Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

kayıhanı bende sevmem de ne var şimdi bu fotoda anlamadım  :o

Stoper

foruma renk gelsin diye paylaştım hoca , içimiz karardı milletin karamsar mesajlarından. paylaşmak güzeldir .

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Stoper55 - 20 June 2011, 23:34:28
foruma renk gelsin diye paylaştım hoca , içimiz karardı milletin karamsar mesajlarından. paylaşmak güzeldir .
ben aslında usttekı umıt gayıhan dıyen arkadasa demıstım de belırtmemısım pardon  ;)

55_OrHaN_55

bu da bizim takımı küme düşüren artiz erdoğan

55_OrHaN_55

Trabzon'a şok

Trabzonspor'un 10 Haziran'da 3 yıllık sözleşme imzaladığı Barış Özbek, tatiline devam ettiği Almanya'da şok bir sakatlık yaşadı.

Futbolcunun, Almanya'da antrenman yaptığı sırada ciddi bir sakatlık geçirdiği öğrenildi. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da, Barış'ın yaşadığı sakatlıktan haberdar olduklarını belirterek, "Gerçekten üzücü bir durum. Yarın MR çekilecek ve MR'dan çıkacak sonuca göre sakatlığıyla ilgili kesin bilgiye ulaşacağız" dedi.

Barış'ın diz çapraz bağlarının kopmuş olabileceği ve 5 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.

fanatik.ekolay.net

son zamanlarda aldığım en keyifli haber bu >l<

Serkan

barış oynasa daha fazla zarar verirdi :D

CurvaSs

keşke sakatlanmasaydı. :D zaten pas vermeyi de beceremiyor, sakatlanmaması bizim için daha hayırlı olurdu. :D

55_OrHaN_55

o belli olmaz. beşiktas ve fenerde iş yapmayan adam  trabzonu neredeyse şampiyonluğa taşıyacak kadar başarılı oldu, hatırlatırım :D

Serkan

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 21 June 2011, 00:17:45
o belli olmaz. beşiktas ve fenerde iş yapmayan adam  trabzonu neredeyse şampiyonluğa taşıyacak kadar başarılı oldu, hatırlatırım :D

hocam zahmet olmazsa youtube'dan barışın ters bakış paslarından bir kaç  tanesine göz at (=

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Serkan - 21 June 2011, 00:18:39
hocam zahmet olmazsa youtube'dan barışın ters bakış paslarından bir kaç  tanesine göz at (=

neyse "**** trabzon, olamasın şampiyon" sloganı en sevdiğim slogan. 8)

samsunspor.co.nr

http://fanatik.ekolay.net/Lincoln-donuyor_3_Detail_301_228808.htm

Haber paylaşıldı mı ? bilmiyorum  :o
Lincoln'ü MİY istemiş  :) 32 yaşında 2 milyon euro yıllık verin geleyim demiş  ;D
MİY Yıllık 2 milyon euro verip topçu alabilr mi ? 4,5 trilyon yıllık. Enteresan.
Kaynak:Fanatik

Sevgiler.

Sercan

neticede insan geçmiş olsun.i.t. trabzon_spor.ş

##kdc##

Alıntı yapılan: Umut - 21 June 2011, 00:27:29
Maalesef evden vize çıkmıyor.  :)

benim selamımı söylesen belki bişiler çıkar kardeşim  :)

özkan

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 21 June 2011, 00:21:58
http://fanatik.ekolay.net/Lincoln-donuyor_3_Detail_301_228808.htm

Haber paylaşıldı mı ? bilmiyorum  :o
Lincoln'ü MİY istemiş  :) 32 yaşında 2 milyon euro yıllık verin geleyim demiş  ;D
MİY Yıllık 2 milyon euro verip topçu alabilr mi ? 4,5 trilyon yıllık. Enteresan.
Kaynak:Fanatik

Sevgiler.
Niye neden veremesin adamların bakanları var,bize bakanda yok,Bakan'da yok  ;)

ahmetsefa55

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=78484

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :suslen: :suslen: :suslen: :suslen: :suslen: al_sana al_sana al_sana al_sana