.
Tribün dergi - twitter.

sadece55

twitter

11 July 2011, 17:01:34 #347 Son düzenlenme: 11 July 2011, 17:08:36 twitter
http://www.sporx.com/futbol/sorusturma/yargisiz-infazi-kabul-etmemiz-mumkun-degilSXHBQ239910SXQ

bizim başkan falanda mı var bunların içinde

cavcav zaten satmış maçı serdar falan tutuklandı kendini kurtarmak için çırpınıyor

bizim başkanda cavcavın sağındaydı hemen bu arada

cezayir55

aynen oyle yakinda ilhan cavcavida cagirirlar bunlar  bu isi basit zannediyorlar fifa bize bir ceza kessinde  o zaman gorusuruz genclerbirligi gibi bir takimin zaten nasil hic kume  dusmedigine sasirmisimdir

Ahmeti

Biz.de dedik serdar kulbilge iyi kaleci alırsak iyi olur diye, adam az kalsın elimizde patlayacaktı

Ayberk

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 11 July 2011, 17:09:26
Biz.de dedik serdar kulbilge iyi kaleci alırsak iyi olur diye, adam az kalsın elimizde patlayacaktı

O gene iyi, ben günlerce İbrahim Akın diye sayıklamıştım buralarda  :rulet: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cezayir55

Ayberk

İBB eninde sonunda patlayacaktı ;)

Bu arada İbb'nin adının geçmesi bir çok şeye işaret. Mesela komplo teorisyenleri(büyük çoğunluğu da fbliler) bunun da şuanki hükümetin kafasına uymayan adamları toplatma projesi olduğunu savunmuşlardı. Her halde  buyuk_sehir 'i göz göre göre ateşe atmazlardı dimi :)

erhan55

yargısız infaz söylemleri fb'yi kurtarmak için sığınılmış karaktersiz başkanların demecidir. Eğer 18 takım tek yürek bu şikeye destek veriyorsa allah hepsinin belasını versin. bu kadar karaktersiz bir araya nasıl gelmiş arkadaş? sen nasıl başkansın adam senin hakkını yiyor sen de klubünü,taraftarlarını,kendi emeklerini parayla satıyorsun! sizin gibi adamlara herşey müstehak. gidin kollayın size para verip kendi aralarında *******,o.ç diye arkadanızdan konuşan fb yöneticilerini. sizin gibi adamlar oldukta türk futbolu da bir adım ileri gidemez. işin kötüsü siz türkiyenin sanayi, endüstri patronlarısınız ve o sektörlerde aynı hile ve karaktersizlikle ülkeyi satıyorsunuz. çok ağır laflar edecem ama forumdaki arkadaşlara saygımdan susuyorum. değmez bu adilere.

cezayir55

boyle bir sey munkul degil  hic bir sey olmamis gibi devam etmek gibi bir dusunceleri varsa zaten uefadan 5 yil men yeriz

cezayir55

yada mehmet ali aydinlar ve federasyon simdiden istifa etmeli

twitter

ligin içinde brezilya dizisi oynuyormuşta haberimiz yokmuş

beşiktaşada sıçradı

ChucKeR

bu gidişle bu sene avrupa kupalarında ülkemizi biz temsil ederiz belki :--* >l< :holey: :oyun: :deli: 8) :D

ahmetsefa55

Lig tescil edildi!
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ligin planlandığı gibi 5 Ağustos'ta başlayacağını açıkladı.

http://www.htspor.com/super_lig/haber/647604-lig-tescil-edildi

kutsalforma

Samsunsporluluk ayrilaciktir!

biz $ike yapmadik !

Su son günlerde Samsunsporlulugun ayri bir tadi var gibi sanki ?? 8) 8)

samsunspor_x samsunspor_x