Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 21 June 2011, 18:58:12
Arkadaşlar bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum

Üç gün önce birinin üzerinde yakalı bir penye gördüm kırmızı renk,kolları beyaz,önünde armamız,arka kısmında samsunspor yazıyor çok hoşuma gitti

Store'den mi aldın diye sordum  evet dedi gittim öyle bir penye hiç satmadık dedi ve benim kafama çok takıldı nerden almış olabilir veya böyle ürünleri samsun'da satan yer varmı ?

Fatih Sultan Mehmet Caddesinin Subaşı tarafındaki girişinde hemen caddenin girişte sağda bir spor giyim dükkanı var arslan tekstil di sanırım orda var yalnız bisiklet yaka fiyatıda 15 tl  ;)

cembaba

AlıntıDigiturk'ten dev katkı!
Transfer döneminde Digiturk'ten kulüplere tam 90 milyon dolar!

Türk Futbolunun en büyük kaynak sağlayıcısı Digiturk, Kulüplerimize yükümlülüklerini tam ve eksiksiz olarak yerine getirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda neredeyse tüm sezonda ödenen 90 milyon dolarlık rakamı, tek kalemde peşinat olarak Futbol Federasyonu'na yatıran Digiturk, transferin bu en sıcak günlerinde kulüplere kaynak sağlamak adına çok büyük bir adım daha attı.

Digiturk, bu sezon büyük çekişmeye sahne olacak Spor Toto Süper Lig ve alt ligler için 90 milyon dolara denk gelecek 143 milyon TL'lik kaynağı aktarmanın mutluluk ve gururunu duyuyor.

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama, iyi bir haber. Kulüplere transfer döneminde çok yararı olacaktır.

Stoper

Bir gladyatörün isyanı: Beni hakemler yaktı!

Türkiye'de bulunan bir gladyatör mezarının taşında şu sözler yazdığı ortaya çıktı: ''Beni hakem hatası öldürdü''

Yaklaşık yüz yıl önce Türkiye'de bulunan ve halen Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Kraliyet Sanat ve Tarih Müzesi'nde sergilenen bir mezar taşının üzerindeki yazıların deşifre edilmesi, korkunç ve bir o kadar da günümüz futbolunda yaşanan hakem hatalarını hatırlatan bir gerçeği ortaya çıkardı.

Günümüzden yaklaşık 1,800 yıl önce yaşamış bir gladyatöre ait olduğu tespit edilen mezar taşında, "Beni hakem hatası öldürdü!'' yazdığı ortaya çıktı.

Livescience.com'un haberine göre, Şu anda Samsun'un olduğu bölgede, Amisus'ta yapılan kazılar sırasında bulunduktan sonra II. Abdülhamit tarafından Brüksel'deki Cinquanternaire Müzesi'ne bağışlanan ve günümüzden yaklaşık 1,800 yıl önce Roma İmparatorluğu döneminde yaşadığı anlaşılan gladyatörün mezar taşındaki yazılar geçtiğimiz günlerde ilk kez deşifre edilebildi.

Yazıları deşifre eden Kanadalı tarihçi ve Roma dönemi mezar taşları uzmanı Profesör Michael Carter, mezar taşını yaptıran gladyatörün yakınlarının da tıpkı bugünkü futbolcular gibi "hakem hatasından'' yakındığını ortaya çıkardı.

Mezar taşının üzerinde biri ayakta ve diğeri yerde olmak üzere iki gladyatör tasviri bulunuyor. Ayaktaki gladyatörün elinde iki kılıç bulunurken, yerdeki gladyatör teslim olduğunu ve bağışlanmak istediğini belirten bir işaret yapıyor.

Kabartma tasvirin altındaki yazıda, mezarın Diodorus adlı bir gladyatöre ait olduğu belirtildikten sonra, tasvirde yerde bulunan gladyatörün Diodorus, ayaktaki gladyatörün ise Demetrius olduğu ifade ediliyor.

Yazıda, "Ben rakibim Demetrius düştükten sonra bile onu öldürmedim. Ama kader ve suma rudis (hakem) hatası beni öldürdü'' yazıyor.

Prof. Carter'a göre, gladyatör dövüşünde birtakım kurallar bulunuyor. Örneğin rakiplerden biri karşı tarafın hamlesiyle değil de kazara yere düştüğü takdirde hakem dövüşü durdurup yere düşen tarafın kalkmasını bekliyor.

Carter'a göre, Diodorus ile Demetrius'un dövüşünde de aynısı olmuş. Demetrius kazayla yere düşünce hakem dövüşü durdurup ayağa kaldırmış.

Ancak aynı hakem Diodorus kazayla yere düştüğü zaman maçı durdurmamış. Diodorus'un bağışla işareti yapmasına rağmen Demetrius kılıcını rakibine saplayarak öldürmüş.

Diodorus'un yakınlarının mezar taşına yazdırdığı "hakem hatası'' işte bu karar olmuş.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25225264/

fındık

Alıntı yapılan: CemBaba - 22 June 2011, 12:24:53
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama, iyi bir haber. Kulüplere transfer döneminde çok yararı olacaktır.

Dıgı işi biliyor parayı yüksek tutarak Türkiye ye iyi futbolcuların gelmesiyle yayın geliri artıcak

engin55

Seçmeler Başlıyor

Kulübümüzün Gençlik Geliştirme Merkezi bünyesinde, deneyimli teknik kadromuz nezaretinde Samsun ili dışında ve yurt dışından gelecek futbolcu seçmeleri yapılacaktır.

1.  Etap Seçmeler :  1992-1995 doğumlu adaylar arasından 15-20 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılacaktır.

2.  Etap Seçmeler :  1996-1998 doğumlu adaylar arasından 20-23 temmuz tarihlerinde yapılacaktır.

Seçmelere katılacak futbolcuların ulaşım ve konaklama masrafları kendilerine aittir.

Müracat : Samsunspor Futbol Okulu
Adres : Nuri Aslan Tesisleri 
Telefon : 0362 228 24 94

King1965

bu ınsanlara ne demelı  :x(( :x(( sövmekle olmuyor

isyan

2 Sayfa önce bir Sinoplu cocugun Samsunspor formasi ile bir fotorafi var, buda gelmis Samsunluyum ama geseliyim diyor. Ben sahsen utanirdim  :-X

55__Gurbet__55

bunda utanma denen bisey olsaydi o takimi tutmazdi

brigand

şu şehzadeleri yeni okudum. bu grubu silmek lazım ortadan yoksa ayar ola ola kafayı yedirtiler :kafa: :kafa:

Gökberk55

Trabzonspor, Eskişehirspor'la sözleşme imzalaması beklenen milli futbolcu Halil Altıntop ile anlaşmaya vardı..

adamlara boşa ayar olmuyoruz... ne denir şimdi buna

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110622/halil_altintop_calimi.html

ahmetsefa55

es es için daha iyi olmuş ya.halil altıntop nedir  :rulet:

cembaba

Abi yuhh daha 2 saat önce Eskişehir ile görüşüyordu. Halil Altıntop bencede kova bir oyuncu. Türkiye'de iş yapmayacağını düşünüyorum.

Tufan

arkadaş gösterdi tesislerde Bülent başganla fotoları vardı bence Halil'in ayıbıdır bu.

isyan

Bir baska sehir'e transfer görüsmesi icin giden bir oyuncuyu almak nasil bir mantiksa.  >:( Nefret ediyorum bu takimdan  >:(

Sercan

kimse merak etmesin ellerinde patlayacak,es es kurtuldu son anda...