Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Turuncu

Yarın 19mayıs okulunun geneleksel pilav günü var. Saat 16:00 da eski futbolcular Tanju,celil kasım çıkla,yücel uyar, kenan yelek ,mustafa sinecek vs eski futbolcular maç yapacak . Müsait olanları bekleriz.

beşnumara

Anasayfadaki jest nedeniyle site yönetimine teşekkürü borç bilirim :) Çok mahcup oldum :P ne gerek vardı >l< :-* Neyse bu haftalık değerini bileyim bari.Abilerimiz varken bize de düşmezdi deyip site yönetimini topa tutayım bari  :P

Kadir ÇELEBİ

TD paylaşılan bir görüntü eminim tanıdık gelecek sizede :D
Fenerbahçe - Ankaragücü ''Şampiyon''

Ve bir Gs yorumu

biri fenerlilere bu showun samsun versiyonunu izletsin 2 hafta TD ye giremesinler.

;D ;D :D ;D :D

ahmetsefa55

@samsunspor_34

arkadasım oraya fenerlıler bızden alıntı yapmıslar fln yazmıssın ama yanlısın var.fener trıbunlerı bızden daha oncelerı bu tezaruhatı yapıyorlardı.sonucta bız bulmadık bu tezaruhatı nıye bızden almıs olsunlar kı ?

Kadir ÇELEBİ

Bende gs yorumu uzerine yazdım bizim değilse sahiplenmeyiz bizim olmayanı :D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 19 May 2011, 00:43:09
Bende gs yorumu uzerine yazdım bizim değilse sahiplenmeyiz bizim olmayanı :D

cevap gelmıs sana ıstersen bır duzeltme yap  ;)

http://tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=68568&st=0&sk=t&sd=a&start=1130

Serkan

ya abi biraz daha özenin şuraya yazdıklarınıza  :S

Kadir ÇELEBİ

Serkan

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 19 May 2011, 00:51:18
olur yazmayız birdaha..

Sana yazma demedik ; adamların bestesine bizden görüp yaptılar tarzı yazmadık 5 yıldır kullanıyorlar nerden bakarsan onu..

Serkan

ahahaha ( = haftanın üyesine sorular soralım o cvp'lasın

çamot_55

ARKADAŞLAR BENDE SAMSUNSPOR A LİG MARKASININ YAPTIĞI FORMA ÇEŞİTLERİNİ YAKIŞTIRAMIYORM.BİZE ADİDAS VEYA KAPPA YAKIŞIR...

SSKLA

19 May 2011, 11:58:14 #18431 Son düzenlenme: 19 May 2011, 12:01:24 Berkay Yelken
Dediklerinizi değerlendirerek yeniden yaptım, beğenirseniz samsunsporstoreye gösterelim yapsınlar hem artık "sevgimiz haybeden değil harbiden", "Herkez sever biz ölürüz" gibi mesajlardan vazgeçerler artık :D

1)

usare

samsunluhakan

ÇOK GÜZEL OLMUŞ BEN HEMEN ALIRIM eger storede yaptırabilirsek

55ertan

Birakalim`da LIG de kendini gelistirsin.
Sonuc`da bir türk spor giyim markasi.
Logosu pek güzel durmasada, bir yerli firmamiz olsa fena olmaz.