Celil Sagir : "Samsunspor'a Gelirim"

Başlatan MeL_55, 19 April 2007, 13:43:26

« önceki - sonraki »

veis

ya celile karşı olmam malatyaya gitmesinden ziyade hersene kamplara paramı alamadım diye katılmayan birisi olmasından zaten malumunuz takım para konusunda aç yine aynı şeyleri yapıp yok yönetime kızdım yok paramı alamadım diyecekse gelmesin yönetim düzelirse gelicem yerine bende ona soruyorum kendide degişecekse gelsin.samsunun çocugudur buna zaten lafımız yok.zaten samsunun kendi çocugu kaç kişi kaldıki.

adige73

Alıntı yapılan: "camakf_55"veıs takımda bıse olsa bıtırdın denır ama:D takımda bıse yok malesef hem celıl gelırse taraftarımızı atesleyecek oyuncumuz olur seneye celıl serkan acner 3 lusunun yenemeyecegı takım yok ılk baslarda bende karsıydım ama bos mukameleye ımza atarım dıosa affedılıp gerı gelmesı gerek

celil ve serkan aykut futbol misyonlarını tamamlamışlardır bundan sonra oynasalar bile 20 dk. anca oynayabilirler 2 hafta oynarlarsa 3 hafta sakat olurlar olaylara duygusal yaklaşmayalım

jean

adige 73 sana katilmiyorum sezon basinda malatyada oynarken baktim celile takimi tek sirtliyordu resmen serkan coktandir oynamiyorda celil kesinlikle oynar ve yakisir samsunspor

maço

valla serkan da celılde lıg a gıbı kalıtesı bellı olan bı lıgte catır catır top oynar daha 32 olan futbolcular bunlar kralını oynarlar

adige73

Alıntı yapılan: "camakf_55"valla serkan da celılde lıg a gıbı kalıtesı bellı olan bı lıgte catır catır top oynar daha 32 olan futbolcular bunlar kralını oynarlar

evet lig başında gördük serkanın çatır çatır oynadığını tribünlerde serkana edilmedik küfür bırakmadık seneye oynasınlar o zaman görelim yorumlarınızı dediğim gibi belki bir iki maç oaynarlar ama devamı gelmez.

körfez55

bizi kümeye düşürenler celil serkan adnan musa değillermi.bunların arasından celil bizi MALatya ya sattı.sonrada kador dışı kaldı samsuna gelmek isterim dedi.sezon sonu kimö daha çok para verirse ona gitsin.bize el kol hareketi yapan da özçocuğumuz sefa.maçta alkışlayıp tebrik ettiğimiz sefa.ilerde o da bizi satacak.önce karakter olmalı adamda.helal olsun kenan a ondan başka futbolcu tanımam samsunsporda.celil gelirsede hiçbişey yapamazz..

O.YILMAZ

Celil'in en büyük yaptığı yanlışlık onu anlayamayacak kadar dünyaya kör gözle bakan insanlara kral çıplak demesidir bence.

Haklıydı, haklılığının arkasında durdu, gitti. Bu yönetimden hep ben ve benim gibi düşünen insanları utandırmasını bekledim ama yok  :(  görünen köy klavuz istemez atasözü yine kendini gösterdi.

Sattı şeklindeki hiçbir görüşü mantıklı bulmuyorum. Bana göre satmadı. Bu takımın satıldığını göstermek istedi.

körfez55

bizi küme düşürüp gittler.anladı ki samsunsporda para yok.malatya iyi para verdi gitti sence bu satmak değil mi?ALLAH aşkına gurumuz kalmadı bazı değerlerimiz var bari onlara sahip çıkalım..biz herşeyi görecek kadar açık gözlüyüz kör falan deiliz.herşeyin farkındayız.süslü cümle yazarak sempati kazanmaya çalışalım..şirin görünelim bu şekilde nereye kadar gideriz bilmiyorum..

veis

zor günümüzde msn den sallamakdan başka bişey yapmadıgı için celil bende bitdi.

55samsunlu55

celil bu takımı ve bu şehri satmıştır. 2+2=4. eğer kendisini affettirmek istiyorsa bu sene canını dişine takıp bu takımı süper lige çıkarmak için elinden geleni yapsın ve her zaman yaptığı gibi "para,para" diye ağlamasın.

tuzlalı

Konular açılıyor, yorumlanıyor ve bir şekilde sona erdiriliyor. Bir zaman sonra konu tekrar açılıyor ve aynı şeyler tekrar yorumlanıyor.
Celil konusunda asıl suçlunun yönetim olduğu ortadadır. Celil giderkende yönetimle yaşadıklarını aktarmıştı Samsun kamuoyuna. Hiçbir yönetici de aksini söylemedi. Celil bu takımdan özellikle uzaklaştırıldı. Geçmişle bağı olan birçok Samsunlu gibi.

Sürekli başa dönmeyelim her konuda.

Doktor teşhisi yanlış olursa o hasta iyileşmez. Daha da ağırlaşır. Şampiyonluk beklerken kümeye düşmekten zor kurtulur. Hoş bizde doktor da yok, sağlıkçı da.
Hastane hademesi ameliyat yapıyor.

Lusage

Aynen katılıyorum. Burada suçlu olan yönetim. Yönetim şu ruhsuzlara verdiği parayı Celil'e verseydi şu durumda olmazdık. Celil zaten geri dönecektir. Artık bu sorunu aşalım Lütfen.

Amsterdamli

Eline saglik sevgili Tuzlali. Celil, Adnan vs. bu futbolcularin Samsunsporu ne kadar sevdigi ortadadir. Essaz bizi kume dusuren Mehmet Polata bile daha cok sahip cikan insanlar oldu. Sirf bu beceriksiz yonetim utanmadan bu futbolcuyu takima geri aldigi icin. Ayni yonetimde Celil´in takimdan uzaklasmasini saglamistir

Profesyonel ortamda duygusallik olmaz, zaten dugyusallik yapan varsa profesyonel degildir. Bizler profesyonel degil taraftariz tabiki birdahaki sezon baska bir takim tutmak gibi birsey sozkonusu olamaz ama futbolcular o gunun sartlari geregi baska takimlara gidebilirler.

Kume dustugumuz gun hangi futbolcular en cok uzuldu dersek Adnan ve Celil kesinlikle ilk 2 sirada yer alir. Bu ikisi bizi kume dusurmedi, dusmemek icin ellerinden geleni yapmaya calistilar ama yapabilecekleride bir yere kadardir.

jean

celil kume dusurmedi ama altttan aldigi dogru her yaz kaplarda sorun cikariyordu gecen kume dustugumuz sezon oncesinde bile kampa gelmeden maclara cikti bu ciddiyesizlik pahalliya patladi bize gelmesi lazim onun gibi oyuncu 3 tane alsak yerini dolduramaz bence

SARI SAKAL(soner)

Ben celil abiyle konustum.Abi dedim ne olcak gelıormusun seneye.Bana sakayla karısık İsmail uyanık baskan bende 2. baskan oyuncu(yani futbola devam hem 2. baskan hem topcu)dedi.Bu ne kadarda sakayla söylense bunun altında bi ciddiyetlik yatıyor arkadaslar bana göre ve cenk allum bunun yanı sıra birkaç isim daha söyledi onları unuttum.Bence gelecekler seneye.Bu takıma ismail uyanıktan baskası yalan arkadaslar.

KAN KIRMIZI KEFEN BEYAZ MALATYAYA SAMSUNDA ACIMIYACAZ