Mazhar Başoğlu'ndan inciler ve tlf katılan konuklar

Başlatan cem and naz55, 10 April 2007, 21:25:16

« önceki - sonraki »

KaleArkası

Sayın Kürşat Berrak

Bu vampirler isimlerini sizde iyi biliyorsunuz bunların takımı parmağında oynattığını,kendi çıkarları için Samsunspor'u kullandığını,bir yere makama gelmek için koskoca Samsunspor taraftarını hiçe saydığını.Ben bunları Amerikanın işgalci hareketine benzetiyorum.İbrahim Bey'in amacı anladığım kadarı ile belediyeden ve vampirlerden bağımsız tam bir Samsunspor hareketi oluşturmak kurmak.Bu hareketin oluşturulması aşamasında şunu iyi bilmenizi isterimki en öenmli unsur taraftardır.Taraftar şu anda içinde bulunduğumuz en kötü zamanda bile takımını desteklemiştir ve desteklemeye devam edecektir.O kadar başarısızlıklara rağmen deplasmanlarda takımımızı destekleyen,içerde takımın maçlarına giden taraftar sayımız azımsanmayacak kadar çoğunluktadır.Hatta ve hatta başarılı Süper Lig takımnlarından bile daha çok vefakar taraftarımız vardır şu kötü durumda bile.İbrahim Bey'in amacı tam bağımsız bir Samsunspor oluşturmak ise bunun yolu taraftar ile birlik kurmaktan geçer.Bu amacıda gerçekleştirmek istiyorsa klübe başkan olması,sahip çıkması.Ne kadar kapalı yazsanızda söylemlerinizden İbrahim Bey'in başkan adayı olarak çıkacağını tahmin ediyorum.Amma velakin ibrahim Bey başarılı bir Samsunspor kurmak istiyorsa Belediyeden ve bahsettiğiniz vampirlerden uzak kalması gerekmektedir.Kendine liste oluşturacaksada Ahmet'e,Hasan'a ve diğer isimleri araştırmasına gerek yoktur.Tam aksine yürekli ve taraftar aşkı olan insanlarla,sizinde belittiğiniz gibi amatör ruhlu arkadaşlarım ile bu iş daha da çabuk gerçekleşecektir.

AlıntıBen profesyonelim isime bakarim diyen futbolcu o kapidan giremez

Bu İbrahim Bey'in görüşü.Vede çok doğru.Sadece futbolcu için geçerli değil.Oluşturacağı yönetim içinde bunları göz önüne almalı diye düşünüyorum.Tabiki Başkanlığa adaylığını koyacaksa.

Aslında mezvu daha da karışık belki haberiniz vardır.Burada ne kadar yazmam doğru olur bilmem ama hala birileri siyasi çıkarlar peşinde!..Umarım tahmin etmişsinizdir.Acaba Samsunspor elimden giderse milletvekili seçilemem korkuları var bazılarında.Ve Başkan'ın dedikleri bunu gayet iyi özetliyor

AlıntıCünki Baskan Samsunspor Kulübünü kaybettiklerinde tüm Sehrin Kaderi degisecek bunu göze alamazlar o nedenle bunlar bu konuda menfaatleri icin ayri gurup olsalarda bir araya gelirler.

Aslında kalbimiz bir.Ortak amacımız Samsunspor ve yeniden şahşahlı günlerine dönmesi.Malesef yaklaşan seçimler daha öncedende kullanılmış Samsunspor'u acaba yine üzerimizden reklammı yapılacak sorularını haklı olarak gündeme getiriyor.

Sizinde belirttiğiniz gibi İbrahim Bey'in amacı kedine yönelik hesabı değilde Samsun şehrinde ve tek temennimiz Samsunspor'da güzelliklere imza atmak ise gelsin buyursun,bu vampirlerle beraber başa çıkalım.Halk olarak gözümüzü geçte olsa açmanın vakti gelmiştir umarım ne kadar umutsuz olsamda.

İbrahim Bey'in amacı zaten bunları gerçekleştirmek ise hiç merak etmesin Allah'ın rızalığını alır.Bu taraftarın duaları yeter.

