Samsunspor'da Çakıroğlu adaylığını açıkladı

Başlatan Sadece Samsunspor, 19 May 2007, 17:36:00

« önceki - sonraki »

senol55

Bu adamin gelmesini bende istiyordum
ama adamin konustuklari beni hic tatmin etmedi.
christoph daum kim samsunspor kim???
bu adam dolandirici köln civarlarinda öyle konusuluyor

kerem55

bu adama bende güvenemiyorum. mazhar bir sorun, rezil zaten ama bilmiyorum.

Sadece Samsunspor

bence bu adamda bieşey var 22 trilyon ödücek samsunspor süperlige çıkacak ilk 5 e oynayacak daum gelecek bence yalan sadece süperlige çıkar o da iyi oyuncular alırsa

her ne kadar mazharı beğenmesekde bence o birşeyler biliyor

boşu boşunada hapis yatmamıştır

ama bilmiyorum bana hiçde tatmin edici gelmedi

neyse ilerleyen zamanlar görücez bakalım neler olup bitecek

Turkoman

daum olayi bencede biraz hayali. ama adamin pesinden konusup ona sans tanimazsak suclu kendimiz oluruz. bence bi sans verelim.

sunu bilmenizi isterimki almanyada vergi kacirsaniz, arabanizi yanlis yere park etseniz hapis yatabilirsiniz. almanya kanunlari sIkIdir biraz. o yüzden mapus yatti diye haltlamiyalim adami. zamaninda hasbi baskanida mapusa atacaklardi.

bluegreen55

yahu ben mi agressifleştim ne oldu anlamıyorum artık kimsey..

paramız yok bir sürü borcumuz var

bu gelen insanın samsunsporu dolandırma gibi bir durumu yok samsunsporun dolandırılacak bişeyi yok.

adam borcu ödeyecek iyi bir takım kuracağını söylüyor ki başarılı olması gündeme gelmesi en fazla adamın reklamını yapabilir..

zarar etme ihtimalimiz varmı ?

yok

e daha desteklenmeyecek ne var

berusa55

baskan cıkmaz niye cıkmadı deriz cıkar adama demediğimizi bırakmayız...samsunsporumuzdan kacıracak ne var da adam bu kadar külfetin altına girsin...bakın ibrahim ersöz de acıklamıs adylığını.bu ssefer en azından iki adayımız var sevinelim bence...aklar mı karalar mı kongrede görürüz yarın...

s_uzunkaya

kimse taaa alamanyalardan kalkıpta vatan millet sakarya die bi futbol takımına sahip olmaz. futbol tam anlamıyla bir sektör olmuştur. maç kazanırsın KAZANIRSIN,futbolcu yetiştirirsin satarsın KAZANIRSIN, takımına güvenirsin iddaa oynarsın (veya bi şekilde) KAZANIRSIN, süperlige çıkarsın KAZANIRSIN, avrupa kupalarına katılırsın KAZANIRSIN, sponsor bulursun KAZANIRSIN, reklam alırsın KAZANIRSIN....... VARMI BÖYLE KAZANÇLI BİR SEKTÖRRR..
:) yoookkk... bence bu çakıroğlu benden daha iyi kazanma yöntemlerinide biliyordur ;) çakıroğlu anladığım kadarıyle para kazanasını bilen bir kişi. ben zaten buna hayret ediyordum. bu galip öztürkler ve onun gibiler nasıl olurda bu sektöre samsunspor aşkıyla olmasada para kazanma adına girmezler yapmazlar anlayamıyorum. bence çakıroğlu samsunspora yeni ufuklar katacak ve bizleri heyecanlandıracak bir başkan olacaktır. daum da öyle abartılacak bir isim değil. 3 milyon euro yu ver senelik bide adama başarılı olması için transferler konusunda tam garantiyi ver bak nası geliyo... 2 ligden gelen bir takımı şampiyonluğa oynayan bi takım yapmayı hangi teknik direktör istemez?

s_uzunkaya

kanal55 in frekansları nedir? veya int. ten takip edebiliyormuyuz?

s_uzunkaya

daumla şaka yapmış yaww :)başkan olursam emekli olunca tatilini geçrirkene teknik tıraktör olurmusun die :D

veis

parada kazansın reklamda yapsın ama samsun spor ayaga kalksın niceleri bu takıma yıllarca transferde kazık atmadımı buda atsın ama takım şahlanmdırsın.ve samsunsporun borcunu kapatırım diyen adama azda olsa artık sahip çıkalım.borcu yapanlar keyif yapıyor evinde unutmayalım.

bodensee55

sizi demisdm duyumlarim cok positiv hakkinda diye..genis bili pek YAKINDA

cem and naz55

Alıntı yapılan: "bodensee55"sizi demisdm duyumlarim cok positiv hakkinda diye..genis bili pek YAKINDA
senin sağlam dediğin adam kongreyi yarıda bırakıp gitti 2günde iyi reklamda yaptı

gyuksel55

bırakıp gittimi.arkadaşlar gidenler varsa bişeyler yazsınlar artık

cem and naz55

Alıntı yapılan: "gyuksel55"bırakıp gittimi.arkadaşlar gidenler varsa bişeyler yazsınlar artık
adam tartışmalardan ve bütçeyi kabul etmedi çekti ve gitti geride dönmedi ibrahim ersöz zaten yok takım az kalsın kayyuma kalıyordu mazhar başoğlu tebrikler takımı kayyuma bırakmadı

MeL_55

la birakin su sahtekarlari GALIP GEL NE DURUYORSUN KURTAR BIZI PARALI BASKAN LAZIM BIZE