Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

merak etmeyin lige çıkamazlarsa o meydan gene malum meydanlardan biri olur

**KaR6**

kulupteydim bugun.. herkesin yüzler gülüyor, gayet mutlulardı.. muratla konusuk biraz, seneye kalacak inşallah.. kemal'in gitmeyeceği söyleniyor, .. uzun zaman sonra böyle güzel bir hava vardı, çok hoşuma gitti, çok mutlu oldum bir kez daha..

beşnumara

Mustafa i.nelik parayla değil ki.Adamlar önce çocuğun aklını alıyorlar sonra da kulübe gelecekler.Delikanlı olsalar önce kulübe gelirler sonra oyuncuyla anlaşırlar.Mutlaka yönetime gelecek bu i.neler.Adam gibi bir yönetim olsa hoplatırdı bunları ama nerdee :(

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 May 2011, 17:58:14
Mustafa i.nelik parayla değil ki.Adamlar önce çocuğun aklını alıyorlar sonra da kulübe gelecekler.Delikanlı olsalar önce kulübe gelirler sonra oyuncuyla anlaşırlar.Mutlaka yönetime gelecek bu i.neler.Adam gibi bir yönetim olsa hoplatırdı bunları ama nerdee :(

Ne zaman geliyon la antepe number5

beşnumara

Len alt grup başkanı ;D ne işim var olum antepte.Ben yokum stat sana emanet :P gerçi samsundan gelen büyüklerimiz olacak.Alıştın nasıl olsa bensiz maç izlemeye ;)

Ollivanders

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 May 2011, 17:53:58
kulupteydim bugun.. herkesin yüzler gülüyor, gayet mutlulardı.. muratla konusuk biraz, seneye kalacak inşallah.. kemal'in gitmeyeceği söyleniyor, .. uzun zaman sonra böyle güzel bir hava vardı, çok hoşuma gitti, çok mutlu oldum bir kez daha..

Rahatlattın bizi be kardesim :)

**KaR6**

şimdilik durum bu kardeşim ama sonuçta para var işin içinde, para varsa bi işte kimseye güvenemezsin.. gazeteciler gelmişti kemal'in resmini filan çekilyolardı deniz kenarında.. kaptırırsa kendini şaşa'ya şöhrete gider, tutamazsın ki..

ayrıca giden de gitsin, umrumda değil.. bi emre balak vardı, milli takım stoperi olacağdı, n'oldu bilen var mı?

**KaR6**

bi de siteyi takip edip, ts'ye en çok mustafa sövüyo diye söylenti çıkaran biri varmış, nereden çıkarıyor bu lafları anlamıyorum, kendisini kınıyorum buradan ;D ;D ;D

maviay55

bu şehrin büyükşehir belediye başkanı syn.Yusuf Ziya Yılmaz nerelerde duyan gören bilen??  

Cumartesi günü Samsunspor şampiyonluğunu ilan edip bütün şehir ayakta sabaha kadar bayram yaparken;  böylesi mutluluğu yaşayan şehrin belediye başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yine nerelerdeydi? >:( >:(

Stoper

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 May 2011, 18:09:04
şimdilik durum bu kardeşim ama sonuçta para var işin içinde, para varsa bi işte kimseye güvenemezsin.. gazeteciler gelmişti kemal'in resmini filan çekilyolardı deniz kenarında.. kaptırırsa kendini şaşa'ya şöhrete gider, tutamazsın ki..

ayrıca giden de gitsin, umrumda değil.. bi emre balak vardı, milli takım stoperi olacağdı, n'oldu bilen var mı?

Emre Balak'la Merzifonda karşılıklı çok top oynadık . Çocuklugunda nankör ve havalı birisi oldugunu rahatlıkla söyleyebilirim. Onu yetiştiren bir dönem benimde çalıştıgım hocalar için ,"onlardan hoca olsa ne olur" diyecek kadar adi birisi . Samsunspra gelmeside biraz iddaa üzerine oldugu söylenir . Merzifondan Samsun'a ilk geldiginde begenilmeyip geri gönderilmiş araya Trabzonspor girmiş,Trabzonsporun almaya yanaşmasından dolayıda Samsunspor tekrar çagırmış diye çok muhabbetler dönmüş idi .Sırf Ts almasın diye Samsunspor kadrosuna dahil etmiş denilirdi. Ne kadar dogrudur bilemem tabi . Lise yıllarında havalı,şımarık,karı kıza düşkün,kendini begenmiş bi yapısı vardı .Ailesi Samsuna yerleşti.Samsunspor süper lige çıktı,tekrar Samsuna nasıl dönerimin planlarını bile yapmıştır.Gazetelerde Balak çok efendi,takımın en efendisi tarzıda çok haberler çıkardı. O yokmu ooo ..

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 May 2011, 18:03:19
Len alt grup başkanı ;D ne işim var olum antepte.Ben yokum stat sana emanet :P gerçi samsundan gelen büyüklerimiz olacak.Alıştın nasıl olsa bensiz maç izlemeye ;)

Olmuyor olmuyor sensiz olmuyor number5:))

umit

papatyam var mis gibi; ne gerek var el classico'ya.

berusa55

lucarelli

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 May 2011, 17:53:58

Çok iyi bir haber bu.

davidsavage

Bugün bi özel güvenlik kursundaki hocayla konuşuyom ders anlatıyor bize,asıl görevi polis.Samsunspordan açıldı konu stadda da görev yapıyor maçlarda. Hüseyin hocayla iyi muhabbetleri varmış önümzdeki sene için planları ligde tutunabilmek ve sonraki senede ilk 5 e oynayabilecek bi takım olmayı hedeflediklerini söylemiş Hüseyin hoca. İnşallah bu düşünceler gerçekleşir.