Rize Maçı İçin Koreo

Başlatan edmontdante, 14 April 2011, 16:21:15

« önceki - sonraki »

sadece55

Çatıdan Efsane isimlerin formalarını sarkıtmak güzel olur cidden... teoman abi,Şirin Ana,Hasbi Ağa,Muzaffer Tomiç Emin kaptan Temel kaptan Gozgoz Mete NURİ ASAN ....Sizin hakettiğiniz yere döndük desek

fat55

bence karton olayını geçelim derim.pankart,yazı ve yukarıdan makaralarla çekilen brandalar,şehitlerimizin fotoğrafları ve isimleri olsun.

sadece55

KRAL ne derse o...Engin SEVER izindeyiz

Serkan

Alıntı yapılan: fat55 - 02 May 2011, 09:55:00
bence karton olayını geçelim derim.pankart,yazı ve yukarıdan makaralarla çekilen brandalar,şehitlerimizin fotoğrafları ve isimleri olsun.

kartonsuz kareografi olur mu abi (=

Ertuğrul Sağlam

Geçen sezon aldığımız kötü sonuçlardan sonra yapmıştım bunu, buda bir pankart fikriydi. Buna benzer birşeyi günün anlam ve önemine vurgu yaparak deyiştirip çatıya çekilecek dev bir pankart yapabiliriz. (Öneri)

özkan

Bence yapılacak olan koreografide en çok dikkat etmemiz gereken taraftara en az iş yükünü düşürmek..Çünkü ne yapıp edip işi b.k etmeyi becerebiliyor bizim taraftar ne hikmetse.Benim fikrim uzun bezlere yapılmış şirin baba tarzındaki büyük boy yazılar.

cembaba

Fener'in kine baktım da harbi muhteşem olmuş

sadece55

Profesyonel bir ekiple yapılan ve yönetim destekli bir işe benziyor bu daha çok

Serkan

Alıntı yapılan: Erdinc - 02 May 2011, 11:55:08
Profesyonel bir ekiple yapılan ve yönetim destekli bir işe benziyor bu daha çok

malesef, yönetimin tek katkısı stad'da çalışma yapmalarına izin vermesi, ck,ünifeb ve vamos bien gruplarının ortaya çıkardığı bir proje ,tabi maddi kaynakları nedir bilemem , ama taraftarın yaptığı bir kareografi çokda güzel olmuş tebrikler.

maraton

ertan sloganla ne demek istedin ben tam anlamadım  :o

Ertuğrul Sağlam

Resimdeki kişilerin ortak hedefi Samsunspor'u en yukarıya taşımaktı.
Futbolcular! Ya sizin hedefiniz ne? diye sormak istemiştim. (Geçen sezon)

kaptan 55

02 May 2011, 12:23:10 #311 Son düzenlenme: 02 May 2011, 20:58:27 samsuni
rizeli vardı ya ahh o rizeli kısacık etekli dar elbiseli
rizeli vardı ya ahh o rizeli . çaykur rizeli kareosu yapalım :D

city ultras

artik su mesaleler yansin,555 tane:)bilyorum cezasi cok ama olsun bu taraftara bu ceza deyer,yansin stadyum

Ekrem

Mesale yaktımı yakalansak cok ceza yiyozmu ya :D :D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Ekrem55 - 02 May 2011, 13:52:29
Mesale yaktımı yakalansak cok ceza yiyozmu ya :D :D
1.500 tl  sanırım