2011-2012 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan deli 55, 01 May 2011, 15:57:27

« önceki - sonraki »

Serkan

King1965

Serkan

ya ben kızıyorum artık Murat abi'ye şu günlerde tek eğlencemiz bu onuda elimizden alıyorsun ayıp valla :kanka:

55_OrHaN_55

Günde 50 kere siteye giriyorum fakat transfer bombaları bir yana, hep olumsuz şeyler okumaktan sinirlerim bozuluyor. en iyisi şu  napalm bombaları patlayana kadar sabretmek, transfer haberlerine bakmamak :x((

LisandroLopez

Pal Lazar duymadım bilmiyorum dese de ne yapıp edip almamız lazım :D

YaşarDoğu

Admini esefle kınıyorum.  :kafa: ???

Şurda iki lafın belini kıracaktık.Sansüre hayır  :x((

Genco muzun sivilceleri yeni patladıgı için memeyi ağzından eksik etmiyor demekki.Sağlık ve afiyet olsun. :)

karma55

bence bu bölüm kapatılmalı .İlk transfer yapıldığında yapılan transferlerimiz gibi yeni  bir başlık açılmalı

King Of The North

Ben de yarın egzozcu halil nickiyle siteye üye olacam

mehmet yılmaz

Kemal'in babası ve ağabeyi şu an tesislerde.
"Kemal, Samsunspor'da kaldı" haberine hazır olalım şimdiden.
Tabii yönetim çocuğun hakkını verirse...

ahmetsefa55

Lusage

Ne istiyorsa versinler. Kaçırmayalım Kemal'imizi.  :rulet: :rulet:

fat55

ordu milandan fiorentina dan adam bakıyor.braga dan miguel garcia yı aldılar.bu yönetime güvenim azalıyor.bu sene ligde değil ilk on, kalırsak şükrederim.

King Of The North

Alıntı yapılan: fat55 - 14 June 2011, 17:12:32
ordu milandan fiorentina dan adam bakıyor.braga dan miguel garcia yı aldılar.bu yönetime güvenim azalıyor.bu sene ligde değil ilk on, kalırsak şükrederim.

bir dur kardeşim ya hemen vurmayın adamlara, kimsenin olmadığı yerde bu adamlar sahip çıktı bu klube.

Jnr.Serkan

Millet transferi bitirdi biz daha başlamadık.Hayırlısı ne diyelim.Yönetim şimdilik çok kötü gidiyor.

mehmet yılmaz

Bir de genele özel bir şey diyeyim.
Nedir bu acelecilik?
Gereken yapılır dedilerse gereken yapılır.
Ortalığı cenaze evine çevirmenin hiç gereği yok bence!