Celil Sagir : "Samsunspor'a Gelirim"

Başlatan MeL_55, 19 April 2007, 13:43:26

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıSAMSUNSPOR'A GELİRİM

Malatyaspor ile arasındaki sorunu çözen ve federasyon tarafından serbest kalan Celil Sağır, yönetimin değişmesi ve iyi bir yapılanmanın oluşması halinde Samsunspor'a yeniden dönebileceğini söyledi

TFF KARARI AÇIKLADI
Samsunspor'un unutulmaz futbolcusu Celil Sağır'a sevindirici haber. Sezon başından olaylı bir şekilde Malatyaspor'a transfer olan ve anlamsız yere kadro dışı bırakıldığı için kulübünü federasyona şikayet eden tecrübeli futbolcunun başvurusunu inceleyen TFF kararını açıkladı. Federasyon, Celil'in davasında haklı buldu. Kararından ardından serbest kalan tecrübeli futbolcu, yeni sezon için takım arayışlarına başladı.

ÖNCELİK SAMSUNSPOR'DAN YANA

Her zaman olduğu gibi önceliğin Samsunspor'dan yana olduğunu dile getiren başarılı futbolcu, "Ben Samsunspor aşığıyım. Takımımızın şu anda bulunduğu duruma en çok üzülenlerden birisi benim. Yönetimin değişmesi ve iyi bir yapılanmanın olması durumunda yeniden Samsunspor'a gelebilirim. Bunun yanında bir çok Süper Lig takımından da teklif alıyorum. Ama dediğim gibi öncelik Samsunspor'da" şeklinde konuştu.

BEN SEZON BAŞINDA SÖYLEMİŞTİM
Pazartesi akşamı yerel bir televizyonda katıldığı spor programında Tanju Çolak'ı dinlediğini ifade eden Celil Sağır, "Tanju'nun söyledikleri ben sezon başında söyledim ve söylediklerimde de haklı olduğumu herkes gördü. Samsunspor gibi büyük bir marka giderek küçülmeye başladı. İnşallah göreve gelecek yeni yönetim, bozulan işleri rayına oturtur. Gerçekten çok üzülüyorum. Böyle olmamalı" dedi. Özgür KALANBAK

"Bu arada Caner Geliyorum diyor"

Samsunspor'da Caner Altın'ın her geçen gün iyileşmesi ve formunu yükseltmesi takım içinde moralleri yükseltiyor. Daha önce takımla sadece kondisyon idmanlarına katılan golcü futbolcu, dün ilk kez top çalışmasına katıldı. İkili mücadeleler sırasında ürkek olduğu gözlenen Kırmızı-Beyazlı oyuncu, kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. OFTAŞ karşılaşmasını beklediğini belirten Caner Altın, "Futbol oynamayı çok özledim" diye konuştu.

34 SS 1965

celil le msn de az once konustum dedımkı; takım cok kotu durumda yonetım yok hoca yok bu takımın sonu ne olacak dedım sonuc seneye cok guzel bı sekılde ortaya cıkacak dedı seneye kafaya superlıge oynıyacagız dedı yanı bu laflarında celıl samsunspora donecegı anlasılıyor aklıma gelmedı halbukı takıma donecegı sıteden baksaydım sorardım kacırdık :(

Tribün_ali

celil gelirse iyi olur ama malatya gitmesi beni hala kahrediyor celilin msn neyy??

maço

celılın malatyaya gıtmesı benım gıbı bırcok kısıyı kahrettı ama seneye ıyı bır baskanla yenı bır sayfa acarsak bunca yıl bıze emegı gecmıs ınsanın affedılıp gerı gelmesı mumkun olabılır seneye serkan caner ve celıl bızı ıyı yerlere tasıyabılır

cem and naz55

Alıntı yapılan: "samsunlu1965"celil gelirse iyi olur ama malatya gitmesi beni hala kahrediyor celilin msn neyy??
imzamı atarım....

berusa55

celil böyle konustuğuna göre gelcek yönetimle ilgili duymları mı bildiği seyler mi var acaba arkadaslar ne dersiniz?

maviay55

günün haberi bu olsa gerek..efsane geri dönüyo 55CELİL le inş.seneye süperlige çıkarız inşallah... :P

berusa55

valla benim bildiğim tek sey bu saatten sonra celil niye oraya gitmiş serkan niye sekere gidip geri dönmüs olmamalı arkadaslar.bu takım bu sehir tekrar bi hava yakalamalı celil serkan ve caner gibi samsunlularla.bu iş ancak biz samsunlular gibilerle olur!su lig bir an önce bitsin bu eziyet son bulsun da seneye guzel bir havayla guzel bir baslangıc yapalım ya!neydi bu cile be!samsunsporumuzun dönüsü süper olmalı!insallah adam gibi bir yönetim de gelir de...celilin sözlerinden bu anlasılıyor ama insallah yanılmayız!

jean

kesin gelmeli ne yapip edip almaliyiz o bunu yapmis bu takimi satmùis demenin zmaani degil taklimin potansiyeli var degerlendirmek lazimù seneye cikamazssak tarihimiizn en kotu szezonunu geciurecez

berusa55

gel celil gel valla takimin sehrin umitleri öyle tukendi ki artık senin ismin gecince MALatyaya gitmene rağmen sevinir hale geldik bu habere yaaa

Turkoman

celil samsunun cocugu. hata yapmis olabilir ama seneye kendisini insallah affettirecek.

veis

celilin samsun misyonu bitdi celil eger gelirse en küçügünden taç bile atamasa herkes geldin takımı bitirdin diyecek

maço

veıs takımda bıse olsa bıtırdın denır ama:D takımda bıse yok malesef hem celıl gelırse taraftarımızı atesleyecek oyuncumuz olur seneye celıl serkan acner 3 lusunun yenemeyecegı takım yok ılk baslarda bende karsıydım ama bos mukameleye ımza atarım dıosa affedılıp gerı gelmesı gerek

Sadece Samsunspor

gelsin ya zaten adam gibi oyuncumuz yok bari gelecek sene lig a da asistcimiz olur tabii golcü olmadan asist yapılmaz ama neyse

jean

yuzde yuz tartisilmaz gelmesi lazim celili samsunspora yine o 55 numarali formayla gormek istiyorum kaptanlik pazubantiyla