Adnan GÜNGÖR

Başlatan kaan, 02 October 2008, 14:34:35

« önceki - sonraki »

cgr

La gittigi her takımı düşürdü :) Ne ayak varmış bee :)

LisandroLopez

Basan pres yapan kornerlerde her an kafa golü atabilecek iyi sayılabilecek bi oyuncuydu ki Trabzona gidene kadar..
Samsunsporun kaptanıyken bayılıyordum kendisine ki ne zaman hayallerimin takımına gittim dedi o zaman bitti o iş!

CeLiL_55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 12 April 2011, 18:33:36
Basan pres yapan kornerlerde her an kafa golü atabilecek iyi sayılabilecek bi oyuncuydu ki Trabzona gidene kadar..
Samsunsporun kaptanıyken bayılıyordum kendisine ki ne zaman hayallerimin takımına gittim dedi o zaman bitti o iş!
Aynen katılıyorum. Bu Adnan trabzona gitti resmen lanet geldi adama gittiği takımları düşürüyor yazık

Gorkem

beter ol adnan >:( seneye inşallah 1461de oynarsın diyecem ama o bile sana fazla  >:( :(

kumköylü ahmet

Gatiyen Asla ama asla Tesislere Bile Alinmamali.Yolun Acik Olsun Adnan Bize Degilde Mersin gelirse O seni Alir Kadrosuna her gittigin takimi Ligden Dusuren adnan.Kariyerine Bir Dónde Bak Adnan efendi

55.hakan

Aman aman bu adamı alma gibi gafletin içine düşmesinler sakın kafayı yerim  >:(

Dartagnan

samsunmania

Gittiği takımı kurutuyor. Aman böyle bir gaflete düşülmesin.

celebi

maço

belkı oncekı sayfalarda da yazdım yıne yazayım gıttıgı takımı kuruttu orası pek onemlı degılde

futbolcu dedıgın hayallerının takımında oynamak ıcın mucadeler verır senın bızle alakan yok.

turgayergeni

şimdi samsuna gelebilmek için her yolu dener valla :D adamın gidip de kume dusrmediği bi trabzon var ah bi de onu dusurseydi iiydi ya:D

GökhanÇağlar

uzak dur cenabet herif..git mersine onları da düşür de işe yara biraz ;D

oguz_5528

şimdi nerdesin nerdeeeeeeee?????? (umrumuzda bile değil  ;D )

orucreis

hayallerinin takımını küme düşür  a2ye belki alırız  ;D ;D ;D ;D

ŞİM-ŞEK-LER

onu çarşambaspor bile almaz adam cenabet olmuş  :D gittiği takıma batırıyo.