Rize Maçı İçin Koreo

Başlatan edmontdante, 14 April 2011, 16:21:15

« önceki - sonraki »

Ekrem

Neyse çiftlikte yakarız o zaman  :)

Sonuna Kadar 55

stad ve çevreside satış yapmasına o zaman

Sonuna Kadar 55

meşale hiç bir cezası yok aslında

forza_devil

maç sonu kutlamalarda yakılabilir cezada gerektirmez hakkımız olan şampiyonluk kutlaması için.. bütün stat meşale maç sonunda  ;)

AntZ

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 02 May 2011, 13:57:24
1.500 tl  sanırım

Meşale başına 2500 TL diye biliyorum bende.

maço

Alıntı yapılan: Ant55 - 02 May 2011, 17:18:19
Meşale başına 2500 TL diye biliyorum bende.

yenı yasada mı bılmıyorum ama o zaman benım 60*2500yemem lazımdı  :)

nomak55

meşale yerine led alsak yine daha güzel olur bence maç sonunda ışıları söndürüp ledleri yakmak lazım o zaman seyreyleyin siz görüntüyü gece yıldız gibi gözükür tamda şampiyonluk kutlaması olur bundanda bence kralı olmaz

mimar55

karar ne kaç paraya mal olacak allah izin veririse iznimi aldım rize maçına geleceğim bizimde katkımız olsun..bize ne düşüyor bu kutlamada...

mimar55

bence kartonlu olursa ve organize olunursa cift taraflı kartonlar kullanılıp şekil ve yazı birden değiştirilebilir o zaman iki cümleli anlamlı olabilir tabi ben askerde olduğum için burdan sadece konuşuyorum yardım edemediğim için özür dilerim..

Ertuğrul Sağlam

Son maç diye meşale yakalım, süperligdeki ilk maçımız seyircisiz olsun, o il maçımızda Ts ile olsun, bunu göze alan yaksın ::)

Ayberk

Erciyes maçında meşale yakan elemanı emniyet götürdü, siz bilirsiniz ;) :)

ahmetsahin

Beyaz ledlerin yanına arasına yani  Yeşil lazer alsak (futbolculara tutmamak lazım ama) herbiyerden sadece tribunlere yansıtsak... Ortamı büyüler...

Forvetim

şampiyonluk kutlamaları için meşale olayına özel bir izin vermezler mi acaba yada çatıdan akan meşalelerden de olabilir veya yerden yananlarda var duğunlerde falan yakıyorlar pist etrafında belki havai fişek vs. ne bileyim bişeye izin versinler işte

forza_devil

Alıntı yapılan: Forvetim - 02 May 2011, 22:11:08
şampiyonluk kutlamaları için meşale olayına özel bir izin vermezler mi acaba yada çatıdan akan meşalelerden de olabilir veya yerden yananlarda var duğunlerde falan yakıyorlar pist etrafında belki havai fişek vs. ne bileyim bişeye izin versinler işte

arkadaşlar büyük bi ihtimal yönetim çatılardan yağmur meşalesi yakacaktır kupa töreninde ve makinelerle konfeti yağmuruda yapacaktır... biz maç içinde yakalım demiyoruz kupa töreni esnasında komple statı yaklalım :D bunun için özel bi izne gerek yok yeterki bazı taraftarlarımız maç içinde yakmasın hiçbir sorun cıkmaz

özkan

Herşey serbest olsun,Mikrıofonu alayım elime ortasahaya geçeyim,stada üçlü çektireyim,sonra hep bir ağızdan inbee travzann olamazsın şampiyonn ve ardından kocan geliyoo travzannnnnnnn tezahüratları..Off off offf en büyük koreo bu olsa gerek .. ;)