Galip Öztürk gelebilir mi, gelirse ne olur, neler değişir?

Başlatan SARI SAKAL(soner), 02 April 2007, 01:20:13

« önceki - sonraki »

tunç güvenoðlu

inşaalh galip öztürk gelir. galip öztürk ün başkan şafak kardeşiminde asbaşkan yada futbol şubesi sorumlusu oldugu bir yönetim olursa tahmın ederımkı bu samsunspor seneye süperlige çıkar.
değil mi şafak  :wink:

berusa55

Samsunspor Genel Sekreteri Fatih Öztürk, Samsun'un ileri gelenlerinin destek olması halinde Galip Öztürk'ün Samsunspor'un başkanlığına aday olabileceğini söyledi.
Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Genel Sekreter Fatih Öztürk, bir süredir kamuoyunda yer alan kendisinin Samsunlu işadamı Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün desteğiyle Samsunspor'a başkan olacağı şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Samsunspor'a kendisinin değil işadamı Galip Öztürk'ün başkan olması gerektiğini ifade eden Öztürk, Galip Öztürk'ün Metro haricinde 32 şirketin yönetim kurulu başkanı olduğuna ve bu nedenle çok yoğun çalışma temposu bulunduğuna, ancak Samsun'un ileri gelenlerinin istemesi halinde Samsunspor'un sahip kalmaması adına takıma sahip çıkabileceğine dikkat çekti. Galip Öztürk'ün kulüp başkanlığı için şartların oluşması gerektiğini vurgulayan Fatih Öztürk, gerektiğinde Galip Öztürk'ün yeni oluşacak yönetim kuruluna da gerekli desteği vereceğini ifade etti.
Bugün yapılması planlanan olağanüstü genel kurul toplantısını yönetim kurulu olarak yasal haklarını kullanarak sezon sonuna ertelediklerini belirten Fatih Öztürk, "Bu kararı Samsunspor kaosa sürüklenmesin diye aldık. Sezon sonundan itibaren bu yönetim olmayacak. Ancak, sezon sonuna kadar görevimizin başında olacağız" dedi.
Samsunspor'un sezon başındaki hedefinden saptığını dile getiren Öztürk, "Kulüpte artık büyük paralar harcanarak futbolcu transfer etme dönemi kapanmıştır. Samsunspor, önümüzdeki sezon Süper Lig'e çıkacaksa, şehrinin genç futbolcuları ile çıkacak. Onun için Eskişehirspor maçında oynattığımız Sefa, Samet, Sercan ve Emre'yi sürekli oynatacağız. Takımın geleceği bu ve bunlar gibi gençlerin elinde" diye konuştu.

kaynak:www.kuzeyhaber.com

fatih öztürk'ün bu acıklaması acıkcası beni heyecanlandırıp ümitlendirdi.fatih bey galip öztürk'ten isaret almasa böyle bir acıklama yapmazdı sanırım.galip beyin baskanlığı için guzel bir kamuoyu olusturmanın tam zamanı değil mi?

Lusage

Sonunda sevidirici bir haber aldık. Sonunda. Bu kadar hüzün acı yeter artık. Aslında hiç inanmıyordum Galip Öztürk'ün takımı alabileceğine çünkü o kadar çok şansı oldu ki hiç bir zaman alacağım alabilirim gibisinden açıklamaları olmadı. İlk defa böyle bir bildiri geldi. Sevindirici. Umarım takımın başına geçerde artık sevinmeye başlarız. Çünkü 2. İsmail Uyanık döneminden sonra takım çöküşte. Bunu durdurmanın zamanı geldi. Eğer takım bunlara kalmaya devam ederse maalesef daha alt liglere doğru gideceğiz gibi kötü bir his var içimde.

İnş. Aday olur. Aday olmadan önce de biz maçlarda desteğimizi gösterirsek aday olma ihtimalini güçlendirmiş oluruz.

Sonunda. Sonunda...

berusa55

evet bu haftadan itibaren maclarda galip öztürk lehine yapılacak güçlü tezahuratlar sanırım galip beyin de şevkini arttıracaktır.bu konuda taraftar gruplarını göreve davet ediyorum arkadaslar.bu hafta evmizdeki usak macıyla berabar galip beye olan desteğimizi sergileyelim.artık bu fırsatı ve galip beyi de elimizden kacırmayalım...

yusuf celebi

Öztürk'lerin Samsunspor yönetimini alması konusundaki düşüncelerimi zaman zaman dile getiriyorum.

Ben öncelikle şunu söylemek istiyorum,metronun başarısıyla gurur duyuyorum,her gittiğim yerede metro ile gidiyorum,bunun nedeni Samsunspor'a verdiği destek,bu desteğinden dolayıda kendilerine
teşekkür e-maili göndermiştim.

