Tanju Çolak bombaladı

Başlatan Turkoman, 18 April 2007, 17:11:04

« önceki - sonraki »

Turkoman

Alıntı metin : Halk Gazetesi'nin haberi

Türk futbolunun efsane ismi Tanju Çolak, katıldığı 'Spor 55' programında şok açıklamalarda bulundu...

Kendisinin haricinde herkesin Samsunspor'da hoca olarak şans bulduğunu belirten Kral, "Benim karizmam ve misyonumdan çekiniyorlar olacaklar ki beni takımın başına getirmiyorlar" dedi.

Yönetimin futboldan anlamadığını ifade eden Tanju, "Kombine bileti olmayan, futbol topunu bomba diye karakola getirecek insanların futbolu yönetmesi kadar kötü bir şey olamaz" diye konuştu.

Samsunspor'un askeriyim

Türk futbolunun unutulmaz futbolcusu Avrupa gol kralı Tanju Çolak, 20 yıl aradan sonra Kanal S Televizyonu'nda katıldığı spor programında içini döktü. Herkesin önündeki taşları dökmesini isteyen Kral, Samsunspor'un her geçen gün küçüldüğünü ve bu durumun kendisine acı verdiğini söyledi. Samsunspor'un askeri olduğunu belirten Çolak, "Her zaman olduğu gibi yine söylüyorum. Hiç kimse Samsunspor'a olan aşkımı, sevgimi benden alamaz" dedi.

Yönetimde futbolu bilen yok

Mevcut yönetimin futboldan anlamadığınıda iddia eden Kral, "Samsunspor bu durumlara düşmesinde en büyük pay yönetimindir. Kombine bileti olmayan, futbol topunu bomba diye karakola getirecek insanların futbolu yönetmesi kadar kötü bir şey olamaz. Futbolda eğer ikili ilişkileriniz iyi değilse, Türkiye Futbol Federasyonu'nda söz sahibi değilseniz, Merkez Hakem Kurulu'nda tanıdıklarınız yoksa başarılı olma şansınız sıfır" şeklinde konuştu.

Korkunç para harcadılar

Tanju Çolak sözlerine şöyle devam etti; "Samsunspor'un sezon başından bu yana harcadığı parayı hiç bir kulüp harcamamıştır. Kardeşim herkes işini yapsın. Marketçi marketçilik, inşaatçılık yapan inşaatıyla uğraşsın. Futbolu yönetmek basit bir iş değildir. Bu bir ekip işidir. Türkiye Samsunspor gibi marka bir kulübün başkanını tanımıyorsa burada bir sorun vardır. Böyle bir şey olabilir mi? Uyanık'tan sonraki başkanlarımız çok pasif kaldı.

İkili ilişkiler önemli

Hiç unutmuyorum Adnan Ölmez başkanımızı havaalanından almaya gittim. Tesadüf ya havaalında Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulçu ile karşılaştık. 'Hey Çulçu dedim yedin bizi yedin. Ama takımın başında ben olsaydım bakalım bunları yapabilir miydin' dediğimde Adnan başkan şaşkınlıkla beni izledi. Kendisi şu anda hayatta canlı şahit sorabilirsiniz. Ben Samsunspor'un başarısı için elimden geleni yapıyorum, yapmayada hazırım.

Yardıma hazırım

Sezon başında Menajer olarak görev yapan Emin Kar kardeşim beni bir çok kez telefonla arayarak şu kulüpten futbolcu alıyoruz ancak çok para istiyorlar dediği zaman devreye ben giriyorum. Kulübü arıyorum kardeşim diyorum bizim talip olduğumuz oyuncunun bonservisine şu kadar para verebiliyoruz diyorum ve olay bitiyor. Böyle bir çok futbolcuyu ben Samsunspor'a kazandırdım. Ama hiç bir zaman futbolcu ismi söylemedim.

Cacık olmaz

Çünkü bana bir soran olmadı. Bu güne kadar Tanju Çolak, bize futbolcu ismi verir misin diyen çıkmadı. Bende söylemedim söylememde. Çünkü ben kimim, bu kulübün neyiyim. Öyle değil mi? Yönetim işi bilmiyor bilenede sormuyor. Bu dakikadan sonra ne cacık olur ne yoğurt. Kimse kimseyi kandırmasın. Samsunspor'un bu saatten sonra Play-Off şansı kalmamıştır. Haa.. küme düşme tehlikesi çok da uzak bir ihtimal olsa hala devam ediyor.

Galip Bey'in parası ve karizması var

Kanal S'de katıldığı 'spor 55' programında başkanlık konusuna da değinen Tanju Çolak, Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün Samsunspor'a başkan olması için şehrin birlik olması gerektiğini söyledi. Talip Öztürk ile çok yakın ilişkilerinin bulunduğunu belirten Kral, "Galip Bey çok parası olan, karizması ve ikili ilişkileri iyi olan bir dostumuz. Samsunspor'a büyük fayda sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu

Hakkı'yı gençlere şans verdiği için kutluyorum

Samsunspor Teknik Direktörü Hakkı Bayrak'ı gençlere kazanmaya yönelik sergilediği tutumdan ötürü kutladığını belirten Tanju Çolak, "Kendi değerlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. İnşallah Hakkı Hocam başarılı olur. Bunu tüm kalbimle istiyorum. Samsunspor'un geleceği gençlere gereken hassasiyet gösterilmeli" diye konuştu.

