13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

Mert

Kartal'ın son gözdesi !
Beşiktaş rotayı genç savunmacıya çevirdi.Yeni sezon için pek fazla yabancı transferi düşünmeyen ve mevcutları korumayı planlayan Beşiktaş yönetimi yerli avına erken çıkmıştı.

İlk etapta yurt dışındaki gurbetçi oyuncuları izleyen Siyah-Beyazlılar'ın son olarak gündemine Samsunspor'da oynayan Kemal Tokak girdi. 25 Nisan 1989 Adana doğumlu olan genç stoper için izleme komitesinin harekete geçtiği ve beğenilmesi halinde yeni sezonda kadroya dahil edileceği öğrenildi.

İzleme komitesi harekete geçecekmiş la kemal sizin savunmanızı tek başına ele geçirir.Adamın neler yaptığı ortada avanaklar.Sizin komiteniz Samsunda birer pide yer sonra da istanbullarına geri dönerler.
Kemal lütfen bunlara yem olma kardeşim.

Ayberk

Bugün Yeşilyurt'ta Orhan ve Mustafa Gürel'le beraberdiler. Yanlarına gittim, imza vs... Kemal; imzam çok kötüdür ama idare et artık dedi, "Senin atacağın imzaya kurban oluruz biz abi" dedim, inşallah kendisine ne kadar değer verildiğini anlamıştır :)

maviay55

sorsaydın bi ayberk kardeş durum nedir diye  :-\

Ayberk

Ah be bu başlığı okumamıştım ki giderken :( :-X

Arka masadaydı kulak misafiri olmaya çalıştım tam duyamadım ama Beşiktaş kelimesi geçti sohbetlerinde, inşallah farklı bir konudur konuştukları ;)

maviay55

Ayberk

Bjk Egemen'i almış. Kemal'den uzak dururlar inşallah. Ve söylüyorum, Kemal'in kazandığı para nedir bilmiyorum ama, Süper Lig'de ortalama tecrübeli bir stoper ne alıyorsa o kadar verilmeli, sözleşmesi uzatılmalı kesinlikle!  ;)

Ben Kemal'i Türkiye sınırları içinde başka takım formasıyla görmek istemiyorum. İlla gidecekse Avrupa'ya gitsin, ama şimdi değil :)

erkutdem55

Şimdi giderse bizi üzer.Onunla başaracaklarımızın henüz başındayız.Acele etme Kemal,günü gelince sen de gidersin Avrupaya.A milli formayı Samsunspor formasıyla giymesini istiyorum.

LisandroLopez

Çok büyük bi teklif gelmedikçe Kemal en az 1 sene daha kalacak arkadaşlar benim şüphem yok.

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: Ayberk - 02 May 2011, 22:50:06
Ah be bu başlığı okumamıştım ki giderken :( :-X

Arka masadaydı kulak misafiri olmaya çalıştım tam duyamadım ama Beşiktaş kelimesi geçti sohbetlerinde, inşallah farklı bir konudur konuştukları ;)
BJK de Kimmis demisdir kesin.
Kemalin Gidecegine hic Inanmiyorum ve Gitmeyecekdir.Kemali Kemal Yapan Samsusporumuzdur.Kimse Kemalin Bukadar Basarali Olacagini Sezon Basinda Tahmin Bile Edemezdi.Ama en az Bir Sene Daha Oynayacakdir Bizde.

LisandroLopez

Ama yinede
biterse bitti gider
bulursa benden daha da güzel
kalbim açık gelene
o biliyor o biliyor o biliyorrr  diye bi şarkı var  :D

altunay

biraz önce kemale çok yakın bir arkadasla görüştüm kemali bjk yöneticisi serdar adalı sürekli arayıp sıkıştırıyomus ama kemalin gönlü gitmekten yanaymıs :(:(

Ollivanders

kuzey55

bu sene gideceğini hiç sanmıyorum.sezonun 2. yarısı itibariyle zaten birçok takımdan teklif var Kemal'e ama gitmez bu sene.

altunay

bence giderse bu sene gitsin klub para kazansın seneye giderse bedava kaparlar ama yönetim ikna eder imza attirisa o ayrı mesele ama bjk çok iyi para veriyomus inşallah gitmez kemal gibi adamlar zor bulunuyo

Mert

Unutmasın ki kemali kemal yapan bu Samsun ve Samsunspordur.Bu sene kariyerinde önemli çıkış yaptı kemal.Henüz 89 doğumlu ve burdaki misyonunu tamamlamamış durumda.En azından bir sene daha bu takımda oynaması gerekir ki biz de bunu cani gönülden istiyoruz çünkü kemali seviyoruz.Ama yok illede gitmek istiyorsa biz de hayatında başarılar diler,yolu açık olsun deriz.