Biz taraftarız biraz daha duygusal bakmamız normal.Samsunspor'u bu günlere düşerenleri benim asasım,kesesim,gırtlaklayasım geliyor.Ama pozitif düşünüp bunların bizim kanımızı içmeden bunları nasıl şutlarız,aydınlık günlere nasıl ulaşırız onun hesabını yapmak daha mantıklıca geliyor.Biz medeni insanlarız o vampirlerin seviyesinde asla düşmeyiz ama bizede başka çıkış yolu bırakmadılar...

Saygılar-Selamlar...

onurböceği55

:evil: Artık sabrımızın kalmadığı ve oldukça ağır bedeller ödediğimiz, hedeflerimiziden uzaklaştığımız ve sene başı hayallerimizin yok olduğu bu dönemde takımımızın sahipsiz kalması ve kukla başkan mazhar başoğlu'nun hala kamuoyuna tutarsız açıklamalarda bulunması'nın mantığını anlamış değilim.
Sayın Başoğlu'nun her gün fikir değiştirmesi kafaları karıştırıyor ve bulandırıyor. Sayın Başoğlu tarih sizi bu takıma yaptıklarınızdan ve yapamadıklarınızdan dolayı asla affetmeyecek ve samsunsporumuzun geçmişinde bir kara leke olarak kalacak ve öyle anılacaksınız.
Bir kaç gündür burada bazı tartışmalar oluyor bizlerde buna şahit oluyoruz sanıyorumki isviçre merkezli bir onlıne hattı ile samsun merkezli hatlar arasında paslaşmalarla gereksiz gerginlik yaratılıyor.
Sayın ibrahim ERSÖZ beyfendi ye de çok yükleniliyor adama düşünmesi için bile fırsat tanınmadan harekete geçmesi bekleniyor.
Bu işler çocuk oyuncağı değildir arkadaşlar bu işe soyunuyorsa bir insan iyi bir stratejist olmalı ki hedefine ulaşsın... :evil:

Kürsat Berrak

Degerli Kardeslerim Kale Arkasi ve Onur Böcegi,Onur Böcegi Kardesimin dedigi gibi cok ince strateji uygulanmali neden derseniz Köroglu diyorya delikli demir icat oldu mertlik bozuldu.Bunlara sorarsaniz hepsi cok mert,dürüst sütte leke var bunlarda yok.Namertlik bunlarin hücrelerine islemis bunlar bir bas olsunda ister sogan ister sarimsak basi.Hertürlü entrika beklenir.Bas olma sevdalari,hirsi bunlarin hep aklinin önünde oldugu icin bunlarda hersey mübah.Bizim farkimiz burada biz inandigimiz yolda civi gibi gideriz,bunlarda matkat ucu gibi kivira kivira maalesef toplumumuzda cok acidir.Kiviranlar anlasilmaz bir bicimde prim yapiyor.Suanda Egemen gücün Basi Mazhardan daha iyi emir eri olacak TEMIZ bir arkadasi yönetim kuruluyla sunacakmis.Mis diyorum cünki calisma halindeler.Sn.Baskan adayim demedi ama hala Baskan icin sürekli kulis halindeler encok söyledikleri tam bir kapali kutu.Acik ariyorlar,cig yemedigi icin karin agrisi yok.Acik yok.Tam bir Kapali Kutu diyerek insanlarda soru isareti olusturmaya calisiyorlar.Birde Adayim dese Allah Allah.Hepinize Kalbi Selamlar

hasselbaink

Alıntı yapılan: "cem and naz55"*biz yönetim olarak herşeyi yaptık burda en az suç bizimdir
..................

ayrıca tanju çolak canlı yayına katılıp halA ben samsunspor un askeriyim deme rezilliğinde bile bulunabildi bir daki hafta canlı yayına katılıp herşeyi eski dönemde samsunspordan neden ayrıldığını açıklayacağını anlatacağını söyledi
..........................
       CELİL SAĞIR TLF LA PROGRAMA KATILDI
tlf la canlı yayına bağlanan celil samsunspor u sutboldan anlamayan insanların yönettiğini idda etti ve yeni gelecek yönetimle masaya oturmadan samsunspor için boş mukaveleye imza atacağını açıkladı.

programı seyretmedim, zaten 10 yıldır TV programı yapıp da zerre kadar ilerleyemeyen, kendini geliştiremeyen bir kişinin varlığı söz konusu. Samsun'un yerel medyası ayrı bir kitap konusu.

