Lig A 33. Hafta l MALatya 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan veis, 05 May 2007, 08:12:32

« önceki - sonraki »

berusa55

evet dönüsümlü veriyr macı...MALatya-SAMSUNSPORUMUZ ve oftaş-kocaeli maçları dönübümlü veriliyor dsporda....ve su anda sifre girdi:)

berusa55

su maclara sifre koyuyorlar allahım sen sabır ya...birazdan acarlar böyle oluyor hep.su anda izleyemedğim icin bilgi veremiyorum arkadaslar ekran karardı.

MeL_55

arkadaslar simdi 30 dk. kadar vermicek sonra 90 dk veriyorlar

körfez55

ohhhh be oftaş öne geçtiii **** MALatya çıkmaıcan süper ligeee...

berusa55

bu arada oftas 1 kocaeli 0...hadi samsunum çak su allahın kayısılarınaaaaaa!

berusa55

bu arada istanbul belediyenin de atmasi lazim ki giremesin alahın kayısıları ilk ikiye!

berusa55

arkadaslar sifre henüz kalkmadı o yuzden macla ilgili ayrıntıları yazamıyorum su an.gözüm tv'de...

berusa55

su an sifre kalktı ve oftas da 2-0 yaptı...

körfez55

en azından bu maçı beraberlikle bitirelim.malatya evinde herkese 3er 4 er tane atıyodu.atsın bakalım bize dee.sitelerinde 5_0 alırız diyolardı.haydi samsunummm.haydii...

berusa55

dk.38...0-0 SAMSUNUMUZ iyi ve kendine yakısan mucadeleyi gösteriyor.yok öyle teslim olmak!gecen seneyi unutmadık!!!

körfez55

gol haberini bekliyoruz kardeşimm..haydi SAMSUNSPORUM HAYDİİİ..göster şu kayısılara günlerini..bize iddaa da 11 veren zihniyet görsün işte..

berusa55

insallah valla gözüm tv'de.ben beraberliğe bile razıyım cünkü alacağımız beraberlik de onlara takacağımız çelme demektir!

körfez55

kardeş msn ini pm le göndrirmisin bana??

celebi

HAYDİ SAMSUNUM GÖSTER ŞU KAYISI MEMLEKETİNE TAKIM NASIL OLURMUŞ? BEN MAÇI ŞU ANDA İNTERNETTEN FORUMDAN TAKİP EDİYORUM.BERUSA KARDEŞ GOL HABERİNİ BEKLİYORUM

berusa55

arkadaslar ilk yarı 0-0 bitti...insallah ikinci yarı bitiririz su kayısıyı...yenilmeyelim de!