Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

Kaya

İlk yarı sanırım takımın geçen sene oynadığı sistemle başlamış,ikinci yarı bahia ile 3 lü defansı denemiş gibi duruyor.Maçı izleyenler daha net bilgiler sunacaktır.Ayrıca transferler bitmeden tam anlamıyla kafasındakini de yansıtabileceğini düşünmüyorum hocanın...

Lusage

Alıntı yapılan: Ayberk - 11 July 2011, 00:05:31
Abi bugün maçta enteresan bir kadro vardı, nasıl bir dizilişle çıktık çözümleyebilecek olan var mı :D

Bolulu mamalak çözümlemiş ve şu sonucu çıkarmış

AlıntıKarabükspor 1-0 Samsunspor

Gol:Sinan Kaloğlu.

Samsunspor bu kadro ile pek tutunamaz sanırım.Takviye yapmaları gerek.Karabüksporun yeni transferi Rıdvan Limşek iyi işler çıkardı maçta.

Bilip bilmeden konuşuyorlar ya deli oluyorum.

kabacevizli55

milyon dolarlık kadro kurup 1.ligde ilk 6 ya giremeyen bir takımın seyircisinin normal ruh hali olarak karşıla dostum eleman sindiremedi demekki şampiyon oluşumuzu
yada bi b*ktan haberi yok

celebi

arkadaşlar az önce döndüm. öncelikle şunu belirteyim hazırlık maçıda olsa 70 ile 100 kişi arasında taraftarımız oradaydı. hoca ilk yarı farkı 2. yarı farklı kadro çıkardı. yeni transferlerden burak fena değildi faka yalnız kaldı. selim teber kötüydü fakat tecrübeli olduğu her halinden belli idi. bahia teknik olarakta iyi defans hattında da iyi. serdar tekniği iyi fakat yaşı  itibariyle tecrübe kazanır sanırım. hakan arslan iyiydi. dilaver her zamanki gibi iyiydi. orhan ve kemal kendini geliştirmiş süper ligde oynar bu iki arkadaşta. sinan ayar sahanın bana göre en iyiysiydi. bizim ilk yarıd çok net 2 pozisyonumuz vardı birini burak birni adem kaçırdı. karabük aman aman top oynamadı fakat sinan kaloğlu fırsatçılık yapıp golü attı. ama ben petkoviçten ümitliyim.

Ollivanders

abi peki taktiksel anlamda ne uyguladı petkoviç. 3-4-3 mu yoksa klasik 4-4-2 mi?

celebi

burak tek 2. yarı zenke tek forvet oynadı. orta sahamız iyi gibi 5 bazen altıya çıktı ama 3-6-1 zamana zaman da 4-5-1 şeklinde oynadı.

Ollivanders

Eyvallah abi sağolasın :) Boludan çelebi abi bildirdi :)

celebi

ilginç olan kemal sağ bek oynadı adem sağ kanat oynadı. pal lazar yoktu pal lazar sanırım sağ beke geçip kemal ortada oynar bahia da sola geçer. bahianın kumaşı iyi. bir ilginç not daha hakan vural koçarslan orhanın önünde sol açık gibi oynadı

kabacevizli55

Ayberk

12sinde danimarkaya gidecek, 13ünde maça çıkacak ;)

sersa

yilmazselcuk55

resmi sitemiz  Gerçekten Aktif Bi şekilde çalışıyor  >l< >l< >l<

veis

dünkü maç için fazla söylenecek söz yok.takım hazır degil demek bile imkansız.daha orturması gereken çok taş var.ahmet her zamanki ahmet.ama kılıçaslan facia.adam antremanda yere yatmaya tenezzül bile etmiyor.acilen ahmeti zorlayacak bir kaleci lazım.bahia kumaşı saglam duranbir oyuncu.digerleri hazır degil ve çok çalışmaları gerekiyor.ama dün dikkatimizi çeken tek futbolcu sinan ayar dı.diriplink koşu pres herşeyi yaptı ve bizleri şaşırtdı.böyle devam ederse çok iyi durumlara gelicekdir.hani diyorum ya çok işimiz var çok çalışmamız lazım ama olaya diger tarafdan bakarsakda karabükde bizi hazır olmasına ragmen zorlayamadı.

cembaba