Yönetime aday olması konusunda benim tereddütlerim var.
Ben şunu söylemek istiyorum.

a) Faaliyet gösterdiği sektör bütün insanlara hitap ediyor,bunu şu şekilde düşünmeliyiz,Metro taraf olduğu zaman bunun zararlarını ister istemez görür.
Bu Samsunspor'ada yansır,onu yıpratmak için Samsunspor araç olarak kullanılır.
Dolayısıyla metro hem kendi geleceği hemde Samsunspor'un geleceği anlamında tarafsız kalmayı tercih edecektir.

b) Metronun gelmesini isteyenler olaya tamamen duygusal yaklaşmaktadırlar,Samsunspor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntıyı yani 25 trilyon borcu metronun ödeyeceğini düşünmek,cebinden vereceğini beklemek temenniden ibarettir.
Bu borcu ödeyip geri almayacağını düşünmek ise tam bir hayalperestlik.
Ödediğini düşünürsek bu kadar parayı ödeyen insanlar o takımı almış olurlar,aldığını farzedersek neler olabilir,şu olur Samsunspor o insanların tapulu malı olur,yani ne olur Samsunspor kişiye bağlı istenildiği gibi yönetilen,istediklerini yapan ve sonuçta İstanbulspor ve adanaspor gibi sonu belli olan aşamaya gelir.
Samsunspor taraftarın değil Metronun oluverir ve bizde bu günleri dahi arar duruma geliriz.
Kişilerin boyunduruğuna girmiş olan Samsunspor benim için bitmiş demektir.

c) Bu kişilerden kurtulalımda kim gelirse gelsin mantığını doğru bulmuyorum,Samsunspor camiası içinde Samsunspor ruhu taşıyan insanların varlığı bilinmelidir,neden ortada yok denilebilir,tartışılabilir ama bu sonsuza kadar sessiz kalacakları anlamına gelmemelidir.

d ) Ben metronun dışarıdan destek vermesini isterim,destek vererek Samsunspor'un başarılı olması onlar içinde iyi olur,ulaşım konusunda metroyu tercih edeceklerin sayısı anlamında yansımaları olacaktır.

e ) Bugünlerde verilecek sağlıklı karar,yarınların güzel olması anlamına gelecektir.
Samsunspor'un milli takıma 7 oyuncu vermesi inanılmaz bir olay,bu çocukları değerlendirmek anlamında gerekeni yapabilirsek Samsunspor'un 15 yılı parlak demektir,yeterki bu cevheri doğru kullanacak şartları ve ortamı oluşturmada hata yapmayalım.

piyanist

Saygıdeğer yusuf celebi dediklerinize sonuna kadar katılıyorum fakat bir soruyu merak ettim burada paylaşırsak sevinirim

AlıntıFaaliyet gösterdiği sektör bütün insanlara hitap ediyor,bunu şu şekilde düşünmeliyiz,Metro taraf olduğu zaman bunun zararlarını ister istemez görür.
Bu Samsunspor'ada yansır,onu yıpratmak için Samsunspor araç olarak kullanılır.
Dolayısıyla metro hem kendi geleceği hemde Samsunspor'un geleceği anlamında tarafsız kalmayı tercih edecektir.

Bildiğimiz gibi vestelde Manisaspor'a bu şekil destek veriyor hatta ismini bile verdi.Ve Vestel bunun zararını bildiğim kadarı ile görmedi.Vestel 2000 yılında manisaspora ismini verdi bundan 2 side karlı çıktı.Vestel ve Manisapor olarak 2 kurumda görmüyor biz yada metro bunun zararlarını nasıl görür?

yusuf celebi kesinlikle şunu biliniz sizi elestirmek icin yazmıyorum aksine kafamda metro ile ilgili bazı sorular var ve bende araç olarak kullanılırmı acaba düşüncesindeyim düşüncelerinizi biraz daha aydınlatabilirsek karşılıklı olursa kafamızdaki soru işaretleri bir nebze olsun kalkar.Şunuda belirteyim kesinlikle ve kesinlikle takımın adının Metro Samsunspor olmasına ilk ben karşı çıkarım böyle bir şey demek istemediğimde söylemek isterim.Bu takımın 3 şeyi değişemez

a-Formasındaki Atatürk Amblemi

b-Takımın İsmi

c-Renkleri

Turkoman

berusa55 kardesime tesekkür ediyorum. bize bu mutlu haberi ulastirdigin icin cok sagol kardesim. artik gercek samsunlularin bizi yönetmesi lazim. samsunsporu artik insallah güzel seneler bekliyor. insallah bursa gibi gümbür gümbür cikariz süper lige.

yusuf celebi

sevgili piyanist,

Öncelikle samimi yaklaşımına teşekkür ediyorum.
Eleştirme konusuna gelince,ben dahil herkesin eleştirilebileceğine inananlardanım,hakaret içermediği sürece.

Sevgili piyanist,açıklamak istediğimi en uygun şekilde açıkladım sanırım.
Yazıyı biraz dikkatli okursak anlaşılmayan bir yer yok aslında.
Teşekkür ederim.

piyanist

Saygıdeğer yusuf celebi aslında ben size değerli yazılarınızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum bir kez daha.Elbette eleştirici olacaktır hakaret ve küfür içermediği sürece.