Futbolcuların paralarını ödedim

İstanbulspor karşılaşması öncesinde bazı futbolcuların alacaklarının bir kısmını ödediğini ifade eden Çolak, "Bunları anlatıpta hava yapmak istemiyorum. Ama bunlar gerçekler ve herkesin öğrenmesini istiyorum. Şunuda itiraf ediyorum, o futbolculara para verirken büyük keyif aldım. Samsunspor'a yardımda bulunmak beni sevindiriyor" dedi.

Samsunspor.biz 18/4/2007

Turkoman

Tanjucum daha gecende ben gsliyim diyen sen diilmiydin agiz yapma lütfen. birde suna deginmek isterimki bu adam kral degil..... kimse bu herifi kral olarak adlandirmasin :x

KaleArkası

Bu röpartajı yada haberi yapan her kimse tanjunun geçen haftalardaki röpartajını neden sormuyor?

Buyrun Tanjunun 2 Hafta önceki incileri

AlıntıHEP GALATASARAYLIYDIM;

- Tanju Çolak Samsunspor, Fenerbahçe ve Galatasaray formalarını giydi. Aslen hangi takımı tutuyor?
Galatasaraylıyım... Üç takımın formasını giydim. Samsunspor, Galatasaray, Fenerbahçe...4 ayda İstanbulspor. Ama her zaman Galatasaraylıydım...

Dansözmüdür nedir.Galatasarayda isdediğini bulamadı galiba

cenkturgut

nasıl bir adam bu tanju yaa  defol git kardesim  senı samsunda kımse ıstemıyor
ciftlikte  sokaga  tabure atıpta  mılletın karısına kızına  yan gozle baktıgını kımse unutmuyor tanju
ama  krallıkta ucuzlamıs  senın gıbı adamlara kral dıyorlar   sen patagonyada bıle kral olamazsın  bırak bu ıslerıde  tursu kurmayı dene bence

Gurbetci Bülent

Ya ben yanlis takimin sitesindeyim yada okumayi unuttum.Allah askina Tanju Colaj dan ne istiyorsunuz anlamadim.Adam Galatasarayli tamam eeee neyapalim samsunlu degilmi adam yani ille samsunsporlu olacak Teknik Direktörümüz.
Erdogan Arica , Levent Eris , Mustafa Ugur , bunlar samsunsporlumuydu hepsi.
Siz Adamin hangi takimi tutdudugunuzu neyapcaksiniz eger bizde faydali olacaksa hay hay hemen gelsin derim.
Dogru söylüyor adam herkese sans taninda bi ona taninmadi.
Ben derimki keske o gelse nerde o günler hem adamin ismi yeter be.
ADAM resmen KRAL ne derseniz deyin var onun gibi golcü türkiyede hemde bizden yetismis.
TANJU ya takacaginiza bastaki trabrumlu yöneticelre takim adamlarin sicti takimiza batirdi siz halen yok adam galatasarayi tutuyormus banane yaa kimi tutursa tutsun önemli olan arkadaslar SAMSUNSPIRUMUZUN menfaatidir.

Turkoman

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"Ya ben yanlis takimin sitesindeyim yada okumayi unuttum.Allah askina Tanju Colaj dan ne istiyorsunuz anlamadim.Adam Galatasarayli tamam eeee neyapalim samsunlu degilmi adam yani ille samsunsporlu olacak Teknik Direktörümüz.
Erdogan Arica , Levent Eris , Mustafa Ugur , bunlar samsunsporlumuydu hepsi.
Siz Adamin hangi takimi tutdudugunuzu neyapcaksiniz eger bizde faydali olacaksa hay hay hemen gelsin derim.
Dogru söylüyor adam herkese sans taninda bi ona taninmadi.
Ben derimki keske o gelse nerde o günler hem adamin ismi yeter be.
ADAM resmen KRAL ne derseniz deyin var onun gibi golcü türkiyede hemde bizden yetismis.
TANJU ya takacaginiza bastaki trabrumlu yöneticelre takim adamlarin sicti takimiza batirdi siz halen yok adam galatasarayi tutuyormus banane yaa kimi tutursa tutsun önemli olan arkadaslar SAMSUNSPIRUMUZUN menfaatidir.

senin o met ettigin tanjun bizim sampiyonlugumuzu satmasaydi biz trabzonlu yöneticilerin eline düsmeyecektik bile. bi kere sampiyon olabilseydik kimse ciftlikte gs formasi ile dolasamazdi :evil:  :evil:  :evil:

bluegreen55

Galatasaraya yardım yapan ama galatasaraylıyım demeyen insanların 4 gözle başkan olmasını beklerken,

yöneticilerden biri ts kongre üyesiyken  ve o akamda uzun süre kalmışken,

ts  ye sempati duyduğunu söyleyenler varken

en kötü tanju yine.

neyse bu konu yine tartışmaya gidecek.