Neyse, Mazhar bu açıklamaları yaparken, Tanju terbiyesizi GS Dergsine çaıklamları daha tazecikken çıkıp böyle yalan konuşurken orada bulunan kimse soru sormadı mı? Cevap vermedi mi? Hele de Tanju denen satılık golcüye!

Celil'in samimiyetini göreceğiz, inşallah sözünü tutar ve hem kendini affettirir hem de onu sevenleri sevindirir.

Gelelim İbrahim Ersöz'ün açıklamalarına.
biraz uzun olacak ama idare edin.
ibrahim ersöz'ü desteklemek için bazı sebepler çıkaralım önce;
1- bir kere bizim de hiç beğenmediğimiz ve Samsunspor tarihinin en kötü yönetimi dediğimiz bu kadroyu hiç çekinmeden eleştiriyor, bunlara karşı olmak bile başlı başına bir referanstır.
2- 2,5-3 yıldır bu sitede Samsunspor taraftarları olarak birşeyler üretiyoruz. Sadece İsmail Uyanık'ın bu siteyi takip ettiğini, ciddiye aldığını ve hatta Türkiye'de ulusal basına tek kelime konuşmazken ırf taraftar sitesi diye buraya konuştuğunu biliyoruz. Onun dışıda hangi yönetici ya da ilgili ve hatta yerel medya dediğimiz ve baştan aşağı kalitesizlik kokan iki gazeteden birileri bu siteye atıfta bulunmuş, çalıp çırptıkları yazılarda kaynak göstermiş? ( Hakkı Yeşilyurt'un bir yazısı ve Ekip Gazetesinin Fatih Uraz yazısı hariç) Bir kulüp düşünün ki, taraftar sitesi yok sayılsın. Aynı gazeteler her gün haberyapıyor "taraftarların ..... dediği öğrenildi; taraftar destekliyor vs. vs." Ki,mden öğreniyorsunuz bunu kardeşim? Bunları yazmamın sebebi İbrahim Bey'in niyeti ne olursa olsun en başından beri taraftarı ciddiyealdığının göstergesi bu mesajlardır. Yoksa maksat kulis yapmaksa gidip Samsun'un modern odalarında, masa başlarında yapılırdı bu kulis. Öyle ki, bu sitede yazan arkadaşlarımız arasında kongrede oy kullanabilecek olan kişi sayısı 10 bile değildir. Yani, kongrede etkisiz elemanız ama yine de bize kıymet verlimşi; bu bile bir ölçüdür bana göre.
3- İbrahim Ersöz'ün Samsunspor'a ilgisi yeni değildir; Eylül ayından bu yana İbrahim Bey'in böyle bir niyeti olduğunu öğrenmiş ancak kendimize saklamıştık.

Şimdi çekincemize gelelim.
1- O kadar çok aldatıldık ve Samsunspor'umuzu o kadar çok özledik ki son birkaç yıldır; ciddi bir güven sorunumuz var. Bunu anlayışla karşılamaları lazım. Acaba diyoruz, yağmurdan kaçarken doluya mı tutulacağız? Bunu anlayabilmek mümkün değil tabii, tek ilacı zaman ama bizim artık kaybedecek vaktimiz kalmadı.
2- Hep diyoruz ki, Samsunspor'u Samsunsporlular yönetmeli. İbrahim Ersöz Vezirköprülü imiş; eyvallah... Peki, Samsunsporlu mu? ( Soruyu sorduk ma cevabı belli gibi!) Bir de bu iş bir ekip, kadro işiyse kimler var bu işin üstesinden gelebilecek olan? Eğer başkanlığa talip olursa bu siteden de bir yönetici alamaz mı mesela? Özgün bir Samsunsporlu. ( kendi adıma söyleyeyim, benim böyle bir şey yapabilecek durumum yok. Kendimden başka herkesi aday gösteriyorum, özellikle de adlarını bile bilmediğim site yöneticilerini) Açıkça yazılmıyorsa bile tarafıma özel mesaj atılarak yönetim kurulunda kimlerin olduğu söylenirse memnun olurum. İkinci bir Engin Uzun Vakası olsun istemiyoruz.
3- Bir de isterdim ki, Kürşat Berrak isimli arkadaşımız arada bir Samsunspor tarihine, futbol medyaya, maç topiğine falan da mesaj yazsa. Malum, bu sitede Samsunsporlulukla alakası olmayan bazı kişiler de yazdılarbir müddet ve biz onların ne kadar Samsunsporlu olduklarını cümlelerinden çözümleyebildik.

