Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

maviay55

5 senede süperlig şampiyonluğu dedi morduspor  :D ;D :) :)

kim bunlar kim bunlar olsa olsa taklitçi bunlar

özkan

Şu son yoğunluklar sebebile işti aöf'ydi falan baya uzak kaldık siteden,de bişey sormak istiyorum..
Gazi cd.'nin lise caddesi tarafında son çıkış bölümüne ve çiflikte ağabaliye yakın bir arada koca bayrak asmış adamlar ? Görenimiz yok mu hiç,baktığım kadarıyla siteye hiç konusu geçmemiş de ?

Burak

konuşuldu ama konu kaldırıldı sanırım

Serkan

Sitede bu tür konuların konuşulmasını doğru bulmuyorum millete malzeme vermeye gerek yok;

Dartagnan

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/jacques-faty/profil/spieler_12387.html

Sözleşme sonu:    30.06.2011

alınan futbolcunun pıyasa degerıne bakın.Bunu sıvasspor alabılıyor ama bakalım bız neler yapacagız?

berusa55

Zaytung'un en başta gelen geyik malzemesi Menemenspor. Ne alıp veremedikleri varsa  :D

*Matematiksel olarak ligde kalmayı hedefleyen Menemenspor, şehrin en iyi matematik öğretmeni Hayri Yılmaz ile anlaştı...

*Menemenspor yönetimi basında çıkan haberleri sert bir dille yalanladı: 'Versuchen Sie nicht genug für uns mehr!!'...

*Menemenspor'dan ayrıldıktan sonra alacakları tahsil edilmeyen Sezer Mengit, konuyu annesi Halise Mengit'e açtı...

*Her iki ayağını da iyi kullanan kaleci arayışlarını yoğunlaştıran Menemenspor'un transfer politikası sorgulanmaya başlandı...

*Menemenspor'da uzun bir aranın ardından tekrar takımla çalışmalara başlayan futbolcunun 60 yaşına basmış olması teknik heyeti düşündürüyor...

*Menemenspor'un dün sabah yapılan antremanında taraftarların getirdiği 1 tepsi baklava yüzünden futbolcular birbirlerine girdiler

*Menemenspor - Yeniturgutluspor maçı öncesi verilen dostluk yemeğinin ardından hesabı kimin ödeyeceği konusunda çıkan anlaşmazlık kavgaya dönüştü...

*Menemenspor yönetiminden açıklama: "Seneye defansı Allah'ını seven futbolculardan kuracağız.."

LisandroLopez

Haftalardır ajansspor logo ve tablo güncellemelerini bekliyordum.harika görünüyor :)

samet_55

hemende altımıza almışız.. trabzon_spor.

LisandroLopez

Musti

şu an da cnnturkte hüseyin kalpar konuşuyor.

fındık

Yayın bitti hüseyin hoca rizeye gittiğini açıkladı  :D

Gökberk55

Ollivanders