50- Dilaver Güçlü

Başlatan kuzey55, 25 December 2010, 00:42:54

« önceki - sonraki »

Ahmeti

Bugünkü idmanlarda çok iyiydi bu hafta gol ve goller bekliyorum dilaverden

eren55

Akyol

O değilde birader nasıl koydu Dilaver  >l<  Seviyoruz seni Dilo gitme sakın  ;)

brigand

kalsın dilo. o frikik golünün hayrına 5 yıllık sözleşme imzalanır valla. unutmustuk hatırlattı adam  8)

5trawberry

Barça-Manu maçını izlerken Ryan Gigs'i görünce Dilaver aklıma geldi, benzemiyor da değil.
Kariyeri de ona benzer inşallah.

GökhanÇağlar

uzaktan gollerin süper ligde de devamını bekliyoruz..

mehmet yılmaz

Devre arası geldi. Kalpar'ın az şans verdiği oyunculardan birisi oldu. Ancak top tekniği çok yüksek. Bilekleri çok iyi. Almanya kökenli bir oyuncu; uyum sorunu yok. Tribünler tarafından seviliyor.Şut özelliği en yüksek oyunculardan birisi. Özellikle Giresun'a attığı frikik golü çok kritikti. İyi bir hoca ile kendini bulur ve başarılı olur. Kadroda olmalı.

ErdemDenizci

Alıntı yapılan: samsuni - 08 June 2011, 19:00:34
Devre arası geldi. Kalpar'ın az şans verdiği oyunculardan birisi oldu. Ancak top tekniği çok yüksek. Bilekleri çok iyi. Almanya kökenli bir oyuncu; uyum sorunu yok. Tribünler tarafından seviliyor.Şut özelliği en yüksek oyunculardan birisi. Özellikle Giresun'a attığı frikik golü çok kritikti. İyi bir hoca ile kendini bulur ve başarılı olur. Kadroda olmalı.

%100 katılıyorum Mehmet abi eline sağlık çok güzel yazmışsın. >l< >l<

##kdc##

10 June 2011, 12:41:32 #308 Son düzenlenme: 10 June 2011, 13:27:32 samsuni
bence şut özelliği en iyi oyunculardan biri değil tek başına en iyisi  :P  

silopilimuhsin

Attığı goller Harika devamı gelir insallah

eren55

Biraz hacim kazanması lazım.Bu fizikle zor oynar Süper Lig'de yoksa fena oyuncu değil.Futbol zekası olduğuna inanıyorum.Işık var elemanda.

55.hakan

Kaleye direk oynaması ,kolay adam eksiltmesi ,hızlı düşünmesi ile, Süper Lig'de Petkoviç'in en sevdiği oyunculardan olacak.

eren55

Takımda kalmasını istediğim 3 oyuncudan biri.Bu çocukta ışık var.İnşallah hocayla iyi anlaşırlar da arada kaynayıp gitmez.

LisandroLopez

Kalpar ile anlaşamamasına, Kalpar ın onunla ilgilenmemesine, hatta oyuna girmesi gerektiği maçlarda son 5 dk beklemesine rağmen süper lige çıkmamız adına önemli işler yaptı.
Dilaver gibi kolay adam eksilten, enteresan şutlar atabilen yetenekli oyuncuyu süper ligde iyi kulllanmalıyız.Şarkıcı Tan Taşçı yı çok andırıyor ilk geldiğinde de söylemiştim ;D

sadece55

Rober Hatemo demek istedin sanırsam