Jose Couceiro Sesleri

Başlatan Ahmeti, 20 May 2011, 18:18:42

« önceki - sonraki »

usare

Aslında adam işin özünü anlatmış. Ligde kalma kaygın olmayacak. Bu adama 5 sene vereceksin, alt yapı, üst yapı her şeyi emrine vereceksin. Sonra yeni yıldızlar çıkarıp bir kısmının paraya dönüştüreceksin, bir kısmıyla da Türkiye'de ve Avrupa'da başarı kovalayacaksın. Zor mu? Değil. Ama biz o kadar sabırlı bir millet değiliz.

ChucKeR

bu adamı tuttum. istediği zamanı kalpara tutu başkan vermişti.
olay yeni yönetime bakar. sabreden mi yoksa fm sevdalısı gibi işine geldiğinde hocalık oynayıp işe burnunu sokan bi yönetim mi.
asıl kırılma noktası bu bence.

cembaba

Bu adama anahtarı teslim edip sonuçlarını beklemek çok mantıklı.

fındık

Bir fatih terim bir hiddink gibi bizde anahtar teslim mi yapalım  diyorsun
(yabancıya anahtar verilirmi) sence 

55(tuncay)55

bence bu adama güvenmeliyiz ve sabretmeliyiz başarı gelmesi için

cembaba

Alıntı yapılan: seko - 25 May 2011, 12:53:09
Bir fatih terim bir hiddink gibi bizde anahtar teslim mi yapalım  diyorsun
(yabancıya anahtar verilirmi) sence 

Bence verilir. Bir şeylerin olmasını istiyorsak, hocaya güvenmek gerekir. Arkasında duralım. Her şeyin öncesinde güven çok önemli. Zaten takım sahaya çıkınca kendini belli eder.

fındık

Alıntı yapılan: CemBaba - 25 May 2011, 13:04:20
Bence verilir. Bir şeylerin olmasını istiyorsak, hocaya güvenmek gerekir. Arkasında duralım. Her şeyin öncesinde güven çok önemli. Zaten takım sahaya çıkınca kendini belli eder.

O zaman takımın kaliteli olcak

Musti

Kulüp sistematiği oturmuş olması gerekir. Bir adama (hele ki yabancı) kulübü baştan aşşağı yapılandır demek hata olur. Yapılması gereken çok iş var daha. Bir Sporting Lisbon olmak kolay değil.

Ben o yolun başında olduğumuzu ve yola çıkmak için gün saydığmızı umut ediyorum.

usare

İnşallah. Gerçekten umutlu olmamak için bir sebebimiz yok bu konuda. Ama sanırım bu süreçte taraftar olarak bize çok iş düşecek. Bir yenilgi sonrası hocanın fişini çekmemek lazım.
Gerçi site ahalisi olarak biz çoğumuz skora göre konuşmadık bu sezon ve geçen sezon. Oynanan oyun iyi olsun skor nasıl olsa gelir mantığındayız. İnşallah iyi futbolcularla iyi bir takım kurulur. İlk maçtan önce ne yazsak boş.

lucarelli

Hoca hakkında pek olumlu düşünmüyordum, bu röportaj beni daha da umutsuzluğa soktu. Karcemaskas gibi bir kaleciyi oynatmamış bir de bunu savunuyor. Mevcut kadrodaki oyuncuları kazanmaya çalışıyordum diyor saydığı adamların çoğunu Tolunay getirmiş. Sanki biraz çok konuşup, az iş yapan bir hoca izlenimi verdi bana.

Klubun anahtarını yeri gelir bir yabancıya da verirsin ama bu isim Couceiro olmamalı.

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur, devre arasında hoca değişkliği yapmak durumunda kalmayız.

55.hakan

Altyapıya önem veren hoca benim gözümde de değerlidir.Dışarıdan kaşar futbolcu alacağımıza genç yetenekli futbolcular transfer etsin veya altyapıdan çıkarsın.

davidsavage

Sevindiğim tek konu Bahattin Güneşin trabzon yalakasının bu takımdan gidecek olması.Yardımcılık felan vermezler artık ona ;)  öyle umuyorum.

SametYılmaz55

faydalı olabileceği kanaatindeyim.eğer alt yapıya önem verirse çok daha güzel olur.aslında kendisinin güvendiği bir yardımcıyı alt yapıdan sorumlu yaparsa iyi olabilir.bu sayede torpilin önüne geçilebilir.

brigand

bence iyi bir seçim yaptı yönetim. idealleri var ayrıca çok daha hırslı olacaktır bu sefer. dış transferdede iyi adımlar atacağımıza inanıyorum jose sayesinde.

Ahmeti

Bu adam kesinlikle genç yetenek avcısı