Fazlı Abdik, Samsunspor Başkanlığına Aday

Başlatan alperen_55, 30 May 2011, 23:09:27

« önceki - sonraki »

alperen_55

30 May 2011, 23:09:27 Son düzenlenme: 30 May 2011, 23:15:44 samsuni
 Fazlı Abdik Samsunspor başkanlığına talip
Samsunspor eski Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Fazlı Abdik, Samsunspor Başkanlığına adaylığını açıkladı
30.05.2011 21:05:37  
Samsunspor'da yönetim kurulu üyeliği yapan işadamı Fazlı Abdik, 4 Haziran'da yapılacak Samsunspor Kongresi'nde aday olacağını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de başarılı ve kalıcı bir Samsunspor için iyi bir yönetim kuracaklarına inandığını belirten Fazlı Abdik, "4 büyüklerin yeniden korkulu rüyası olacak bir Samsunspor için başkanlığa talibim. Samsunspor hepimizin takımı. Daha önce yönetim kurulu üyeliğinde bulundum. Samsunspor' uzağında duran biri değilim. 4 Haziran'da yapılacak kongremiz Samsunspor'a ve hepimize hayırlı olsun" dedi.

umit

Gökberk55

ahmetsefa55

abidik gubudik konusma ya git 4 büyüklerin başkanlığına adaylığını koy baştan batırmışsın olayı sen !

Ollivanders

Ollivanders

Trabzonludur kendisi. Dumanlı Reis ten aldıgım ilk bilgi bu oldu . Şaşırmadım dogrusu. 4 haziran günü  neler olacak acaba !

Burak

30 May 2011, 23:22:05 #6 Son düzenlenme: 31 May 2011, 17:16:57 Burak
4 büyükler joe , jack , william ve avareldir   kendileri şimdilik doğu park'ta ikamet etmekte olur terbiyecileri red kit hasta Samsunsporludur.  !!! böyle saçma demeçlere böyle saçma mesaj  yakışır ancak >:( >:( >:(

edit : batı park

Sioux

kirazlıkta nazar petrolün sahibi
fuat köktaş yönetiminde yer almıştı
çok sıcak bakılacak bir isim değil
metroya karşı çıkılacaksa bile bu isim abdik olmamalıydı.
ekşın başlıyor... :)

Gorkem

Sioux

tek liste olmasından iyidir rakip olması
kimse sahip çıkmadı mazereti ortadan kalkar
acaba listesinde kimler var Fazlı abdik'in?
tek başına girecek değil ya, birileri olacak o listede.

silopilimuhsin

Buda nerden cikti simdi 4 gün kalami açıklanır böyle bir karar

minci

Alıntı yapılan: Burak - 30 May 2011, 23:22:05
4 büyükler joe , jack , william ve avareldir   kendileri şimdilik doğu park'ta ikamet etmekte olur terbiyecileri red kit hasta Samsunsporludur.  !!! böyle saçma demeçlere böyle saçma mesaj  yakışır ancak >:( >:( >:(

Harika bir yanıt. Tek kelimeyle mükemmel. >l< >l< >l<

Gökberk55

Alıntı yapılan: Burak - 30 May 2011, 23:22:05
4 büyükler joe , jack , william ve avareldir   kendileri şimdilik doğu park'ta ikamet etmekte olur terbiyecileri red kit hasta Samsunsporludur.  !!! böyle saçma demeçlere böyle saçma mesaj  yakışır ancak >:( >:( >:(

batı park  :)

ugrass

bırakın bu reklam kokan hareketleri =)) bende mi aday olsam?

AntZ

Adnan Bahadır'ın deyimiyle kamyon şoförü kayınçonun adayı...