Son olarak buradan acizane tavsiyem şu olacaktır; İsmail Uyanık ile hiç görüşüldü mü? İstişare kültürü adına çok önemli tavsiyeleri olacaktır eski başkanın.

Kürsat Berrak

Degerli Canikli Kardesim,tüm görüslerinize saygiliyiz müsbet yada menfi.Samsunspor Kulübü kimileri icin hobidir kimileri icin Sevdadir.Mevcut Tayfa icin,bunlar aristokrat ya..Hobi alanidir.Ama Biz kendimizi Samsunlu ve Samsunsporlu gördügümüz icin Bize Sevda.Istisare konusunda Sn.Baskanin bir ögütünü Size aktarayim.Islamla Sereflendigimiz günden beri istisare Türk toplumunda sünnet haline gelmistir.Fakat artik cok bilen toplum oldugumuz icin pek bu günlerde gecerli degil.Akilli Adam kendi aklini kullanir,Cok Akilli Adamsa herkesin Aklini kullanir.Bu bir ekip meselesidir.Sn.Ismail Beyle görüstüklerini zannetmiyorum.Yanlis bilgilendirmiyeyim.Baskanliga suanda adaylik söz konusu olmadi,olmadigi halde birsürü tiple ugrasiliyor.Ama Baskan Ben varim derse,bildigim kadariyla bu siteden bir arkadasi yönetime alacaktir.Hukuk konulariyla ilgili diyebilirim.Hepiniz Allah a Emanet olun.

tunç güvenoðlu

kürsat berrak yazılarınızı okudum zaten hep soylenen sayın ersozun baskan adayı olmadıgını ve bunuda hıc kamuoyuna acıklamdıgıdır .ama burda dıger yazan kardeslerımınde yazılarından anlayacagınız sayın ersozun artık potansıyel baskan adayı oldugu ve bır umut oldugudur.
sayın ersoz bey bır acıklama yapsa da adayım yada degılım dıye bence daha dogru olur.
serdar beye selamlar...

onurböceği55

Kürşat Berrak demişki;

AlıntıAma Baskan Ben varim derse,bildigim kadariyla bu siteden bir arkadasi yönetime alacaktir.Hukuk konulariyla ilgili diyebilirim

:evil: Sayın ersöz beyin siteden bir arkadaşı yönetime alacak olması kararı isabetli bir karar olmuş bence çünki tabandan gelen ve sorunların kaynağını bilen bir arkadaşın yönetimde olması sevindirici bir gelişmedir. Ancak hukuk konuyarıyla ilgili olarak bu konuda bu işi bilen bir kaç avukat arkadaşımız var bildiğim kadarıyla bu kişilerden biride Timofte arkadaşımız dır. Kendisi çok iyi bir insan olmakla birlikte sonuna kadar tam bir samsunspor sevdalısıdır. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun. :evil:

bodensee55

Kürsat Berrak

Sn.Baskani tüm gelismelerden bilgilendiriyoruz. Tunc Bey,duygu ve düsüncelerinize tesekkür ediyoruz ama Bizim Baskana bir aciklama yapin dememiz olmaz,Kendisi gerek duydugu vakit gerekli cikisi yapacaktir kanaatindeyiz.Serdar Agabeyinde Size cok Selamlari var.Tüm Kardeslerimize Kalbi Selamlar.Allaha Emanet Olun

maço

arkadaslar ne kadar sacma yazılar yazılmıs hıc gerek yokken baska yerlere gıdılmıs.asıl onemlı olan konu galıp baskanın gelıp gelmeyecegı ısatanbulda kamu oyu olusulması ıstenıosa bızde toplanmalıyız ıstanbuldakıler olarak sonra baskanın mekanı nereyse gıdıp ısteklerde bulunmalıyız rıcalarda bulunmalıyız destek neyse verecegımızın sozunu tutmalıyız

berusa55

arkadaslar bir kac kez yazdım ama tekrarlim:bu haftaki macta galip öztürk bey lehine güclü tezahuratlarda bulunursa taraftar dernekleri bu gercekten iyi bir baslangıc olur!en azından taraftarın istediğini sergilemis oluruz...taraftar gruplarına önemle duyurulur!