Benim anlamadığım ki hala daha anlayamıyorum yazıyı belki 10 sefer okudum ama bir yere takıldım işte.Vestel bildiğim kadarı ile Manisaspordan hiç bir zarar görmedi ve tam tersi oldu.Anlayamadığım Metro Samsunspor'a destek olursa bunun zararını nasıl görür?Gerçekten özür diliyorum anlayamadım.Acaba başarı gelmezsemi zarar görür demek istediniz.Ben sizin şu cümlenize takıldım

AlıntıFaaliyet gösterdiği sektör bütün insanlara hitap ediyor,bunu şu şekilde düşünmeliyiz,Metro taraf olduğu zaman bunun zararlarını ister istemez görür.

Demek istediğim Vestel Manisasporun her hangi bir zararını görmedi.Bu hafta manisa fenerle berabere kaldı.Yani bir fenerlinin evinde Vestel marka alet yokmu?Yada manisa fenerden puan aldı diye bir daha evine vestel marka bişey almayacaklarmı.Yani ben bir zararını göremedim.Tam tersi ikiside faydalandı.Zorlu büyüdü Manisaspor 3.liglerde sürünmekten kurtuldu.Şu anda süper ligte.Hatta ilk yarı dedik hepimiz acaba UEFA oynarmı diye.Ama ne olursa olsun,Bir önceki mesajımda yazdığım 3 madde kendi adıma hala geçerli.İsterse şampiyon olsun

a-Formasındaki Atatürk Amblemi

b-Takımın İsmi

c-Renkleri

Bunlar değişemez

Not:Sizi eleştirmediğimi yeniden söyleyeyim.Tam tersine bütün fikirlerinize katılıyorum ama oraya takıldım biraz da kafam durdu bu aralar .Acaba diyorum o yüzdenmi algılayamıyorum.:D  :D

Saygılar Sevgiler Selamlar

Turkoman

yusuf celebi ve piyanist abimede katiliyorum takimin adi degismez. ama yusuf celebinin yaklasimida dogru

MeL_55

AlıntıSamsun için yapar

Fatih Öztürk, düzenlediği basın toplantısında, şehrin iç dinamiklerinin istemesi halinde Galip Öztürk´ün görev kabul edebileceğini açıkladı.Metre Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk´ün her taşın altına elini sokacak bir insan olduğunu belirten Genel Sekreter Fatih Öztürk, "Kendisinin Samsunspor Başkanı olma gibi bir hayali yok. Ama, şehrin  İç dinamiklerinin bir bütün oluşturması halinde görevi seve seve kabul eder. Şartlar uygun olduğu takdirde neden olmasın" dedi.

SAMSUN SEVDALISI

Samsunspor Genel Sekreteri Fatih Öztürk,  külüp binasında düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk´ün başkanlık için aday olup olmayacağı konusuna değinen Öztürk, "Galip bey önemli işadamlarından birisidir. Samsun´u, Samsunspor´u çok seven ve bu hasletler için yanıp tutuşan bir insandır. Benim yönetim kurulu başkanım, değerli bir ağabeyimdir. Kendisiyle Samsunspor hakkında kaç kez görüştüğümün sayısını ben bile hatırlamıyorum. Neredeyse her gün görüşüyoruz. Bu şehir ve takım bizim için çok önemli. Dolayısıyla bu iki unsur için her taşın altına elini sokacak bir insandır" diye konuştu.

GÖREVDEN KAÇMAZ

Galip Öztürk´ün, Samsunspor ve Samsun sevdası ile ilgili hayalleri bulunduğunu hatırlatan Öztürk, "Eğer şehrin önde gelenleri, açıkçası iç dinamikleri birlikte yanınızdayız derseler, Galip bey  görevden kaçmaz. Kendisi daha öncede, ´Takıma her zaman sahip çıkarız. Bu takım herkesin takımı olsun, birlik olalım´ demişti. O, bu şehre, takıma herkes kadar sahip çıkmak istiyor. İster başkan olsun, ister olmasın daha önce de olduğu gibi bundan sonra da her zaman destek verecektir. Başkanlık için ise şartlar uygun olduğu takdirde neden olmasın" diyerek, şehrin ileri gelenlerine adeta bir gönderme yaptı.  

veis

galip öztürk direkt başkan olmaz çünkü ismi başkan olarak anılınca otobüs firmasındada azalmalar olur mesela trabzonlusu malatyalısı ve bizi sevmeyen nicesi tercihen metroyu kullanmaz.o yüzden bi,risini kullancakdır.

34 SS 1965

ben sırketın kotu duruma dursecegını zanetmıyorumbugun hala ulusoy fırmsı vızır vızır ıslıyo onca olanlardan sonra metro turızm de pek fazla etlıyecegını dusunmuyorum bu arada veis metro malatyaya sefer yapmıyo  :lol: hatta bız malatyaya metro arabasıyla gıttımızde bızı taraftar bıle zanetmemıslerdı turıst falan sanmıslardı :o

timofte

Eski yönetici Sn.Şafak Gedikoğlu ile dün akşam telefonda görüşme fırsatı buldum. Sn.Galip Öztürk'ün yönetimi almak gibi bir düşüncesi olmadığını bizzat kendisinden duyduğunu söyledi ve bunu forumdaki üyelerle paylaşmamı istedi.

SARI SAKAL(soner)