Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

isa55

şike olan 16 maç açıklandı. geri kalan 3 maçı bilen araştırmacı arkadaş varsa paylaşsın lütfen. 2-3 gündür yapılan veya yapılacak transferleri değil, hangi maçlarda şike olduğunu düşünüyorum.

kamuri

Sivas-Trabzon: 2-3 (şike teşebbüsü).  sitedeki avukat arkadaslarımız bu konuyu aydınlatırsa sevinirim şike yapmamış ama teşebbüs etmiş bile olsa ceza verirler mi ts ye bi de aziz yıldırımın konuşmama hakkını kullanması galiba suçlamaları kabul ettiği anlamına geliyor zaten sivasspor kalecisi korcanı da tutukladılar bence fenerbahçeye verilecek ceza belli büyük ihtimalle küme düşürülecekler ben asıl ts ne ceza alacak onu merak ediyorum ya da ceza alacak mı

yk55

Gecen sezon Kazım Kazım la yollarını ayıran Fenerbahçe
Bu sezon Yusuf Yusuf la pirensipte anlaştı.
Çok güldüm arkadaslar ya buraya yazayım dedim.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: yk55 - 07 July 2011, 23:02:12
Gecen sezon Kazım Kazım la yollarını ayıran Fenerbahçe
Bu sezon Yusuf Yusuf la pirensipte anlaştı.
Çok güldüm arkadaslar ya buraya yazayım dedim.
daha önce yazılmıştı ama çok iyi gerçektende  :D

Burak

İllaki şampiyonluk verilecek diye bir kaide yok . İtalya liginin 2004-2005 sezonu şampiyonu yok mesela. Ligin dengesi değişiyor sonuçta . Şampiyonsuz bir sezon da olabilir hatta olmalı da . Normal şartlar altında sezonun böyle seyredeceğini kim öngörebilir. Belki Bursa'da pota da olacaktı . ?

twitter

şampiyon yok fakat bir daha ki sezon anlaşılmıştı herhalde şike falan o sezonda inter'e verildi

Gorkem

ts u şampiyon yapmasınlarda fb düşerse düşsün.

Sioux

İtalya'da önce İnter'e verildi şampiyonluk ama sonra o da iptal edildi.
FB'yi düşürsünler ama TS'yi şampiyon yapmasınlar da diğer kararlar umurumda bile değil.

babasamsunlu

ula bu olayda  en çok güldüğüm ve traji komik bulduğum şey,bizim ulusal basının sanki yıllardır bu işler olmuyormuşta ilk defa bu sene olmuş gibi bütün başlıkları hayret ifadeleri ile dolu atıyor olması..  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
Ula İki kez şampiyonluk yolumuz kesildi., iki veya 3 kez kasten düşürüldük..
nerdeydiniz o zaman büyük savcılar büyük hakimler..
O zaman memleket başka kanunlarla mı yönetiliyordu...  :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x((

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 08 July 2011, 00:00:43

O zaman memleket başka kanunlarla mı yönetiliyordu...  :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x((

aynen abi.baksana nisandan önce şike suç değilmiş ülkede  :)

komediyiz vallahide billahide  al_sana

berusa55

55JNR55

Turgut'un da adının geçtiğini burda yeni okudum eğer o işlere bulaşmışsa istediği yeri tuttururlar gibi...

binikalamadım

köşeye kıstırılmış kedi gibi ts nin hiç sesi sedası çıkmıyor bence onlarında birşeyleri var şikeye teşebbüs iddaları çıktı zaten kulüp binaları arandı bilgisayarlarına el konuldu ... ben diyorum ki 1. dalga fb yoğunluğundaydı 2. dalga ts yoğunluğunda olacak ... çünki bunların birbirinden mutlaka haberi vardır ...ts fb nin bu kadar maç bağladığını görünce göz göre göre şampiyonluk gitmesin diye onlarda birşeyler yapmıştır...

Lusage

Adım gibi eminimki onlarda bir şeyler yaptı. Yoksa ota moka cıngar çıkaran takım şimdi sus pus oturmaz. Eğer bir şeyleri olmasaydı hürrem gibi "Kupamı verin bana Kupa benim" diye ağlamaya başlarlardı..

Serkan

Önce 93'de önümüzün kesilmesi; daha sonra sadık ilhan'ın açıklamaları en son nasıl düşürüldüğümüzün ifadesini versinler...! şerefsizler