78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

ngonge

Hala sözleşmesi yenilenmedi. Yönetim değişikle meşgulken bu adamları kaybedeceğiz.

mehmet yılmaz

Alıntı

Sezonun En İyileri Ahmet ve Kemal

Sitemizce üç sezondur düzenlenen "Yılın En Başarılı Futbolcusu" anketinde bu sezon Ahmet Şahin ve Kemal Tokak ödüle layık görüldüler.

Sitemiz üyeleri tarafından oylanan ankette toplam 786 oy kullanıldı. Bu oylardan 226'sını ( %35.6 )  alan Ahmet Şahin ile 151'ini ( %23.8 ) alan Kemal Tokak sezonun en başarılı iki oyuncusu seçildiler. Buna göre Ahmet Şahin'e samsunspor.biz adına; Kemal Tokak'a ise M. Teoman Taş Samsunlular Derneği adına ödülleri ilerleyen günlerde takdim edilecek.

2008-09 sezonunda Murat Yıldırım; 2009-10 sezonunda ise yine Ahmet Şahin sezonun en başarılı oyuncuları seçilmişlerdi.

Anketteki ilk 4 sıra şu şekilde oluştu;

1-   Ahmet Şahin ( %35.6 )
2-   Kemal Tokak ( %23.8 )
3-   Simon Zenke ( %20.8 )
4-   Hakan Bayraktar ( %10.7 )

samsunspor.biz

oguz_5528

Şampiyon olamazsak senin yüzünden Ahmet Şahin  :P Bir maçta kendini oyuna veremedi oda deplasmanda ki MiY maçı;ama olsun Ahmetten önceki kalecileri düşünmek bile istemiyorum Helal Sana Ahmet Şahin !!

Sonuna Kadar 55

bu sene bambaşka idi.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 11 May 2011, 14:06:08
Şampiyon olamazsak senin yüzünden Ahmet Şahin  :P Bir maçta kendini oyuna veremedi oda deplasmanda ki MiY maçı;ama olsun Ahmetten önceki kalecileri düşünmek bile istemiyorum Helal Sana Ahmet Şahin !!

o kadar maç aldı, bir maç kredisi olsun ama değil mi? >l<

KaBuS_55

Kral Ahmet Şahin Oleyyyyy  >l<

mehmet yılmaz

AlıntıAhmet ve Kemal Ödüllerini Aldı

Sitemiz tarafından yılın en başarılı oyuncuları seçilen Ahmet Şahin ve Kemal Tokak düzenlenen törenle plaketlerini aldılar.

Sitemiz üyelerinin oylarıyla yılın en başarılı oyuncuları seçilen kalecimiz Ahmet Şahin ile genç stoperimiz Kemal Tokak, Samsunspor 20 Ocak Anıtı önünde gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gösterilen bir törenle birlikte plaketlerini aldılar.

Çevre esnafının, öğrencilerin ve mahalle sakinlerinin de yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan iki futbolcumuz da taraftarın elinden ödül almanın gururunu yaşadılar.

Taraftarlar, Ahmet ve Kemal'e önümüzdeki sezon da mutlaka Samsunspor'da olmaları isteğinde bulunurlarken bol bol ima alıp, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Samsunspor.biz

http://www.samsunspor.biz/haber-Ahmet_ve_Kemal_Odullerini_Aldi-9138-

Ollivanders

Ben hayatımda bu kadar sıcak kanlı ve sempatik bir insan gormedim :))) Ahmet abi bizi bırakma :)

cany

çok mütevazı, samimi davrandı

Serkan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 13 May 2011, 23:27:58
Ben hayatımda bu kadar sıcak kanlı ve sempatik bir insan gormedim :))) Ahmet abi bizi bırakma :)

cembaba

Gülüşmelerden belli oluyordu zaten :)

Burak

adam gibi adam büyüksün AHMET ŞAHİN  >l< >l< >l< Sanki bizleri önceden tanıyormuş gibi samimi davrandı

yirmiuc

Son 2 maçtaki performansıyla şampiyonluktan etti.
Teşekkürler Ahmet.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: yirmiuc - 15 May 2011, 16:01:26
Teşekkürler Ahmet.
şunu yazarken utanmıyormusun sen ya ? adam superlıge cıkarttı senı sen hala ne dıyosun !

emre

Alıntı yapılan: yirmiuc - 15 May 2011, 16:01:26
Teşekkürler Ahmet.

Ahmet şahin gelene kadar ki bank asya yıllarımızda pek Samsunspor'la ilgilenmiyordun heralde.