Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

yirmiuc

Aslında daha uygun fırsatlar da varmış :)

Digi55, Giriş paketi + 3 Keyif paketi + samsunpor maçları , 2 yıl taahhüt için aylık kaç lira ödeniyor?

digi55

Alıntı yapılan: yirmiuc - 17 June 2011, 13:43:17
Aslında daha uygun fırsatlar da varmış :)

Digi55, Giriş paketi + 3 Keyif paketi + samsunpor maçları , 2 yıl taahhüt için aylık kaç lira ödeniyor?

32 TL AYLIK ÖDEMENİZ OLUYOR.KURULUM ÇANAK ÜCRETSİZ.362 333 333 2

özkan

Bu digi nickli arkadaşımızında bulunduğu bu digiturk bayisi çiftliğin başında 2nci hatların önünden geçtiği istikbal'in az yukarısındaki yer mi ?

digi55

özkan

Şu bordomavi balonlarla şampiyon travzan yazan yer yani.Peki tm.
Samsunspot'lu olmayan kimseden ne alışveriş yapan nede itaat eden samsunsporlular,ben yokum lig tv kampanyasında.
;)

Ekrem

O balonları gördüğümde çok sövmüştüm size ben ! yinede alabılıozmu   zzzzz zzzzz zzzzz

brigand

babam alacak büyük ihtimal. ben yokum Samsun'da ama bedava deseniz yine almam , aldırmam ordan !

sadece55

Çağrı arkadaşımız orda çalıştığı için Lütfen böyle ithamlarda bulunarak arkadaşımıza zarar vermeyelim..Çağrının iyi niyetiyle başlayan bir kampanyaya destek verip vermemek herkesin kendisine kalmış ancak ağır sözlerle ona zarar verebileceğimizi de unutmayalım...

hacettepeli

yani kardeşim siz de şampiyon trabzon balonunu oraya asıp da Samsunsporluların o iş yerinden alışveriş yapmacağını ve tepki gösterebileceğini hesap edin. Amaç para kazanmaksa, müşteri çekme stratejilerinizi iyi belirleyin. satmak istediğiniz kesim sadece trabzonlularsa eyvallah sözümüz yok.

atakumlu83

gırıs paketı+full spor paketı+avantaj paket ne kadar dır

Atakumlu

Son Durum nedir ?? Ne zaman alınacak digiturk ??

Cagdas Ünver

Vallah ben Almanyada Samsunspor Taraftar Paketine yillik 180€ civarinda ödeyecegim.

sadece55

Umut fiyatlardan bahsedebilirmisin?

hacettepeli

takımlar ligden düşerse fiyatlar da düşecektir az sabredelim arkadaşlar hemen atlayıp almayalım :D

Sercan

bakalım fener bankasyada bizim kadar koreografi yapabilecek mi?  .:.:. :redcard: :redcard: :D :D