Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

isyan

@ red_white
abi, 1 sorum olacak Facebook Sayfasini senmi yönetiyorsun ? :)

red_white

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 23 May 2011, 00:11:43
@ red_white
abi, 1 sorum olacak Facebook Sayfasini senmi yönetiyorsun ? :)

ben değil biz yönetiyoruz hepimiz... kişiye ait değil Sadece Samsunspor'luyum diyenlere ait

turgayergeni

Alıntı yapılan: red_white - 23 May 2011, 00:08:54
filipinlerde 2 tane tanıdığım Samsunspor'lu var :)

dünya genelindeki şehirlere göre;

56.085   Ankara
43.975   Istanbul
3.304   Samsun
2.103   Izmir
1.874   Yozgat
1.063   Adana
953   Bursa
938   Izmit
561   Frankfurt
547   Vienna
404   Berlin
346   Konya
344   Hamburg
321   Munich
287   Gaziantep
270   Dusseldorf
252   Hanover
239   Icel
237   Stuttgart
koca samsunda sadece 3.304 kişi mi begenmiş sayfayı tam anlayamadım valla

AntZ

23 May 2011, 01:18:41 #18663 Son düzenlenme: 23 May 2011, 01:35:31 Ant55
Alıntı yapılan: turgayergeni - 23 May 2011, 01:09:03
koca samsunda sadece 3.304 kişi mi begenmiş sayfayı tam anlayamadım valla

IP adresinin nereye ait olduğu tespit edilemeyenler Ankara diye çıkıyor. Çoğu Ankara hesabına yazılmıştır yani.   ;)

berusa55

Aynen Murat'ın dediği gibi. O yüzden Ankara çok görünüyor.

turgayergeni

23 May 2011, 01:23:27 #18665 Son düzenlenme: 23 May 2011, 01:35:40 Ant55
Alıntı yapılan: Ant55 - 23 May 2011, 01:18:41
IP adresinin nereye ait olduğu tespit edilemeyenler Ankara diye çıkıyor. Çoğu Ankara hesabına yazılmıştır yani.   ;)
eywallah

mehmet yılmaz

Valla hiç bir öğrencimi dövmüyorum!  8)
Tırstım ulen :)

Alıntı22 yıl sonra öğretmenlerinden intikam aldı

23 Mayıs 2011 / 00:07
Ladik Öğretmen Lisesi'nden mezun olan zanlı kendisini dövdüğünü ileri sürdüğü öğretmenlerine 22 yıl sonra kurşun yağdırdı.
Samsun'un Ladik ilçesinde, yirmi iki yıl önce kendisini dövdükleri gerekçesiyle öğretmenlerini tabancayla vurarak yaralayan zanlı, savcının talimatı doğrultusunda Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay, Ladik ilçesinin Akpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Ladik Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen pilav günü etkinliğine katılan S.Y., 22 yıl önce aynı okulda okuduğu dönemde kendisini dövdüğünü ileri sürdüğü dönemin okul müdürü Abdullah Nafiz D. (59) ile yine o dönemde öğretmen olan İsmail Ç.'ye (58) tabancayla ateş açarak her iki emekli öğretmeni bacaklarından yaralamıştı. Olaydan sonra 7.65 mm çaplı tabanca ve iki şarjör ve 10 mermi ile birlikte polis tarafından gözaltına alınan S.Y. (40), savcının talimatı doğrultusunda Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.(İHA)

AntZ

Kaya

İyi yapmış,daha da ileri gidip öldürebilirmişte  :-\  :o

Dikkat ! Üstteki yorum son günlerde sitedeki her yoruma anti-tez oluşturan arkadaşlaradır. :D

davidsavage

F.Bahçe'nin şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar Kartal Yuvası mağazasını taşladı,Beşiktaşlılar da iki F.Bahçe'li yi Denize attı! ;D :D

F.bahçe'nin Şampiyonluğunu kutlayan bazı Sarı lacivertli taraftarlar kutlamanın dozunu kaçırınca kendilerini denizde buldu.

F.Bahçe'nin son hafta Sivasspor'u yenerek şampiyon olmasını kutlamak için Dolmabahçe'den Taksim'e gitmekte olan araçtan İnönü stadının altında bulunan Kartal Yuvası Mağazasına şişe fırlatığı haberini alan Beşiktaş' lı taraftarlar, kutlamanın dozunu kaçıran F.Bahçe taraftarlarını Beşiktaş sahilinde önce uyardılar, ancak uyarılara küfürlerle karşılık veren 2 F.Bahçe taraftarı bir anda kendilerini Boğazın serin sularında buldu.

Bu olaydan sonra  Balmumcu,Ortaköy,Dolmabahçe'de yollari kesen polisler Besiktas'a Fenerbahceli konvoyunun girmesine izin vermiyor.

maviay55

AlıntıSon Dakika.....
Mersin'deki kutlamalarda 18 yaşında bir Fenerbahçeli taraftarın bıçaklanarak öldürüldüğü haberi elimize ulaştı.12 Kişinin tutuklandığı bilgiside gelen haberler arasında.İnşallah doğru değildir.Haber düşerse yayınlayacağız ama inşallah doğru değildir.

:( :(

cgr

Vay yarın Street Fighter var desenize :)

kamuri

aynen sanaldan gider yapanın ta ........................

furkan5534

kamuri

tamam gençler hallettik nedense hep sanalda bunlar aradım konustuk kardeş muhabbeti yapıyolar