Jose Couceiro Sesleri

Başlatan Ahmeti, 20 May 2011, 18:18:42

« önceki - sonraki »

Tanju Con

insallah wilson eduardi getiriri hoca ne olsa ögrencisi...bugun u21 macinda canli izledim almanya 2 gol atdi..sol ayak cok etkili...20 yasinda..sporting lizbonda gecen sene beira kiralamislar...bi de funte var...

maviay55

AlıntıCOUCERİO'YU LİZBON BIRAKMIYOR
Olağanüstü Genel Kurul'da aday olması beklenen yönetimin her konuda anlaştığı Portekizli Jose Coucerio'da pürüz çıktı. Sporting Lizbon kulübü Coucerio'u bırakmak istemiyor

KULÜBÜ BIRAKMAK İSTEMİYOR
Kırmızı-Beyazlılarda Olağanüstü Genel Kurul'da yönetime talip olan başkan adayı Kazım
Yılmaz ve ekibinin Ankara'da görüşüp prensip anlaşmasına vardığı Portekiz'li teknik direktör
Jose Coucerio, Sportif Direktör olarak görev yaptığı kulübü Sporting Lizbon'dan izin
alamadığı öğrenildi.

COUCERİO GELMEKTE ISRARLI
Portekiz basının da yer alan habere göre, Sporting Lizbon kulübü Coucerio'ya,"Bu sezon sana
çok ihtiyacımız var. Türkiye'ye gidişini ertelemelisin" ricasında bulundu. Çok sevdiği
kulübüyle sözleşmesi bulunan Coucerio'nun yöneticileri ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
Portekizli teknik adamın yöneticilere,"Samsunspor'a söz verdim, anlayış bekliyorum" dediği
gelen haberler arasında.

SAMSUNSPOR'U ÇOK İSTİYOR
Öte yandan Samsunspor'un transfer komitesi ise Coucerio ile herhangi bir problem
yaşamayacaklarını belirterek,"Hocamızla prensip anlaşmasına vardık. Kendiside Samsunspor'u
çok istiyor. Zaten görüşme sonrasında mutlaka kulübünün onayının olması şartı vardı.
Pazartesi günü her şey netleşir. Ama sorun olmaz" dediler.

halk

Ahmeti

inşaallah sorun çıkmaz hoca konusu çok önemli birde hoca için zaman kaybı yaşamayalım.

yirmiuc

Resmen hikaye yazmışlar  :) , yazık...  

Sporting Lizbon'un yeni hocası Paciencia

Braga ile UEFA Avrupa Kupası'nda finale yükselen Domingos Paciencia, Sporting Lizbon ile anlaştı...
http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2011/05/23/2500188/sporting-lizbonun-yeni-hocas%C4%B1-paciencia

55.hakan

02 June 2011, 16:49:46 #214 Son düzenlenme: 02 June 2011, 17:08:26 hakanelgun
Alıntı yapılan: yirmiuc - 02 June 2011, 16:35:28
Resmen hikaye yazmışlar  :) , yazık...  

Sporting Lizbon'un yeni hocası Paciencia

Braga ile UEFA Avrupa Kupası'nda finale yükselen Domingos Paciencia, Sporting Lizbon ile anlaştı...
http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2011/05/23/2500188/sporting-lizbonun-yeni-hocas%C4%B1-paciencia
Lizbon yönetimi Sportif direktör olarak bizde kalmaya devam et demiş olabilir.Teknik direktör değildi orda zaten

Uğur Yıldız

hoca konusu kesindir artık ya bunlar boş haberler bana göre zaten bi t.direktör olmak var bide sportif direktör

özkan

gazete dedikleri sayfaları doldurmak adına yazmak zorunda dah adamlarda sonuçta bişeyler eğri yahut doğru,niye öyle diyosunuz  :)

samuray

bencede bu röportajıda okuduktan sonra bu hoca tam isabet altyapıya önem veren birisi anlaşılan gelirse başarılı olacağı kanısındayım ayrıca türk oyunculara daha fazla güvenmisi de artıları bana göre inşallah gelir pürüz çıkmaz diyorum

samuray

anlaşmışlar süper bence tam aradığımız hoca gençlere önem veren altyapıya önem veren genç.te tabiki uzun vadeli düşünülecek çokk kısa dönemlerde hemen başrıyıya gitmek kolay değil öyle zaten kazım kyılmaz. yaptığı bilgilendirme toplantısında üç yıllıkk beş yıllık planlardan bahsetti bana göre çokdoğru bi karar ibu sene ilk beş sekiz takım arasına gireersek yeterli diye düşünyorum iyi olacak inşallah güzel günler yakın samsunspor_x >l<

holigan5565

inşallah bu adam gelmez bi başarısı olamıcak gibi geliyo bana

brigand

Adam transfer edilecek oyuncuları seçiyor deniliyor. hala bi karalama olayı lanet olsun bunlara !
Artık bi Jose'miz de bizim var. ben tuttum bu hocayı antepteki başarısını puan olarak değil takımı kurmak olarak değerlendiriyorum. bence bizde daha başarılı olacak. tabikide hedefsiz olmaz ama ilk hedef bence de ilk 6-7 de bitirebilmek oılmalı

lucarelli

Bunlar Hoocanın değerini taraftar gözünde arttırmaya yönelik hareketler bence. Bak sporting bırakmıyor ama biz aldık demeye getiriliyor.

Gökberk55

Alıntı yapılan: lucarelli - 03 June 2011, 09:29:25
Bunlar Hoocanın değerini taraftar gözünde arttırmaya yönelik hareketler bence. Bak sporting bırakmıyor ama biz aldık demeye getiriliyor.

aynen böyle bu yeni yönetimin medya eli kuvvetli seedorfun felan şehrin desteğini alabilmek adına özellikle yaptırılan haberler olduğunu düşünüyorum

yirmiuc

Alıntı yapılan: holigan5565 - 02 June 2011, 23:47:53
inşallah bu adam gelmez bi başarısı olamıcak gibi geliyo bana

Ben de öyle düşünüyorum, keşke bizimkiler de hoca olarak değil de "genel" direktör olarak getirseler.

samuray

Alıntı yapılan: yirmiuc - 26 May 2011, 22:40:14
Bence kötü bir tercih, 2. Hrubesch devri gibi görüyorum. İnşallah yanılırım.
o dönemi iyi hatırlıyorum kardeşim de hrubeş iyi futbolcuydu ama hoca olarak bize geldiğinde bi kariyeri yoktu ki onla kıyaslamanı anlamadım