Havza Samsunspor Taraftarlar Derneğinde Yas

Başlatan Ahmeti, 20 May 2011, 08:53:39

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

Başımız sağolsun..Mekanları cennet olsun..

cgr

maço

Sitede yazan Forvetim değil demi ararından biri?

Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun

ŞİM-ŞEK-LER

Forvetim

Allah rahmet eylesin arkadaşlarımızın mekanı cennet olsun inşallah, göruştuğumuz insanlardı başkan mustafa dağdelen ile soyadlarımız aynı ama akraba değildik, mehmet yolcu ile daha önceden Adapazarından tanışırdık ben orada ikamet ederken onunda işi oradaydı sonradan dönuş yaptı, ikiside iyi insanlardı Allah yakınlarına sabır versin. maço kardeş ben miyim diye aklına gelmiş sağolsun.

kaptan 55

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Forvetim - 20 May 2011, 16:02:00
Allah rahmet eylesin arkadaşlarımızın mekanı cennet olsun inşallah, göruştuğumuz insanlardı başkan mustafa dağdelen ile soyadlarımız aynı ama akraba değildik, mehmet yolcu ile daha önceden Adapazarından tanışırdık ben orada ikamet ederken onunda işi oradaydı sonradan dönuş yaptı, ikiside iyi insanlardı Allah yakınlarına sabır versin. maço kardeş ben miyim diye aklına gelmiş sağolsun.

Valla abi, iki abimize de çok üzüldüm, bir an aklımdan sen de geçmedin değil.
Allah rahmet eylesin...

samet_55

maço

Alıntı yapılan: Forvetim - 20 May 2011, 16:02:00

valla abi seni hiç tanımadım.Hiç muhabbetimiz olmadı.Daha yeni görmüştüm takım karşılamanızı bunun peşine kötü etki yapardı.

Azrail çekil yollarımızdan

babasamsunlu

:( :( :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( :'(

mekanları cennet olsun..Allah gani, gani rahmet eylesin...

Serkan

kumköylü ahmet

Allah Rahmet Eylesin Mekanlari Cennet Olsun insallah  :( :( :( :( :(

salihcakir

europe_55

seckin55

Allah Rahmet eylesin Mekanları cennet olsun:(