50- Dilaver Güçlü

Başlatan kuzey55, 25 December 2010, 00:42:54

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

bencede tan a daha çok benziyor

Akyol

O değilde birader nasıl koydu Dilaver  >l<  Kime benziyor bilmem ama çok önemli ve güzel goller attı. Bu yıl soyadı gibi GÜÇLÜ bir Dilaver özellikle duran toplarda bize epey gol izletir diye düşünüyorum.  :--* :holey:

oguz_5528

Aynen hoca beğenmedi gönderecek gibi söylentiler çıktı ;ama takımda duran toplarda etkili olabilecek en önemli isim kendisi,hazırlık kamplarını çok iyi geçirir inşallah

germencisse

Hüseyin Kalpar ondan Semih Şentürk cinsinde yararlandı..Sonradan girdiğinde önemli işler yaptı..

Bu sezon kadroda kesin olması gereken biri,iki ayağınıda kullanabilen oyuncu nadir bulunur Türkiyede

5trawberry

Dilaver çok iyi olacak yalnız şu var, sonradan girdiği maçlardaki performansı çok daha iyi oldu. Yorgun düşen rakip karşısında diriliği ve bileklerine hakim oluşu takıma çok ciddi anlamda destek sağladı.
Ben de ilk 11'de görmektense, 60 lardan sonra görmeyi tercih edenlerdenim. Ama en azından şimdilik, çünkü o zaman hem Dilaver açısından hem de Samsunsporumuz açısından daha iyi olacak. Zamanla bu performans 90 dakikaya yayıldığında o zaman çok farklı dilaver ortaya çıkacaktır.

sadece55

Antremanlarda varmı Dilaver...resimlerde göremedim de

Ollivanders

ahmetsefa55

06 July 2011, 15:07:09 #322 Son düzenlenme: 06 July 2011, 15:27:54 ahmetsefa55

Dilaver'i heyecan sardı

Samsunspor'un orta sahadaki parlayan yıldızı Dilaver Güçlü, antrenmanlardaki başarılı görüntüsü ile dikkat çekiyor.

Teknik Direktör Vladimir Petkoviç'in de beğenisini kazanan genç oyuncu, "Samsunspor'da kendimi buldum. İnşallah Süper Lig'de de kendimi ıspatlayacağım. Bunun için çok çalışmam gerektiğini de biliyorum" diye konuştu. Takım içinde iyi bir hava yakaladıklarını da sözlerine ekleyen Dilaver, ligin başlamasını büyük bir sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

http://dengegazetesi.com/

germencisse

Haberlerde kaynak belirtelim,bizde takip edelim ;)

ahmetsefa55

gözden kaçmış kardeşim.düzelttim  ;)

sadece55

Bu sene süpriz bir çıkış yapabilir

Atakumlu

Alıntı yapılan: Erdinc - 06 July 2011, 16:32:28
Bu sene süpriz bir çıkış yapabilir

her sene supriz cıkıs mı olur gecen sene zaten yaptı cıkısını kalitesini belli etti  :kanka:

LisandroLopez

Üstelik çıkış yaparsa süpriz de olmaz :D

GökhanÇağlar

en çok güvendiğim oyuncu..Petkoviç coşturur bu sene Dilaver'i..

emrullah