Erol Kapusuz ve Mustafa Çiçek kadro dışı!..

Başlatan hasselbaink, 04 April 2007, 10:31:20

« önceki - sonraki »

hasselbaink

Samsunspor'da Erol Kapusuz ve Mustafa çiçek'in kadro dışı bırakıldığı açıklandı.
halk gazetesi

34 SS 1965

daha takımda cok kadro dısı bırakılacak mal varda ıste bunlarla ıdare edecez

ngonge

son maçlarda takım hala rezilken bunları oynatanlardan böyle bir hamle beklemezdim açıkçası. çok geç alınmış bir karar ama zararın neresinden dönülürse kardır.

bluegreen55

takım içinde bir huzur4suzluk olduğu belli
bunun sebebi olanları eleyip kalanlarla mücadele etmek en iyisi en azından takım oyunu oynarlar birbirlerine destek çıkarlar.

adige73

bunlara gökhan kazma ve sinan özkanı da dahil etsinler

KaleArkası

Çok geç alınmış bir karar.Gökhan Kabada eklenmeliydi.Her zaman söylüyorum taraftardan futbolcu alsınlar.O zaman gerçek Samsunsporlular ile başarıyı yakalarız

bodensee55

akin gibi kaleciler torpile lisansi profesyonel olmus adam hic bi alakasi yok kalecilikle...guven yok yogoslav ekolu bi kaleciyi oynatmiyorlar?

akin kim yaaaa keremi arar olduk...

supporter

3-4 senelik Çiçek kabusu bitti bu adamdan topçu olamayacağı nihayet anlaşıldı. aslında çok daha önceden belliydi ama yukarıda denildiği gibi zararın neresinden dönsen kardır.

cem 55

mustafa çicegin kadro dışı bırakılması son zamanlarda samsunsporumuz adına aldıgım en guzel haber gercekten cok sevındım geldigi gunden beri futboluna hiçbirsey katmayan olumlu top kullanmada sorunları olan ve bol bol pas hatası yapan vasat bi orta saha oyuncusuydu bencede gec alınmıs bı karar ama hayırlı olacagına eminim

edmontdante

Şarlatan 1 ve Şarlatan 2 olarak nitelemiştim geçenlerde bu ikiliyi.Gökhan KABA'yı buraya katmıyorum.Nedeni Gökhan KABA'nın iyi  FUTBOLCU olmayışı.Adam yapamıyor.Çabalıyor ama olmuyor çünkü  yeteneksiz ama bu ikisi böyle değil.Bilerek oynamıyorlar.Yapmıyorlar.Sahtekarlar.

AllydeenleaR

aslında bunların niye kadro dışı bırakıldıklarını tartışmak yerine niye sadece bu ikisinin kadro dışı bırakıldığı bu takımda papazlık yapan ruhsuz bir ton adam var anlamış değilim

veis

asıl tartışılması gereken konu KİM BU ADAMA 55 NUMARAYI VERDİ.

cenkturgut

kımmı  verdı  saygıdeger arkadasım?
kapusuz  hangı takımdan geldı
o sırada takımı  hangı tknk  dırektor calıstırıodu

bunlar  sanırım  senın  sorunun  cevabı olacaklardır
syg

MeL_55

AlıntıErol bilmecesi

Kırmızı-Beyazlı ekipte Erol Kapusuz´un kadro dışı kalması konusunda ortaya atılan iddialar bomba etkisi yaratacak... Tecrübeli futbolcu Erol´un, para konusunda takımdaki çoğu futbolcuları olumsuz yönde etki altında bıraktığı gerekçesiyle kadro dışı kaldığı iddia edildi

NEDENİ PARA MI?

Samsunspor Yönetim Kurulu tarafından yaklaşık bir ay önce kadro dışı bırakılan Erol Kapusuz bilmecesi yavaş yavaş çözülüyor. Yönetim tarafından şu ana kadar bu futbolcunun neden kadro dışı kaldığı konusunda bir açıklama yapılmamıştı. Ancak tecrübeli oyuncunun kadro dışı bırakılması konusunda çeşitli iddialar ortaya atıldı. Geldiği günden bu yana oynadığı maçlarda takıma katkı sağlayamayan Erol´un formsuzluğu nedeniyle değil, para konusunda takımdaki çok sayıda futbolcuyu olumsuz yönde etki altında bıraktığı için kadro dışı kaldığı öğrenildi.

MAÇ BAŞINA ANLAŞMA

Yine o dönem kadro dışı bırakılan Mustafa Çiçek´in affedilmesi,  Erol´un ise hala daha takımdan ayrı olması konusunda ortaya çeşitli iddialar atılıyor. Bu futbolcunun maç başına anlaşması olması nedeniyle affedilmediği kulaktan kulağa dolaşıyor. Takıma katkı sağlayamayacağı düşünülen ve kadroya girmesi halinde maç başına 6 bin YTL alacak olan Erol´u, yönetimin bu parayı vermemek için affetmediği öğrenildi.