Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Atakumlu

abdalaziz hadi oglum oyna su macta bi de gol at, talibin cıksın bizde hemen elimizden cıkaralım seni, hadi kocum yapabilirsin heralde  :D  :)

emre

İstanbul basını çalışmalara basladı yine.Trabzondan Egemen'i bjk ye Selcuk'u fb ye gönderdiler daha lig bitmeden. Emenike'yi 31 yasında yapmıslar.Gerçi hepsi olabilecek şeyler ama yapılış zamanları ilginç...

özkan

04 May 2011, 12:15:09 #17717 Son düzenlenme: 04 May 2011, 17:13:38 özkan17
Arkadaşlar lütfen artık ikide bir transfer yada şu geldi bu gitti diye şeyler hem yazmaylım(kaynak sağlam olmadıkça) hemde zamanı daha var.temmuzdan önce bir tane bile transfer netleşmeyeceğini biliyoruz hepimiz.yalandan yere kalabalıklığa gereksiz konuşmalara ne gerek var.

Forvetim

belediye binasına 6*9 bayrak asacağız kumaş araştırdık kırmızı beyaz kumaş karaborsaya düşmüş teminde güçlük yaşanıyor. heyt be bu günleri yaşamak ne güzel. bayrak yaptırmaya kumaş bulamıyoruz. Allah'ım bizi bu günlerden geri düşürme. bayrağı asınca resimleri atacağım.

ahmetsefa55

boğaza SAMSUNSPOR bayrağı asmıcakmıyız ? büyükler şu işe bi el atsa  ;)

Jnr.Serkan

Td'de Ankaragücü taraftarlarının tamamına yakını Turgutun takımdan kovulmasını istiyor.Umarım geri döner

Ollivanders

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 04 May 2011, 14:35:22
Td'de Ankaragücü taraftarlarının tamamına yakını Turgutun takımdan kovulmasını istiyor.Umarım geri döner

link nerde ? :) zevkle akarım o başlığa :D

masbene

inşallah gelir

Jnr.Serkan

AlıntıKart ve sakatlık olmasın yeter,skor önemli değil... Bi de dün maçta bi abi "Metin Akan'ın sözleşmesi fesh edildi" dedi,doğrumudur ? Bilen varsa -alıştıra alıştıra- söylesin bi zahmet.

Alıntı10 gün falan oldu fesh edileli.
İbb maçı kadrosundada yoktu. Metin akan yok artık.

darısı murat duruer'e hatta turgut'a.

Alıntı

yok ya turguttan bi yol olmaz nefret ediyorum ben o adamdan çok ruhsuz bi topçu murat duruer turgut vede aydının gitmesi gerek fenerbahçe maçı pazar olur inşallah

Ve bunun gibi çok yazı var abi çok sefer rastladım.Adamlar ruhsuz diye sevmiyor Turgutu  :)
http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=77099&st=0&sk=t&sd=a&start=10

Efsane Meskenler

Perşembe(yarın) Akşam Saat 20.00'de Çiftlik Vakıf Bank Arasında Forza Şimşekler Derneğimiz Hizmete Açılacaktır Ben SAMSUNSPOR'luyum Diyen Herkesi Bekleriz.

Recep

Aman Allah korusun bizden uzak Allaha yakın olsun ankaragücü taraftarı çözmüş işi adamda ruh yok ki

babasamsunlu

Alıntı yapılan: recep55 - 04 May 2011, 17:00:32
Aman Allah korusun bizden uzak Allaha yakın olsun ankaragücü taraftarı çözmüş işi adamda ruh yok ki

Provakatör Recep 55 abi sen nber yaa :):):)

lucarelli

AlıntıEski futbolcu kendini bıçakladı
Trabzon'da eski bir futbolcu, sakatlık yaşadığı için takımdan ayrıldıktan sonra parasını alamadığı ve bir daha iş bulamadığı gerekçesiyle bunalıma girip kendini bıçakla yaraladı.Kalkınma Mahallesi'ndeki Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen ve Trabzonspor'un eski altyapı oyuncusu olduğu belirtilen Hamza Öztürk (25), girdiği bunalım sonucu kendisini bıçakla yaraladı. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine kaldırılan Öztürk, tedavisinin ardından taburcu oldu.

Öztürk'ün polisteki ifadesinde, eski futbolcu olduğunu ancak sakatlık yaşadığı için takımdan ayrıldığını bundan dolayı da parasını alamadığını ve herhangi bir iş bulamadığını söylediği belirtildi.

Para almak için kulübe gittiğini, ancak sorumlulara ulaşamadığını savunan Öztürk'ün, bu nedenle bunalıma girip yanındaki bıçakla kendisini yaraladığını ve kimseden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

babasamsunlu

ya sonra bunlara kaptırınca kaptırdı oluyo haa  ;D ;D ;D ;D mal yaa.. :)

Recep

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 May 2011, 17:01:38
Provakatör Recep 55 abi sen nber yaa :):):)
Senin için Orhan neyse benim için Turgut O birader
Eğer Orhan bu takımda oynar diyorsan sözüm yok