Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SSKLA

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 19 May 2011, 11:58:14
Dediklerinizi değerlendirerek yeniden yaptım, beğenirseniz samsunsporstoreye gösterelim yapsınlar hem artık "sevgimiz haybeden değil harbiden", "Herkez sever biz ölürüz" gibi mesajlardan vazgeçerler artık :D

1)

beğeni aldığıma göre bunu birinin samsunsporstore ye göstermesi lazım ama kim gösterebilir

ŞİM-ŞEK-LER

başladı gine bizim baba f16 lar  ;D

emre

bu tribündergide ki üyelerin mersin sevgisi nereden geliyor anlamıyorum.bizim yaptığımız tribünün yanından geçemez mersin tribünü.deplasmanlarda ne kadar sayımız oranın da tribün yapamadıklarımız olsa da mersinle bizim yaptığımız tribün kıyaslanamaz bence.

cembaba

Ses olarak daha iyi bence Mersin tribünü. Bizde sadece; "saldırın, lay lay şampiyon" da adam gibi ses geliyor. Ama görüntü olarak biz daha iyiyiz.

erdem

Alıntı yapılan: CemBaba - 19 May 2011, 15:05:07
Ses olarak daha iyi bence Mersin tribünü. Bizde sadece; "saldırın, lay lay şampiyon" da adam gibi ses geliyor. Ama görüntü olarak biz daha iyiyiz.

bunun sebebi,  1.si mersin grubun maratona yerleşmesi
                      2.si trt karadeniz bölge müd. ile akdnz bölge müdürlüğü sesi farklı açıyo.bu bariz ortada,kişisel videoları dinlerseniz fark baya bi ortada..(ordunun da sesi tv ye daha çok geliyor mesela)

kabacevizli55

Alıntı yapılan: emre55 - 19 May 2011, 14:46:24
bu tribündergide ki üyelerin mersin sevgisi nereden geliyor anlamıyorum.bizim yaptığımız tribünün yanından geçemez mersin tribünü.deplasmanlarda ne kadar sayımız oranın da tribün yapamadıklarımız olsa da mersinle bizim yaptığımız tribün kıyaslanamaz bence.
aynen katılıyorum orda yazmamak için  kendimi zor tutuyorum adamlar saçmalıyo lan bi aç bak bi sürü resim var bi karşılaştır mersinmiş bence tribünleri sıradan şampiyonluğa oynayan 2.lig tribünlerinden farkı yok ben tarafsız  olçam ve 1milyon defa bizim tribünlerimiz  mersinden iyidir  td arkdaşların sorunları var galiba yada gözlük kullanmaları gerekiyo

cembaba

Alıntı yapılan: erdem - 19 May 2011, 15:17:03
  bunun sebebi,  1.si mersin grubun maratona yerleşmesi
                      2.si trt karadeniz bölge müd. ile akdnz bölge müdürlüğü sesi farklı açıyo.bu bariz ortada,kişisel videoları dinlerseniz fark baya bi ortada..(ordunun da sesi tv ye daha çok geliyor mesela)

Bir de onların stadı kaç kişilik ki. Çok alçak tribünleri var. Biz 20.000 kişiyiz. İdare etmesi gerçekten çok zor.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 19 May 2011, 15:58:18
Bir de onların stadı kaç kişilik ki. Çok alçak tribünleri var. Biz 20.000 kişiyiz. İdare etmesi gerçekten çok zor.
10 bin kişilik ama 20 bin kişi sığdırabiliyorlar  ;) 8)

maviay55

mordulu akaminko manisa ile anlaşmış

Musti

AlıntıAmasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde otomobil, Cumara Mahallesi'nde TIR'la çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü.

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesindeki trafik kazasında, 2 kişi öldü.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Dağdelen (41) yönetimindeki 55 FU 838 plakalı otomobil, Cumara Mahallesi'nde Fikret Aydın'ın kullandığı 61 K 4049 plakalı tırla çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Mustafa Dağdelen ile yanında bulunan Mehmet Yolcu (37), olay yerinde hayatını kaybetti.

Tır sürücüsü gözaltına alındı.

Bu arada, Mustafa Dağdelen'in Samsunspor Havza Taraftar Derneği Başkanı, Mehmet Yolcu'nun ise yönetim kurulu üyesi olduğu öğrenildi.

http://bulancakhaber.com/son-haber/2011/05/19/otomobil-tirla-carpisti-2-olu/

Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin. :(

fındık

TFF

8- SAMSUNSPOR Kulübünün, 15.05.2011 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

emre

KareAs55

O ortasaha yıkılmaz...   :)

emre

Sakaryaspor-Bugsaş su an TRT 3 'te  ;)

SametYılmaz55

helal sakarya 1-1 oldu >l< >l<