HATASIZ KUL OLMAZ...

hasselbaink

Buradaki birinci faktör Tanju'nun G.Saraylı olması falan değildir. Tanju'nun kişilik sorunları ve yetersiz bir teknik direktör adayı olmasıdır...

Elbette teknik direktörün hangi takımı tuttuğuna bakmayız ama teknik direktörün ne yapabileceğine bakmalıyız.

Tanju gittiği her yere hafiflik götüren bir adamdır. Dediklerinin büyük bir kısmı doğrudur ama ne söylendiği kadar kinim söylediğine de bakmak lazım.

cenkturgut

tanju varsa  ben yokum
tanju  bu kulupte bıse  olursa  samsunspor sevdıgım tuttugum  takım degıl yuhaladıgım takım olacaktır
syg

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"Siz Adamin hangi takimi tutdudugunuzu neyapcaksiniz eger bizde faydali olacaksa hay hay hemen gelsin derim.

Eğer öyleyse ben eminim bir gün bu zihniyet bir zamanlar çocuğunu Samsunspor alt yapısına almadıkları Ertuğrul Sağlam'ı da bu kulübün içine tekrar sokacaktır.Çünkü yukarıda da yazdığı gibi "eger bizde faydalı olacaksa hay hay hemen gelsin derim" düşüncesi hakim olursa işte böyle herkes bir yerlerden çıkar "vay ben böyle Samsunsporluyum vay ben şöyle bu kulübe hizmet ettim" diyip durur.Neden?İşte sizi arkasına bakmadan bırakıp gidenlere "buyur gel takımın önemli değil" derseniz daha bu takım için konuşan çok olur.

senol55

yaw ben tam 1 yildir diyorumki tanju bu takimin basina gelsin
gelsinki belki o birseyler yapar
ilk önce bu yönetim gidecek baska caresi yok
banane adam ne demis belliki samsunsporun basina gecmek istiyormus
ben sahsen takimin basina gecmesinden yanayim

bluegreen55

iyi  ozaman

bu dediğiniz tariflere uymayan  birileri sinsi sinsi gelir

önce 2. lige düşürür

sonra 2. ligdede süründürür...

bu takımın adını duyurdğu konuşulduğu günlerde

o hiç sevmediğiniz tanjular ertuğrullar

şikeciye çıkartığınız cenkler serkanlar celiller vardı.

küfüre boğduğunuz tümerler ilhanlar vardı...

bunları silin samsunspor tarihinden ozaman samsunsporun diğer şehir kulüplerinden bir farkı kalmaz.

kimseden kusursuz olmasını beklemeyin...

paranın kime ne yapacağını kimse bilemez...

(zaten farkı yok demeyin yapılan araştırmaya göre 4 büyükler olmasaydı en çok şampiyon olan 2. takım olacaktı samsunspor.)

cenkturgut

kardesım sen anlamıyormusun  anlamakta guclukmu cekıyorsun  ıstemıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tanjuyuuuuuuuuuuu     ıstemıyoruzzzzzzzzzzzzzz
adamın kendıne  hayrı yok   samsuna ne hayrı olaacak  
samsuna bugune kadar ne yhapmıs   gelıp hava atıp  ona   buna bakmaktan baska  heaaaaaaa

hasselbaink

@Bluegreen
o kadar çok isim yazmışsın ki, hepsini aynı kategoride değerlendiremeyiz.

Tanju'nun antrenör olarak ne başarısı var? Madem bu kadar kıymetli bir hoca, niçin Türkiye liglerindeki yüzlerce takımdan herhangi birinden teklif almıyor?

Tanju'nun hem karakteri hem de teknik direktörlük yeteneği sınırlı. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmanın alemi yok. G.Saray gibi bir takım bile reddediyor bunu, sorun da bu zaten. Hiç bir yerde ciddiye alınmadığı için Samsun'a yamıyor kendisini.

ekşisözlüğe gir, tanju çolak yaz. bakalım bu adam hakkında kim ne demiş? kim, ne kadar ciddiye alıyor onu.

İsmail Uyanık röportajına bak, onu 93 yazında almak istemiş ama o yine parayı ve istanbulu (istanbulspor) tercih etmiş. "korkma ey ismail uyanık, samsunspora başkan olmak istemiyorum. istesem zaten sen beni durduramazsın" diye yazan bir adamdan bahsediyoruz. komik ve boş bir adamdan.

bodensee55

buyuksun be kral ..seni cekemeyenler ölsün.....
seni bu takimin  basinda gormek istiyoruz...
sampiyon yap bu takimi ....