27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

Sioux

Teklifler var ama Samsunspor'da kalmak istiyorum yazmış, cümlenin yarısını niye belirtmiyorsun?

oguz_5528

Twitter Hesabı çakma arkadaşlar bir futbolcu taraftarına Kimler Samsunspor'da kalmamı istiyor ona göre kalacam diye birşey yazar mı Allah aşkına  ;D

mehmet yılmaz

Geçen sezonla arasında çok büyük fark var. Kendini çok geliştirdi. Ancak özellikle altyapı eksikliğine bağlı kademe hatalarını gideremedi. Fizik gücü iyi, gelişime açık. Sakin, efendi bir çocuk. Tıpkı Adem gibi, takımda kalmalı ama as oyuncu olacağını düşünmüyorum.

sadece55

Yaşı genç bu sol bek kıtlığında kesinlikle kalmalı..Daha kaliteli bir sol bek geldiğinde iyi bir forma mücadelesine girip kendini geliştirebileceğini düşünüyorum.

Akyol

Çağlar'ı gördükten sonra Orhan'a daha fazla güvenmeye başladım. Ehil ellerde oldukça geliştirecektir kendisini :ok

Uğur Yıldız

ben hala orhanın süperligde iş yapabileceğine inanmıyorum karşısında az teknik ve hızlı oyuncu olduğu zaman hemen aksamaya başlıyo iyi bi bank asya oyuncusu ama süper lig değil:S

silopilimuhsin

Orhan çok calismalisin çok

ahmetsefa55

Orhan form tutuyor

Samsunspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Orhan Taşdelen, idmanlardaki çalışkanlılığıyla dikkat çekiyor.
Başarılı performansının yanı sıra beyefendi kişiliğiylede herkesin sempatisini kazanan Orhan, "Ligin başlamasını büyük bir sabırsızla bekliyorum. Samsunspor'un başarısı için arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızın rahat ve keyifli bir sezon yaşaması en büyük dileğim" diye konuştu. Antrenman temposunun çok yüksek olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı oyuncu, futbolcular olarak bundan şikayetçi olmadıklarınıda sözlerine ekledi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=59701&uniq_id=1310553639

cembaba

LisandroLopez

Alıntı yapılan: CemBaba - 06 July 2011, 21:30:46

Adam doğuştan bek!

Şu resimden sonra takımın süper lig havasına girdiğini sezdim vallahi de billahi..

Kadir ÇELEBİ

yerine transfer olmadı daha iyisi bulunamadı görüşünde olmamakla birlikte alternatifi olmalıydı diyor orhan'a güveniyorum..

cembaba

Orhan eski Orhan değilmiş abi öyle diyorlar... ;D  :rulet: ???

Stoper

Bu sene hırs küpü olacak futbolcumuzu meraklar içinde bekliyordum ; Orhan olmuş ! tabi daha önce hırs küpü olan futbolcumuz var mı bilmiyorum.

Orhan hırs küpü

Samsunspor'un başarılı savunmacısı Orhan Taşdelen, sezon öncesi hazırlık döneminin kusursuz bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Futbolcular olarak her geçen gün form tuttuklarını ifade eden Orhan, "Yeni sezonda işimizin zor olacağını biliyoruz. Hocamızın direktiflerini yerine getirmek için mücadele veriyoruz. İnşallah herkes için hayırlı bir lig yaşarız" dedi.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=60425

mayan55

işim gereği Kırşehir e gidip geliyorum Orhan orada oynadığı için bana anlatıyorlar çok iyi futbolcu diye.
bende zaman zaman defansif pozisyon almada hata yapsada Orhan ın futbolunu beğeniyorum.Hüseyin Kalpar ın onu kısıtladığını düşünüyorum.

Stoper

Bende Orhan'ı takdir ediyorum. Bu sene süper ligde neler yapacağını çok merak ediyorum. Gazetelerin klişeleşmiş bıktırıcı başlıklarından biridir futbolcuların "hırs küpü" olması. İlk Orhan için kullanmışlar , ilerleyen günlerde değişik versiyonlarını görürüz ; Petkoviç gözdağı verdi , Turgay vites yükseltti, x futbolcunun karısı Türkiye'ye sıcak bakmıyor, x futbolcunun çocuklarının okul problemi falan filan. Biraz farklı şeyler görelim kazetecılar.