Rize Maçı İçin Koreo

Başlatan edmontdante, 14 April 2011, 16:21:15

« önceki - sonraki »

edmontdante

muhteşem olmuş.Biz de iyi organize olalım çok sıkı tutalım,tribünde biraz çalışalım altta mı iyi olur üstte mi bakalım  kartonla yazıyı yazalım.

Serkan

abi 3 gün stadda bu yazıyı çalışmışlar.

Ollivanders

Fbnin yaptıgı tribun taraftar topluluklarının oldugu tribundur sanırım bilgin yok benim.Biz de boyle birsey soz konusu degil ki . Rize maçında oraya kimler gelecek onu da hesaba katmalıyız. Ana baba gunu olursa ki bence olur o durumda harfleri kontrol etmek zor olur. :(

Kaya

İşimiz çok iyi çalışıp harflere sabit kişiler atamak bence..Gerisi gelecektir zaten..2 hafta var diye işi maddi konuda da salmamak gerek..Herkes bi şekilde para toplasın mahalledeki berberinden fırınına  :D Engin abi emir ve görüşlerine hazırız finali yapalım...

Ollivanders

01 May 2011, 23:16:34 #289 Son düzenlenme: 01 May 2011, 23:21:37 Serpico55
Ben diger bir koreografi dusuncesini soyleyeyim.

Arka zemin Kırmızı - Beyaz - Siyah koreografi. Futbolcuların , 20 ocak şehitlerimizin , teoman abimizin , şirin Ana'nın ve hakkı rahmetine kavusan sevdigimiz kişilerin isimleri yazılı forma şeklinde pankartlar ( kimisi çubuklu forma / 80 li yıllar da oynayan efsane kadronun forması parçalı , Hakkı rahmetine kavuşanlarınki melek kanatları motifleri. ) ve bunlarla butunlesek bir söz. O da pankart şeklinde olacak. Futbolcular sahaya çıkmadan once ilk once forma şeklindeki pankartlar çekilecek yukarı. Bu formalar maratonun iki yanına paylastırılacak. Ortada boşluk kalacak ve taraftar motifleri olan pankart yukarı çekilecek . Bence mükemmel olur :)

KRAL KIZMA BİZE SADECE BİR GÖRÜŞ :)

red_white

Alıntı yapılan: edmontdante - 01 May 2011, 23:01:09
muhteşem olmuş.Biz de iyi organize olalım çok sıkı tutalım,tribünde biraz çalışalım altta mı iyi olur üstte mi bakalım  kartonla yazıyı yazalım.

abi ne yapacağımız netleştikten sonra gece gündüz tüm internet siteleri yerel gazeteler v.s duyurularını yapalım tabiri caizse sağır sultan duysun.rize maçında oraya geleceklere laf anlatmak çok zor olacak ancak 10 gün öncesinden sağlam duyurular yaparak herkesin birbirini uyarmasını sağlayarak bir nebzede olsa bunu minimize ederiz diye düşünüyorum...

Kaya

Evet Selim dediğin benim de çok hoşuma gitti..Değerlerimizi onurlandırarak yapılacak koreografi çok anlamlı olur..Ve şampiyonluğun onlara bir armağan olduğu da anlatılmak istenmiş olur.. >l< >l<

Ollivanders

Buna benzer . su melek motifinden olabilir mesela :)

Ollivanders

Umut kardesim o sekilde yazılan harfler maratonda nokta gibi kalır :)

kalptenþimþek

bence artık geriye değil ileriye bakma zamanıdır.."bize müsaade" yerine "efsane geri döndü" daha ince olur.. topu dolandırmadan golü direkt atalım neticede 30 sn sürecek bir şölen..

twitter

o değilde sahaya gireriz dimi ya bu maç gireriz diye tahmin ediyordum içimde kaldı  :D

Serkan

şu çatıdan sarkan forma olayı feci sardı beni :D

celebi

sekansen çıkarsın artık çatıya ;)

Kaya

Vefa bir semt adı değildir..Kimse geride bırakılmamalı..O gün bu berbat ligden kurtulurken yitirdiklerimizde bizlerle olacaktır..Ne şekilde olur bilmiyorum ama anılmalılar...

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 01 May 2011, 23:31:20
bence artık geriye değil ileriye bakma zamanıdır.."bize müsaade" yerine "efsane geri döndü" daha ince olur.. topu dolandırmadan golü direkt atalım neticede 30 sn sürecek bir şölen..

geriye bakma zamanı değil derken geride bıraktığımız takımlara verilecek mesajı gereksiz bulduğumu kastettim..